Δύο "θηρία" στην ηχητική "μηχανή" μου!

V

VIDEOMIX

Guest
Eνισχυτής.
SPL Z1X-2400D

Τεχνικά χαρακτηριστικά

1 x 900 Watts Max At 4 Ohms
1 x 1400 Watts RMS At 2 Ohms
1 X 1800 Watts RMS 1 Ohm
1 x 2400 Watts Max
Hi Speed Digital Circuitry
Fully Regulated PWM Power Supply
Four Way Protection Circuit
1 Ohm Stable Stereo
Bridging Synchronization
Variable Low Pass 50Hz-150Hz
Variable Subwoofer EQ @ 45Hz
Phase Switch 0-180
Remote Dash Mount Low Level Gain Control
Frequency Response: 15Hz to 150hz
S/N Ratio: 100 db
THD: 0.5%
System Distress Indicator
Inputs Sensativity: 200mv-8v
Dual Mono Speaker Output Connectors
Gold Plated Heavy Duty Power & Speaker Terminals
Dimensions: 15" x 11.25" x 2.25" (LxWxH) Subsonic Filter 15Hz-40hz

Subwoofer.
CADENCE Wild Beast 15-4

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Size 15''
Voice Coil 3 Four-Layer
Impedance 4 Ohm Single Voice Coil
Power Handling 750 Watts RMS/1500 PEAK
Frequency Resp 20Hz - 500Hz
Magnet Size Double Stack 150 oz.
SPL @ 1W/1M 95dB
X-max 1.18 Peak-to-Peak
Mounting Depth 7.9

Λέω να τα αποκτήσω ισως αύριο κιόλας!!!!!!!!
Την γνώμη σας. 8)

Reaction score
5
Με ανοικτή κουκούλα, θα ανοίξεις ραδιοφωνικό σταθμό. Και θα εισπράττεις και τα φάσκελα του κόσμου :D
Εσύ βρε δεν ετοιμαζόσουν να πουλήσεις το cabrio?

V

VIDEOMIX

Guest
Αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις.

Καλά, αφού υποθέτεις πως τα αγοράζω για το διθέσιο, δεν είχες να παρατηρήσεις το που θα τα βάλω; Το πως θα τ'ακούω μου γράφεις; Ανοικτή κουκούλα η οχι; :lol:

Reaction score
5
Είμαι άσχετος από ήχο αυτοκινήτου, το έχω ξαναπεί άλλωστε. Ελεήστε τον αόμματο... :D
Πού να ξέρω αν χωράει ή όχι στην πόρτα, στο πορτ μπαγκάζ κλπ κλπ. Με έχουν απωθήσει κάτι άτομα με 5000 ευρώ σαξόραλα, που έχουν 10000 ευρώ ηχοσύστημα στην μπουρούχα, με κατεβασμένα τέρμα τα τζάμια, να κάνουν "εκπομπή" του κακού τους γούστου.
Έτσι δεν ασχολήθηκα ποτέ. Τώρα το ψάχνω λίγο, γιατί ο μαμίσιος ήχος που έχω είναι απαράδεκτος. Αλλά λίγα πράγματα θα βάλω, όχι τίποτα φοβερό. Γενικά προτιμώ να ακούω την μηχανή. Στο παλιό μου αυτοκίνητο δε, δεν άνοιγα σχεδόν ποτέ το Harman Kardon σύστημα :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.096
Αν σε ενδιαφέρει το ντάπα ντούπα (κατά την επιστημονική ορολογία του χώρου), καλά είναι. Αν θέλεις και ποιότητα, χαμένη υπόθεση.

V

VIDEOMIX

Guest
Πράγματι ειναι σούπερ έντονο ηχείο. Το άκουσα και έπαθα. Φτάνει στην υπερβολή με εναν στακάτο ήχο όμως. Χωρίς πλαδαρότητα. Ίσως παίζει ρόλο και το τι κουτί θα του βάλεις. Σε αυτό που το άκουσα, δεν υπήρχε bass refllex. Αυτό νομίζω πως βοήθησε στο να είναι ποιό "μπιτάτο" το ηχείο. Με "τρομερά" κατεβάσματα όμως.

Οσο για την ποιότητα Ολύμπιε, έχω φτάσει σε αυτήν με τα 4 8ιντζα και 4 τουίτερ στο πάνελ της πόρτας.
Στο χέρι μου είναι να ισσοροπήσω τον ήχο στο δέσιμο με το sub, ωστε να μην υπερβάλω στις χαμηλές και γίνω περίγελος. Αν και δεν είμαι πιτσιρικάς για να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω όμως κάποια μουσικά κομμάτια να τα νοιόθω με ήχο πραγματικής ντράμς. Σαν να βρίσκωμαι σε συναυλία. Αλλα ποτέ μέσα σε κατοικημένες περιοχές, κυρίως στην περιοχή που μένω.

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε Δημητρόπουλε, μπήκες το βράδυ, πόσταρες και δεν έγραψες κάτι εδώ στο θέμα αυτό!!! Περίμενα και την δική σου γνώμη. Έστω και αρνητική μιας και δεν σου αρέσουν οι υπερβολές. 8)

Σε 1 ώρα ξεκινώ να πάω στο ραντεβού με τα 2 θηρία. Λεπτομέρειες θα σας πω κατόπιν, ίσως και φώτος. 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Τα "έχωσα" σήμερα.
Μην με βαράτε όλοι μαζί. Και πρώτος απ'όλους ο Δημητρό. :lol:
Δύναμη παίδες. Προσεχώς, οι φώτος του consept. 8)

Reaction score
41
Δεν φαντάστηκα καν ότι θα τα "χτύπαγες" άμεσα.....
Ήθελα να σου απαντήσω σήμερα αλλά που να σε προλάβω?? Λες και σου έβαλαν φωτιά!!
Βιάζεσαι κυρ-Σάκη!!!! :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια...Σε ποιό όχημα τα έβαλες? Το δυναμό σου "σηκώνει" τα ρεύματα που χρειάζεσαι??

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.096
VIDEOMIX said:
Οσο για την ποιότητα Ολύμπιε, έχω φτάσει σε αυτήν με τα 4 8ιντζα και 4 τουίτερ στο πάνελ της πόρτας.
:shock:

Εχμ ναι, οκ, εδώ οι απόψεις διίστανται... :D

V

VIDEOMIX

Guest
n_olympios said:
VIDEOMIX said:
:shock:

Εχμ ναι, οκ, εδώ οι απόψεις διίστανται... :D
Ναι, σωστά. Προσανατολίζωμαι σε μια σοβαρή για την ποιότητα αλλαγή.
Έξω το ενα twiter και στην θέση του ενα midrange. Αλλαγή και του κροσόβερ ωστε να παίξει σωστά το κάθε ηχείο. Διοτι τώρα ούτε τα midwoofers παίζουν σωστά.

V

VIDEOMIX

Guest
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Δεν φαντάστηκα καν ότι θα τα "χτύπαγες" άμεσα.....
Ήθελα να σου απαντήσω σήμερα αλλά που να σε προλάβω?? Λες και σου έβαλαν φωτιά!!
Βιάζεσαι κυρ-Σάκη!!!! :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια...Σε ποιό όχημα τα έβαλες? Το δυναμό σου "σηκώνει" τα ρεύματα που χρειάζεσαι??
Γιάννη, "έπαιξε" ανταλλαγή στην μέση.
Έτσι, έπρεπε να ενεργήσω άμεσα.
Τα έβαλα στο.... MG. :oops: Άλλωστε, οι χώροι του είναι "άπλετοι". :roll:
Δεν ξέρω για το δυναμό. Προσπαθήσαμε να το δούμε αλλα δεν ξέρω που είναι.
Έχω πάντως καλή μπαταρία (Optima) καθώς και πυκνωτή.

Reaction score
5
Τελικά το έβαλες στο MG. Μέσα έπεσα :D
Με όλα αυτά τα ηχεία/ενισχυτές κλπ, και σε 1.5μ χ 0.5μ καμπίνα, πόσα decibels μαζεύεις;; :shock: :shock:
Τελικά είσαι απ'αυτούς που κάνουν "ραδιοεκπομπή" ή όχι;; :twisted:
:lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Αλήθεια.........Σάκη, το sub που το σφήνωσες????
Εκει που καθοταν η κοπελα με το tatoo.... Οπως καταλαβαινεις, απο 2-θεσιο το εκανε F1....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.155
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025