Δωστε Μου Ιδεα Για Επενδηση Γυψοσανιδας

Reaction score
0
Θελω να επενδυσω μια γυψοσανιδα διαστασεων 2.5μ χ 2μ με ματ μαυρη δερματινη και θελω να εχει και μικρες μικρες λαμπιτσες επανω ψειρες.

Εχετε καμια ιδεα ? Μπορει να γινει παραγγελια κατι τετοιο και αν ναι που ?

Δηλαδη πως εχουν μερικοι καλοι σινεμαδες στα ταβανια κατι μικρα ψειρες λαμπακια , κατι τετοιο αλλα επιπεδο . Πανω στο ταβανι δεστε, δεν ξερω αν ειναι φωτακια μικρα μικρα αλλα εγω ετσι θελω , μικρα μικρα φωτακια σε επιπεδη γυψοσανιδα επενδυμενη με δερματινη.

Reaction score
7
http://www.knauf.gr/

για την κατασκευη γυψοσανιδας (αν πιανουν τα χερια σου, αλλα ειναι ευκολο)

Eκτος απο λαμπακια (που δε νομιζω να ειναι λαμπακια) μπορεις να παρεις χοντρη πετονια και να τη χρησιμοποιησεις σαν οπτικη ινα με μια πηγη φωτος σε ενα σημειο, απο οπου θα ξεκινουν ολες οι πετονιες και θα καταληγει η καθε μια σε καθε τρυπα της γυψοσανιδας, ή μπορει και να κρεμεται απο την τρυπα.

Αν το κανεις μονος σου θα σου στοιχισει ελαχιστα....

Reaction score
0
Eκτος απο λαμπακια (που δε νομιζω να ειναι λαμπακια) μπορεις να παρεις χοντρη πετονια και να τη χρησιμοποιησεις σαν οπτικη ινα με μια πηγη φωτος σε ενα σημειο, απο οπου θα ξεκινουν ολες οι πετονιες και θα καταληγει η καθε μια σε καθε τρυπα της γυψοσανιδας, ή μπορει και να κρεμεται απο την τρυπα.
Αυτο με την πετονια δεν καταλαβα. Δηλαδη αν βαλω σε καθε μια τρυπουλα την ακρη καθε πετονιας και η αλλη ακρη της καθε πετονιας σε μια πηγη φωτως αυτο ειναι ικανο να δινει αυτη την ψευδευσθηση ?

Reaction score
152
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ :smile: ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. :wink:
6947-180.350

Reaction score
7
Γιατι να σε παρει τηλεφωνο?
Βαριεσαι να γραψεις?

john... Αυτο εννοω με την πετονια (χοντρη ομως)... και για φαση diy, αρα και οικονομικη...

Για πες ρε Σπυρο και σε εμας!

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης @ Sun Mar 12, 2006 4:36 pm wrote:

Δηλαδη Γιωργο, το φως μεταφερεται μεσω της πετονιας και φαινεται σαν λαμπακι χωρις να προσθεσεις τιποτα στην ακρη της?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Ακριβώς.

Στο IKEA υπάρχει και φωτιστικό με την ίδια λογική, το πήρα κι έχει πολύ πλάκα (15 ευρώ). :D

Reaction score
384
O fotismos pou skeftesai na kaneis einai fiber optics.
Yparxei sugkekrimenos arithmos pou prepei na mpoune ana tetragoniko metro,den ginetai stin tuxi.
H dermatini einai reflective uliko kai the exeis polles antanaklaseis.
Auto pou vlepeis stis fotografies einai GOM velourette kai se krisima simeia uparxei fiberglass.

Dimitris

Reaction score
152
Βαριέται ο Σπύρος!!!! :lol:
KAΛΑ,ΚΑΛΑ!!!
ΟΜΟΛΟΓΩ!!! :lol: :lol: :lol:

ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ.
ΜΙΑ-ΜΙΑ(ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 100.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (250Ε ΠΕΡΙΠΟΥ) ΕΧΕΙ 4 ΔΕΣΜΙΔΕΣ ΤΩΝ 25 ΜΕ ΜΗΚΗ ΑΠΟ 2-4μ. ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ 10Χ15 ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΟΓΟΝΟΥ 50W ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΟΙ ΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ :wink: .
ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΚΑΨΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΙΝΕΣ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΑΝΑΚΙ ΙΣΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΗΝΩΝΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΠΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ ΡΕΥΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΨΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ,ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΩΝ 2Watt (2-5Ε ΤΟ ΕΝΑ).Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΗΛΕΚ/ΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ... :wink:

ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ???
:cool: :cool: :cool:

Reaction score
0
Δωσε 20 € και παρε καλαμι ψαρεματος.
Δεν .........που δεν ........τραβα για κανα ψαρεμα!!!! :mrgreen:

Reaction score
7
Εγω θα το παρω το καλαμι, μετα απο την προτροπη σου, αλλα αν δε μου αρεσει το ψαρεμα θα σου το επιστρεψω... αφου δεν τον ..... που δεν τον .......

Reaction score
0
Ευχαριστω ολους τουσ φιλουσ που απαντησαν.

Δοκιμασα ετσι για να μου φυγει η περιεργεια αν η πετονια κανει την ιδια δουλεια με την οπτικη ινα. Πηρα μια πετονια χοντρη την τυλιξα καλα σε μια λαμπα φθοριου και την αλλη ακρη την τραβηξα σε ενα σκοτεινο δωματιο ετσι για να δω αν το φως ταξιδευει εστω και λιγο μεσα απο την πετονια. Αλλα δυστηχως ΟΧΙ.

Ηταν ενα τεστ για να μου φυγει η περιεργεια.

Οσο για fiber optics τελικα βρηκα ακρη με τη συμβουλη του φιλου @spilegou

Otan ginoyn ola ua sas deijv fvtografies kata to telos Maioy

Eyxaristv

Reaction score
7
Πηρα μια πετονια χοντρη την τυλιξα καλα σε μια λαμπα φθοριου και την αλλη ακρη την τραβηξα σε ενα σκοτεινο δωματιο ετσι για να δω αν το φως ταξιδευει εστω και λιγο μεσα απο την πετονια. Αλλα δυστηχως ΟΧΙ.
Αν την τυλιξεις σιγουρα δε θα περασει το φως...

Πρεπει να ακουμπαει η ακρη της στη φωτεινη πηγη για να καταληγει στην αλλη ακρη...

Σαν την οπτικη ινα... δεν την τυλιγεις στη λαμπα...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Τελικα τη σχεση εχει το ψαρεμα με την ψευδοροφη και τι σχεση εχει το ντεκορ του φιλου με το αμα ο Andrew εχει καιρο να....... ????????????????????????????????

Μαλλον το forum εχασε τον δρομο του... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.

Δεν μου αρεσουν τα ψαρια :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.941
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis