- Reaction score
- 76.514
Φοβερός, μπράβο! :107:
Επισης, αν μου επιτρεπει ο Βλασης, θα ελεγα να κανουμε και μια αναφορα σε εταιριες του χωρου που μεγαλουργησαν στην χωρα αλλα για καποιον λογο δεν υπαρχουν πια. Ετσι οι νεωτεροι θα μαθουν αρκετα πραγματα για την ιστορια του Audio στην Ελλαδα.
Ξεκινω με 2 - 3 που μου ερχονται τωρα στο μυαλο οι οποιες ασχοληθηκαν με την κατασκευη ηχειων κυριως..
1. NM acoustics του Νικου Μενδρινου.
2. Audiodax του Λεωνιδα Καραμπετσανου.
3. Smart audio του Κωστα Νοστη υπο την διευθυνση του Ιπποκρατη Παπαδημητροπουλου..
Θαλή. Πού είναι αυτή η ψυχή;Οσο αφορα το παρελθον μην ξεχασουμε την ΘΜ ,τα ηχεια του Θανου Μενεξελη.
Αξιόλογο άτομο με γνώσεις. Είχα ακούσει ότι έπεσε έξω, και τα παράτησε...
QFT.Επίσης, τον Μιχάλη Σπέρτο και τον Μάκη Γερούκη που δεν βρίσκονται πια στη ζωή...
Μιχάλη, απο περιέργεια, ποιό είναι το πιο "extreme" ενισχυτικό που έχεις φτιάξει ποτέ? Κάποιος "cost-no-object" τελικός, ας πούμε?...
Enough said.Κωστα καλη ερωτηση.
Eγω ποτε δεν θα εφτιαχνα Cost-no-object και με τιποτε.
Κατι τετοιο δεν θα ηταν εγω.
Ειμαι βεβαιως κατα της κακως νοουμενης οικονομιας οταν πρεπει να προκυψει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα. Πιστευω και εφαρμοζω αυστηρη ομοιογενεια στα μηχανηματα μου.
Θεωρω οτι το σχεδιαστικο μεγαλειο (οπου υπαρχει) δεν μπορει να το υποσκελισει καμμια ακροτητα σε εξαρτηματα, χρυσαφια, κρυογεννεσεις και λοιπα κουδουνια. Υποφερω οταν βρισκομαι αντιμετωπος με εργα ανθρωπινης ματαιοδοξιας που συνηθως συνυπαρχει με πνευματικη στενοτητα και ελλειψη αναγνωρισης. Οσο για την Υψηλη Πιστοτητα πιστευω οτι θα επρεπε και θα μπορουσε να γινει κτημα περισσοτερων. Η Audio Craftworks ειναι στημενη στην βαση αυτης ακριβως της προσπαθειας.
Είχα σκεφτεί κι εγώ να μπω σε αυτό το χώρο με την υλοποίηση ηχείων και μόνο. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο και δεν εννοώ την κατασκευή τους ούτε το ηχητικό αποτέλεσμά τους.
Δεν είμαι άνθρωπος του να περιαυτολογήσω, το απεχθάνομαι, αλλά καμμιά φορά αναρωτιέμαι σκυθρωπός, κρίμα ο τόσος απίστευτος χρόνος μάθησης-τρέλας πάνω στο ακουστικό κομμάτι κι έχοντας ένα χωρισμό 7 ετών προς όφελος αυτής της (τρέλας?) δεν ξέρω πως να τη χαρκτηρίσω ? Τουλάχιστον σήμερα λέω οτι έκανα το caraudiotest.
Αυτά, sorry, μου βγήκε λίγο το παράπονο. Πρώτη φορά εκδηλώνομαι κατ αυτόν τον τρόπο.