ΕΛ.ΑΣ.

Reaction score
4
Δεν τα εχω διαβασει. Εγραψα και πριν οτι εχω την τυχη και εχω γνωρισει καποια ατομα που εχουν ασχοληθει με το θεμα.

Και με τον καθηγητη ψυχολογιας τον Κ,Λιαππα που ειναι καθηγητης ψυχολογιας στο πανεπιστημιο Αθηνων (και με την ξαδερφη μου που εχει τελειωσει ψυχιατρος)

Ειναι πραγματικα φοβερο το dna και τι μπορεις να κανεις με αυτο.

Που διαφωνεις ακριβως akis?
Δεν πιστευεις οτι καθε λαος εχει διαφορετικο dna? Οχι dna που σε κανει ανωτερο απο τον αλλον αλλα dna που ομοιαζει σε καποια χαρακτηριστικα φυλων. Ετσι βρισκουν τις εθνικοτητες.
Ρωτα αν εχεις την προσβαση να μαθεις και θα δεις οτι εχω δικιο...

Βεβαια ακομα δεν μπορουν να ειναι σιγουροι εκατο της εκατο ποτε για κατι.
Στην Αγγλια π.χ. μπορεις να κανεις εξεταση dna για πατροτητα αλλα και να αποδειχτει οτι εισαι εσυ αν δεν το αναγνωρισεις το παιδι το δικαστηριο δεν δεχεται το αποτελεσμα του dna.

Γιατι?
Γιατι στο παρελθων εχουν γινει λαθη. Υπηρξε dna που εδειχνε την πατροτητα ενως ανθρωπου ο οποιος ετυχε και ειχε περιπου το ιδιο ποσοστο ματσαρισματος του dna με τον πραγματικο πατερα του παιδιου.

Μετα απο αυτο το διακαστηριο της Αγγλιας δεν δεχεται το τεστ πατροτητος ως αποδεικτικο στοιχειο...

Εχω μαθει πολλες ιστοριες απο ιατρικους κυκλους.

Πραγματικα σε ενα μεγαλο ποσοστο μπορουν απο την αναλυση του dna να βρισκουν φυλες.
Αλλο ενα παραδειγμα ειναι οτι απο το dna μπορεις να δεις αν καποιος ειναι εγχρωμος η οχι με ποσοστο ακριβειας εως και 70%

Δεν ειμαστε εδω για να κανουμε μαθημα. Οτι γνωριζω το αναφερω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υπηρξε dna που εδειχνε την πατροτητα ενως ανθρωπου ο οποιος ετυχε και ειχε περιπου το ιδιο ποσοστο ματσαρισματος του dna με τον πραγματικο πατερα του παιδιου
Τι είναι ρε μάνα μ' το dna, καλώδια ρεύματος για χαϊεντάδες? "happy_1"

- Πέρα από όλα αυτά, εγώ ομολογώ πάντως ότι με 1,92 ύψος και 88,5 κιλά, δεν αισθάνομαι και πολύ Έλληνας... :happy_9:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Άσχετο, αλλά έχετε προσέξει ότι αν τα pixels δεν είναι πολύ μεγάλα και μισοκλείσεις τα μάτια βλέπεις τη φάτσα καθαρά?

Reaction score
14
ναι Μαρία αυτό συμβαίνει σε όλα τα πιξελιάσματα που κάνουν, αν κλέισεις το διάφραγμα του ματιού σου (τα κάνεις σχιστά για λίγο) βλέπεις αρκετά απο τα "μασκαρισμένα" χαρακτηριστικά!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

ναι Μαρία αυτό συμβαίνει σε όλα τα πιξελιάσματα που κάνουν, αν κλέισεις το διάφραγμα του ματιού σου (τα κάνεις σχιστά για λίγο) βλέπεις αρκετά απο τα "μασκαρισμένα" χαρακτηριστικά!
Μόνο με blur κάτι μπορείς να κρύψεις…
Θολό το τοπίο αγαπητοί αναγνώστες :happy_5:

Reaction score
14
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

....και αν αυτος φάει μερικές σφαλιάρες θα είναι ο αστυνομικός βασανιστής (συν)...

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ

20/06/2007 23:28:56 Αηδίες και χυδαιότητες σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, με 30χρονο αγρότη να κατηγορείται για επανειλημμένη ασέλγεια σε βάρος 25χρονου με νοητική στέρηση.
Ένα ακόμη περιστατικό που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε χτες στις 10 το πρωί, στον δήμο Ινάχου Αιτωλοακαρνανίας. Έπειτα από την απόπειρα ασέλγειας σε βάρος μιας 83χρονης στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, από έναν 49χρονο Μολδαβό, σημειώθηκε νέα πράξη ασέλγειας, αυτή τη φορά σε βάρος ενός 25χρονου με διανοητική ανικανότητα, από έναν 30χρονο συγχωριανό του, σε αγροτική περιοχή στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ο 30χρονος αγρότης, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στις 18 του μήνα, εκμεταλλευόμενος την ανικανότητα του 25χρονου να αντιδράσει, εξαιτίας της διανοητικής ανικανότητάς του, προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του.
Ο 30χρονος, δεν συνελήφθη, καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και οι αστυνομικοί σε προανακριτικό στάδιο, διερευνούν την βασιμότητα της καταγγελίας.​

VG

Reaction score
0
Ελπιζω η καταγγελια να ειναι αβασιμη,γιατι ενα τετοιος αγροτης στις φυλακές θα ήταν συνεχώς σκυμμένος,και ουχί για αγροτικές εργασίες.

Reaction score
14

Μακάρι να είναι αβάσιμη, όχι για τον λόγο που αναφέρεις.

Reaction score
0

Κυριοι αν μου επιτρεπεται να κανω κι εγω την παρεμβαση μου...Αν καποιο "καλο" παιδι,εκει που προχωραγατε στον δρομο,αρπαζε την τσαντα της γυναικας σας και απ το τραβηγμα η θα εξαθρωνε το χερι της η θα επεφτε κατω συν το κλονισμο της και σας δινοταν η ευκαιρια να τον κυνηγισετε και να τον πιανατε δεν θα τον κανατε μαυρο στο ξυλο μεχρι να τον παρουν απ τα χερια σας?Θα σας πειραζε τοτε που θα σας εβλεπε ολος ο κοσμος η θα σκεφτοσαστε εκεινη την στιγμη...με κοιτανε ...και θα τον χαιδευατε?Οχι κυριοι,οπως εγω ετσι και ο καθενας μας θα τον επερνε το ΕΚΑΒ πρωτα απ το ξυλο και μετα θα τον αναλαμβανε η αστυνομια και ας μας εβλεπε η μιση Ελλαδα!Στην Αμερικη εχουμε δει πολλες φορες στις ειδησεις την αστυνομια να πυροβολει και να σκοτωνει εν ψυχρω μπροστα στις καμερες.Λετε να το παιζουν καουμποιδες η με αυτο που κανουν προστατευουν τον εαυτον και τους πολιτες τους?Συμφωνω με τον φιλο που ισχυριστηκε οτι ετσι πρεπει να ειναι η αστυνομια.Τουλαχιστον θα ειδαν και αυτοι που δεν εχουν συληφθει ακομα τι τους περιμενει!Μηπως ειναι ενα ειδος σοφρωνιστικης προειδοποιεισης,αυτο το ειδος για τους μελλοντκους συληφθεντες?Παρτε το και ετσι!Αν κανω λαθος καπου διορθωστε με.

VG

Reaction score
0
"Ειδος σοφρωνιστικης προειδοποίησης",καλα ο Πολυδωρας δεν σε εχει παρει ακομα χαμπάρι εσένα να σε παρει διπλα του;;

Δεν υπαρχει θεσμοθετημένη σοφρωνιστικη προειδοποίηση,ούτε εξευτελισμός,ουτε βασανισμός, υπάρχει νομος και ποινές που προκύπτουν από αυτόν.

Οπως επισης υπαρχουν αστυνομικοι που ενω πληρωνονται αντι να μας προστατευουν γυριζουν βιντεο της κακιας ωρας...αναθεμα την στιγμη που ηρθαν τα κινητα με καμερα,καθε ανωμαλος ειδε το φως του!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660

Καλά ας πηγαίνουμε εμίς με τους ωραίους νόμους γεμάτους ανθρωπιά, ευγένεια και πολιτισμό.
Κι ας πηγαίνουν οι αλήτες με τον δικό τους νόμο. Να σε σκοτώνουν για 5 ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef