Δύο ολοκληρωμένοι ενισχυτές με γρανάζια

Reaction score
263
Όταν το είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο μηχανισμός των Αντικυθήρων και το δεύτερο αν θα βγεί ο κούκος στις 12 το βράδυ να κάνει κούκου .

Mετά σκέφτηκα ότι είναι μια ωραία δικαιολογία για συντήρηση του μηχανισμού γραναζιών με το ανάλογο τίμημα φυσικά έτσι για να ξεχωρίζει ο ιδιοκτήτης και να νιώθει ωραία που έχει τέτοιο μηχανισμό στο στέρεο.

To βάζεις χύμα στο σαλόνι έρχεται ο φίλος XAI ENTAΣ και εκεί που ετοιμάζεται να σου πει για καλώδια ασημένια ,χρυσά κλπ του λες , ώπα , κοίτα τι έχω εδώ μια φορά το χρόνο το πάω για σέρβις μαζί με το Ρολεξ.
Γκολ από τα αποδυτήρια... 1-0.
Γουστάρω, από μένα είναι ναι...όπως και να μετράει και να ακούγεται.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που ασχολούμαστε μ' αυτό το μηχάνημα θέλει να το αγοράσει κανείς ή απλά εγκυκλοπαιδικά;
Να δω και πόσο έχει...
:D:sneaky:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.276
Προφανώς στο πιο πάνω review αναρτήθηκε λάθος διάγραμμα ισχύος. Μια άλλη εργαστηριακή μέτρηση της δυναμικής ισχύος ενδεικτική της ικανότητας οδήγησης του 280 υπάρχει εδώ:

...εδώ διαγράμματα ισχύος για τον 180:

Αρα ο ενισχυτής είναι 2x120 / 2x250. Ανεβαίνει κι άλλο, αλλά η παραμόρφωση αυξάνεται πλέον κάθετα, οπότε οι κορυφώσεις εκεί θα ακούγονται πιο άγριες. Γεφυρωμένος παίζει στα 400-κάτι βατ σε φορτίο 8Ω.

TGD

Reaction score
9.449
Να τον φάτε τον Ελβετό...
Έχει δύο ποτένσιομετρα και αντί να τα βάλει στον ίδιο άξονα τα έβαζε να γυρίζουν μαζί με ένα γρανάζι..έτσι κι αλλιώς τόρνο είχε τι ήταν να κόψει και μερικά γρανάζια.
Εγώ θυμάμαι έναν Γάλλο που σε αντίστοιχη περίπτωση είχε δύο χωριστά ποτένσιομετρα κι έπρεπε να γυρίσεις και τα δύο χωριά..περίμενε μετά να πετύχει ισορροπία καναλιών.

Reaction score
2.994
Αρα ο ενισχυτής είναι 2x120 / 2x250. Ανεβαίνει κι άλλο, αλλά η παραμόρφωση αυξάνεται πλέον κάθετα, οπότε οι κορυφώσεις εκεί θα ακούγονται πιο άγριες. Γεφυρωμένος παίζει στα 400-κάτι βατ σε φορτίο 8Ω.
Δες τι λέει παρακάτω :

Screenshot 2025-03-18 200457.jpg

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που ασχολούμαστε μ' αυτό το μηχάνημα θέλει να το αγοράσει κανείς ή απλά εγκυκλοπαιδικά;
Να δω και πόσο έχει...
:D:sneaky:
την τιμή μπορείς να την δεις στo site του αντιπροσώπου , Athens Pro Audio.
Εγώ θέλω πολύ να αγοράσω τον RA-280

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.702
Members
38.360
Νεότερο μέλος
gerana