Δυο πορτες για τον Τσαρουχα....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Νικο μια ειλικρινη απορια.
Μενεις που μενεις Θεσσαλονικη, δεν τα πουλας ολα να παρεις ενα ζευγαρακι soundlab να βρεις την υγεια σου?Παιρνεις και δυο μονομπλοκ atmasphere και καθαρισες. Ειλικρινα πολυ θα ηθελα να ακουσω τους atmasphere με τα ηχεια μου αλλα ειναι αδυνατο.
Σου απαντώ ευθέως: δεν νομίζω Μιχάλη ότι θα καθάριζα έτσι εύκολα. Τα έχεις ακούσει τα soundlab δηλαδή και έμεινες με το στόμα ανοιχτό? Εγώ άκουσα για λίγο το κορυφαίο μοντέλο με μεγάλους atmasphere, σχετικά πρόσφατα.

Κοίταξε φιλαράκι.
Η "αλήθεια" στον ήχο, έχει πολλές εκδόσεις, περί αυτού δεν χρειάζεται συζήτηση διότι το θέμα είναι ολίγον φιλοσοφικό.

Ζώντας αρκετό καιρό με ηλεκτροστατικά πάνελ τα έχω πραγματικά ερωτευτεί και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον πολύ πιθανό να τα κρατήσω ως δεύτερο ζευγάρι ηχείων. Έχοντας πολύ γνώριμο τον ήχο των MG3.6, (μανίσιων αλλά και βαρέως τροποποιημένων), είμαι 99,99% σίγουρος ότι οι δυνατότητες ενός καλού μαγνητοστατικού, είναι ίδιες ή περισσότερες αυτών ενός πολύ καλού ηλεκτροστατικού, ειδικά όταν μιλάμε για full range ή full μεμβράνη καταστάσεις, γιατί τα magnepan έχουν cross. Τα υβριδικά είναι άλλη κατάσταση σε κάθε περίπτωση και χρήζουν ξεχωριστής μελέτης. Μάλιστα η απόδοση των μαγνητοστατικών, τόσο σε επίπεδο συχνοτικής απόκρισης όσο και σε επίπεδο εντάσεων, επιτυγχάνεται με ηχεία λογικού μεγέθους και όχι με τέρατα όπως τα Soundlab A1 (1μ πλάτος και 2μ+ ύψος). Αναφέρω μετρήσιμα μεγέθη γιατί τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά κριτήρια (καλή προφανώς ηλεκτροστατική μεμβράνη στην μεσαία περιοχή, καλή και του μαγνητοστατικού, καλό προφανώς και το ribbon του 3.6 που ανεβαίνει με άνεση στους 40.000 κύκλους). Τα μεγάλα soundlab είναι υπέροχα ηχεία με όλη τη σημασία που μπορεί να προσδώσει κάποιος στην λεξη. Εξίσου υπέροχα στα δικά μου αυτιά, ακούγονται όμως και τα magnepan και το λέω χωρίς να θέλω να μπω σε ανώφελες συγκρίσεις διότι μιλάμε για άλλη λογική. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδόν διαφορετικό προορισμό/σκοπό, αφού δεν μπορούν να μπούν στους ίδιους χώρους.

Είναι προφανές ότι με την βοήθεια του EAR, η εμπλοκή μου με τα MG3,6/R δεν θα περιοριστεί στο να τα συνδέσω με τον τελικό και να ακούσω μουσική. Επί της ουσίας, μόλις ξεκίνησε ένα πολύ μακρύ ταξίδι το οποίο αν μη τι άλλο, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, είναι αδύνατο Μιχάλη να σου μεταφέρω πραγματικές ηχητικές εντυπώσεις με λόγια.

...

Reaction score
10
Κοιταξα εχω ακουσει αρκετες φορες πανελ αλλα δεν μπορω να πω οτι μπορω να κανω και συγκριση μεταξυ τους. Δεν ξερω τον ηχο τους τοσο καλα.

Απλα λεγεται οτι στην κορυφη της κατηγοριας βρισκονται τα soundlab το οποιος ισως να ειναι και αληθεια βαση προδιαγραφων.

Κατα τα αλλα, οπως τα λες περι ορεξεος κολοκυθοπιτα.

Reaction score
4
Απάντηση: Δυο πορτες για τον Τσαρουχα....

Η χαρά σου πρέπει να είναι μεγάλη . . τυχεράκια :crazy_2:
Σου εύχομαι να αποκτήσετε μια σχέση 'ερωτική'...αλλά μην το πεις σε/στην γυναίκα :happy_9:

Reaction score
47
Υπο προυποθεσεις, δεν υπαρχει ηχειο που να μπορει να σταθει διπλα στα Magnepan. Καλοριζικα.:bravo:

Reaction score
313
Απάντηση: Δυο πορτες για τον Τσαρουχα....

Νίκο, αν χρειαστείς κράνος, να μου πεις, εντάξει; :cool_11::cool_11::cool_11:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Πσσσστ, πίτσκο, ότι και να κάνεις, το δικό μου 3,6 είναι πιο όμορφο! :cool_11:

Αλήθεια, το συνέδεσες? Δουλεύει? Ή ακόμα είναι στο δρόμο, όπως μου κάναν αυτοί οι νότιοι (που λεν το σουβλάκι καλαμάκι) με το πανί? :mad_3: Άμα σου είπαν παρασκευή, πρίμενε την μεγάλη παρασκευή πάντως!"happy_1" "happy_1" "happy_1" κι αυτό είναι η αισιόδοξη πλευρά του νομίσματος, ακούςςςςςςςςςςςςς?:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Α, για αρχή να πάρεις το λέιζερ μέτρο μου να τα στήσεις και να τα αλφαδιάσεις. Ίσες αποστάσεις οι άκρες του ηχείου με τη μύτη σου και το ρίμπον απ'έξω. Τη διαφορά φάσης του ρίμπον θύμισέ μου να τη διορθώσω, να πάρει ένα πυκνωτή λιγότερο. Και δώσε και καμιά αντίσταση γερή σε σειρά με το ρημάδι το ρίμπον... Και ο θεός βοηθός....

Την εξώπορτα του μπαλκονιού, αυτή πίσω από το ηχείο, σφράγισέ την, προτείνω με λόγκο, την ισχυρή. Λίγο αεράκι και το ριμπονάκι θα το πάρεις στο χεράκι...

Και κάτι άλλο: μπάσσα έχει?:crazy_1:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Δυο πορτες για τον Τσαρουχα....

Πσσσστ, πίτσκο, ότι και να κάνεις, το δικό μου 3,6 είναι πιο όμορφο! :cool_11:

Και κάτι άλλο: μπάσσα έχει?:crazy_1:
Mπασσα?
Θα βαζετε ταυτοχρονα το ιδιο τραγουδι και θ ακουει απο τα δικα σου!"happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο, αν χρειαστείς κράνος, να μου πεις, εντάξει; :cool_11::cool_11::cool_11:
Κράνος πήρα πριν παραγγείλω τα ηχεία ρε. :happy_9:
Mπασσα?
Θα βαζετε ταυτοχρονα το ιδιο τραγουδι και θ ακουει απο τα δικα σου!"happy_1"
Σιγά μωρέ τα μπάσα που έχει ο EAR. Ούτε 10 κύκλους δεν μπορεί να παράγει σε ικανές εντάσεις με το χαζοκούτι του. "happy_1"

- Bro αύριο το πρωί θα είναι εδώ το πράμα. Πρέπει να κάνουμε εγκαίνια. :happy_9:

...

Reaction score
313

Σιγά μωρέ τα μπάσα που έχει ο EAR. Ούτε 10 κύκλους δεν μπορεί να παράγει σε ικανές εντάσεις με το χαζοκούτι του. "happy_1"
...
Ρε 'συ...αφού σΕ λέω: να σΕ φέρω ένα μικρουλάκι σΟΥμπ, για να του "ρίξεις στα ear" ; :crazy_4:

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
παιδακια εχεις να τα μαθω πως φτιαχνουν ινδιαμικη σκηνη με μεβρανες;
Έχω και παιδάκι, έχω και άλλες μεμβράνες τώρα στο σπίτι οπότε είναι εξοικειωμένος. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα (λέμε τώρα). :roll:

...

Reaction score
8

Δε βάζω φωτογραφίες για να μη με ματιάσουν. :happy_9:

...

Σαν δεν ντρεπεσαι λεω εγω.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Βαλε καμια φωτο γιατι θα κανουμε καμια επιδρομη προς τα πανω. "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός