ΕΛ.ΑΣ.

Reaction score
3
Από apn.gr

Σάββατο, 16 Ιούνιος 2007
Αθήνα, 16/06/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας σχολιάζοντας το οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται σε διαδικτυακό τόπο, δήλωσε τα εξής: « Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας.
Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας.
Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους.
Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα
προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της
Αστυνομίας .

Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον
Εισαγγελέα ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

VG

Reaction score
0
Να σαπισουν στην φυλακη τα σκουλήκια.
Δεν εχω τιποτα να προσθεσω στα λεγομενα του (συνηθως γραφικου) υπουργου.
Μαγκια σε ταλαιπωρους πορτοφολαδες,και εξω η παρανομια να οργιάζει όσο αυτοι δαπανουν τον πληρωμενο χρόνο τους για τα αρρωστα αστεια τους...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Να σαπισουν στην φυλακη τα σκουλήκια.
Δεν εχω τιποτα να προσθεσω στα λεγομενα του (συνηθως γραφικου) υπουργου.
Μαγκια σε ταλαιπωρους πορτοφολαδες,και εξω η παρανομια να οργιάζει όσο αυτοι δαπανουν τον πληρωμενο χρόνο τους για τα αρρωστα αστεια τους...
Οι "ταλαιπωροι πορτοφολαδες" κλεβουν συνηθως την γιαγια μας η τον παππου μας που δεν μπορει να αντιδρασει . Αν μαλιστα ειναι και τσαντακηδες τους πετανε κατω και σπανε και καμια λεκανη .

Απο την αλλη πλευρα σημερα χαστουκια αυριο ρωσικη ρουλετα . Αλλα σε μια χωρα οπου υπαρχει ασυδοσια δεν περιμενα και κατι καλυτερο . αυτη υφισταται σε ολες τις κοινωνικες δομες .

Reaction score
4
Εμενα παλι το βιντεακι μου μοιαζει για ψευτικο! Με τοσα χαστουκια κανονικα θα επρεπε να ειχαν λιποθυμησει και οι δυο Αλβανοι !!! :happy_5::happy_5:

Reaction score
173
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Μεγαλη κομματουμπα Γιαννη νασαι καλα που μου τη θυμησες
Και το πρωτο κλιπακι ομως με μουσικη επενδυση δε θα ειναι κακο

Reaction score
0
καλησπερα σας ευχομαι να μην πεσετε σε κανεναν ταλαιπωρο πορτοφολα οπως τους λετε γιατι οταν εχασα το πορτοφολι μου απο εναν τετοιο ταλαιπωρο πορτοφολα δεν φανταζομουνα την συνεχεια απο εκει που δεν ειχα καμια σχεση με δανεια και πιστωτικες ξαφνικα βρεθηκα να χρωσταω σε οποιον μιλαει ελληνικα και το εμαθα με πολυ ασχημο τροπο οταν ενα πρωι ηρθε δικαστικος κλητηρας και μου ανακοινωσε οτι μου κατασχετη ολα τα πραγματα μεσα απο το σπιτι γιατι χρωσταγα 3000000 εκατομμυρια σε δρχ τοτε ηταν ακομα η δραχμουλες μας δεν φανταζεστε εκεινη την ωρα την ψηχολογια μου να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απο τοτε εχω μπλεχτει σε εναν γολγοθα ψαχνοντας μεσο του τερεσια για να βρω μια μια της τραπεζες που δηθεν χρωσταω για να αποδειξω οτι δεν εχω υπογραψει για κανενα δανειο

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

καλησπερα σας ευχομαι να μην πεσετε σε κανεναν ταλαιπωρο πορτοφολα οπως τους λετε γιατι οταν εχασα το πορτοφολι μου απο εναν τετοιο ταλαιπωρο πορτοφολα δεν φανταζομουνα την συνεχεια απο εκει που δεν ειχα καμια σχεση με δανεια και πιστωτικες ξαφνικα βρεθηκα να χρωσταω σε οποιον μιλαει ελληνικα και το εμαθα με πολυ ασχημο τροπο οταν ενα πρωι ηρθε δικαστικος κλητηρας και μου ανακοινωσε οτι μου κατασχετη ολα τα πραγματα μεσα απο το σπιτι γιατι χρωσταγα 3000000 εκατομμυρια σε δρχ τοτε ηταν ακομα η δραχμουλες μας δεν φανταζεστε εκεινη την ωρα την ψηχολογια μου να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας απο τοτε εχω μπλεχτει σε εναν γολγοθα ψαχνοντας μεσο του τερεσια για να βρω μια μια της τραπεζες που δηθεν χρωσταω για να αποδειξω οτι δεν εχω υπογραψει για κανενα δανειο
Αναρωτιέμαι…:sad:

… το πρόβλημα είναι ο πορτοφολάς ή όλη η υπόλοιπη αλυσίδα η οποία εξέδωσε δάνεια, πιστωτικές κάρτες και δε μπορώ να φανταστώ τι άλλο. Ας το πάμε το πράγμα αναλογικά. Αν ο πορτοφολάς αντιμετωπίζεται έτσι στους υπόλοιπους τι θα [FONT=&quot]προτείνατε [/FONT]να εφαρμόσουν ως τακτική σωφρονισμού;:?:

Reaction score
0
οταν ενας ανθρωπος εχει μαθει να ζει με 200 και ισως παραπανω ευρω την ημερα ανετα και ξεκουραστα λες να παει να δουλεψη για 20 και 30 ευρω οσο για τον τροπο σωφρονισμου που μου λες μετα απο αυτο ειμαι φανατικος του χομεινι αν τον θυμασαι

Reaction score
3

οταν ενας ανθρωπος εχει μαθει να ζει με 200 και ισως παραπανω ευρω την ημερα ανετα και ξεκουραστα λες να παει να δουλεψη για 20 και 30 ευρω οσο για τον τροπο σωφρονισμου που μου λες μετα απο αυτο ειμαι φανατικος του χομεινι αν τον θυμασαι
Δεν έχει τύχει να σας γνωρίσω οπότε δε γνωρίζω τη θρησκευτική σας κουλτούρα. Αυτό το οποίο σας ρώτησα είναι τι να κάνουμε με όλη την υπόλοιπη αλυσίδα η οποία ευθύνεται για αυτό το οποίο, κατά δήλωσή σας περάσατε (τα χρέη από δάνεια και κάρτες)

Reaction score
0
μετα την καταστροφη που εχω παθη σαν ανθρωπος η μονη ποινη που μπορω να σκεφτω ειναι το εκτελεστικο αποσπασμα για να μην βρεθουν και αλλη στην θεση μου οσο ακραιο και αν ακουγεται αυτο και αν μιλησεις με καποιον που του εχουν ανοιξει το σπιτι η το αυτοκινητο τοτε θα καταλαβεις για τι ψυχολογια μιλαμε

Reaction score
3

μετα την καταστροφη που εχω παθη σαν ανθρωπος η μονη ποινη που μπορω να σκεφτω ειναι το εκτελεστικο αποσπασμα για να μην βρεθουν και αλλη στην θεση μου οσο ακραιο και αν ακουγεται αυτο και αν μιλησεις με καποιον που του εχουν ανοιξει το σπιτι η το αυτοκινητο τοτε θα καταλαβεις για τι ψυχολογια μιλαμε
Ναι αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο πορτοφολάς... Η τράπεζα ο υπάλληλος και ο διευθυντής του είναι, αυτό λέω.
Για τα άλλα δε διαφωνώ και στο βαθμό που μου επιτρέπετε, δηλώνω ότι συμπάσχω

Reaction score
1
[youtube]og1HAkjOuL0[/youtube]

γιατί μου θυμισε αυτό???? New Order - True Faith
Λίγο
, αλλά φοβερή σύμπτωση, την στιγμή που διάβαζα το θέμα, αυτό άκουγα............!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Το θυμάστε ένα τραγουδάκι που λέει? Fight fire with fire ?

Σε καμία περίπτωση δεν επαινώ τους συγκεκριμένους αστυνομικούς.
Μην ξεχνάμε όμως ότι δεν ξέρουμε όλη την υπόθεση…
Δεν ξέρουμε καν αν οι συγκεκριμένοι Αλβανοί είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές η αν είχαν έναν φάκελο που αν τον διαβάζαμε θα λέγαμε καλά τους έκαναν.

Μήπως αν έκλεβαν το σπίτι μας και τους πιάναμε δεν θα τους πλακώναμε και εμείς στο ξύλο η θα τους κερνάγαμε καφεδάκι μέχρι να έρθει η αστυνομία να τους συλλάβει?

Μην είμαστε προασπιστές του δικαίου όταν έχει καταπατηθεί το δικό μας δίκαιο πρώτα!

Για μένα το μόνο λάθος που έγινε είναι ότι το τράβηξαν σε βίντεο.

Ο ασφαλίτης αστυνομικός πρέπει να κουβαλάει και μια δόση <<τρέλας>> Πρέπει να είναι σκληρος χαρακτήρας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια κοινωνία που απαρτίζεται από πορτοφολάδες κλεφτές βιαστές και δολοφόνους..

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για το τμήμα της ασφαλειας.
Πως θα θέλατε εσείς να αντιδράσουν οι ασφαλίτες?

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται καθαρά ότι το κάνουν για διασκέδαση.
Θα πω κάτι χοντρό όμως και βαρύ …

Δεν πειράζει… Ας διασκεδάσουν τα παιδία όπως ακριβώς μας διασκεδάζουν χρόνια τώρα όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που ήρθαν στην χώρα μας.

Και ας μην αρχίσουν τώρα τα ρατσιστικά. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι να ζήσουν και να εργασθούν στην χώρα μας.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλοδεχούμενοι όμως αυτοί που ήρθαν για να κλέψουν η να σκοτώσουν.

Να θυμίσω επίσης ότι όταν δεν έχεις κάνει την δουλεία του άλλου και δεν έχεις ζήσει καταστάσεις δεν μπορείς να κριτικάρεις σωστά.

Από μια απλή καταδίωξη τσαντάκια έχουν χάσει την ζωή τους πολλοί αστυνομικοί της ομάδος ζήτα.
Εκείνη την στιγμή λοιπόν το έγκλημα που διαπράττει ο τσαντάκιας δεν είναι μόνο το αδίκημα της κλεψιάς αλλά και η απασχόληση της αρχής βάζοντας σε κίνδυνο και την αστυνομία αλλά και τους πολίτες στον δρόμο κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Αν ήσασταν αστυνομικοί και είχατε χάσει συνάδερφο σε μια τέτοια περίπτωση και συλλαμβάνατε έναν τσαντάκια δεν θα ξύπναγαν μέσα σας όλα αυτά τα αισθήματα μίσους?

Υπερβάλω? Μπορεί …

Έτσι δουλεύει όμως η αστυνομία και όχι μόνο εδώ αλλά σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Ίσα ίσα που εδώ στην Ελλάδα η δικιά μας η αστυνομία είναι από τις μαλθακότερες.
Ίσως να είναι ένας λόγος και αυτός που υπάρχει τόσο μεγάλη εγκληματικότητα.
[FONT=&quot]Ελλιπείς νόμοι ελλιπής αυστηροτητα ελλιπής αστυνόμευση κτλ …[/FONT]

Reaction score
180
Τωρα δλδ ο Ρωσος που έσερνε προχτες την κορη μου απο την τσαντα, στην ασφαλτο επι 20 μετρα, δεν την θελει την σφαλιάρα του, και back to USSA? Ξερω, ξερω η αυτοδικια δεν ειναι χαρακτηριστικο μιας πολιτισμενης κοινωνίας, αλλα πεστε μου ρε παιδια, ετσι να χαρειτε, δεν την θελει την σφαλιάρα του?
Πεστε μου σας παρακαλω, αγαπητε κυριε Joseph.

Reaction score
3

Τωρα δλδ ο Ρωσος που έσερνε προχτες την κορη μου απο την τσαντα, στην ασφαλτο επι 20 μετρα, δεν την θελει την σφαλιάρα του, και back to USSA? Ξερω, ξερω η αυτοδικια δεν ειναι χαρακτηριστικο μιας πολιτισμενης κοινωνίας, αλλα πεστε μου ρε παιδια, ετσι να χαρειτε, δεν την θελει την σφαλιάρα του?
Πεστε μου σας παρακαλω, αγαπητε κυριε Joseph.
Αν θέλει κανείς να ζεις σε μια κοινωνία πολιτισμένη, με θεσμούς και ομαλή λειτουργία, ΟΧΙ.
Αν όμως θεωεί τη ζωή διαφορετικά δεν μου πέφτει λόγος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef