ΕΛ.ΑΣ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Εχθές στις ειδήσεις είδα έναν κραυγαλέο τίτλο που έλεγε "ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ" !!!!!
Προσοχή ε; Όχι άσπρα σκυλιά αλλά μαύρα που φωνάζουν φαίνεται πιο δυνατά.
Αλήθεια στο βίντεο είδατε ή ακούσατε να ουρλιλάζουν τα καλόπαιδα;
Εγώ είδα ότι έπαιζαν σφαλιάρες. Που είναι τα ουρλιαχτά;

Μετά λέμε για δημοσιογραφία.

VG

Reaction score
0
Και της δικης μου μητερας εκλεψαν την τσαντα και απο θαυμα δεν εσπασε κατι στα 70 της .

Αν τον επιανα δεν θα σκεφτομουν τους "Αθλιους" που διαβασα μικρος .
Ακριβως για αυτο τον λογο δεν επιτρεπεται η αυτοδικια και εχουμε αστυνομικους,για να μην καταληξετε στην φυλακη.

Αλλωστε τι νομιζετε,οτι οι αστυνομικοι που ικανοποιούν τα αρρωστημενα γουστα τους σαν αυτους στο βιντεο,εχουν στο νου τους να παρουν εκδικηση για εσας;Μπορει να κανουν τα ιδια και σε εσας αν σας πιασουν πουθενα για εξακριβωση στοιχειων.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ακριβως για αυτο τον λογο δεν επιτρεπεται η αυτοδικια και εχουμε αστυνομικους,για να μην καταληξετε στην φυλακη.

Αλλωστε τι νομιζετε,οτι οι αστυνομικοι που ικανοποιούν τα αρρωστημενα γουστα τους σαν αυτους στο βιντεο,εχουν στο νου τους να παρουν εκδικηση για εσας;Μπορει να κανουν τα ιδια και σε εσας αν σας πιασουν πουθενα για εξακριβωση στοιχειων.

.....απο μια πλευρα εχεις δικιο .

Απο την αλλη τους αστυνομικους τους εχουμε για να φυλανε τριπλοβαρδιες τους πολιτικους και τους επιχειρηματιες ( π.χ. προσωπικος Ζητας σ εναν εκ των Βαρδινογιανναιων ) . Αρα ;;;;;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αν η πρωτα η Πολιτεια ( οχι αυτη στα βορεια ) εκανε καλα την δουλεια της , δηλαδη δεν ειχε αλωθει απο ιδρυσεως ελληνικου κρατους απο φαγανους , προσφεροντας αξιοπρεπη διαβιωση και σεβασμο στους πολιτες της ωστε να μην ωθουνται στο εγκλημα και εν συνεχεια η Αστυνομια εκανε και αυτη καλα και με σεβασμο στους πολιτες την δουλεια της , τοτε δεν θα μας περναγαν σκεψεις αυτοδικιας απο το μυαλο .

Reaction score
164
προσφεροντας αξιοπρεπη διαβιωση και σεβασμο στους πολιτες της ωστε να μην ωθουνται στο εγκλημα
Εδώ θα διαφωνήσω. Δεν πιστεύω ότι ωθείται κανένας στο έγκλημα λόγω έλλειψης αξιοπρεπούς διαβίωσης. Μπορεί να είναι αφορμή, αλλά όχι αιτία. Αν δεν το έχεις μέσα σου, δεν βουτάς την τσάντα από τη γριούλα για να φας. Η απληστία μπορεί να είναι αιτία. Αλλά όχι η πείνα. Ή καλύτερα, για να μην είμαι απόλυτος, οι περιπτώσεις κάποιου Γιάννη Αγιάννη είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εδώ θα διαφωνήσω. Δεν πιστεύω ότι ωθείται κανένας στο έγκλημα λόγω έλλειψης αξιοπρεπούς διαβίωσης. Μπορεί να είναι αφορμή, αλλά όχι αιτία. Αν δεν το έχεις μέσα σου, δεν βουτάς την τσάντα από τη γριούλα για να φας. Η απληστία μπορεί να είναι αιτία. Αλλά όχι η πείνα. Ή καλύτερα, για να μην είμαι απόλυτος, οι περιπτώσεις κάποιου Γιάννη Αγιάννη είναι εξαιρετικά σπάνιες.
+1

Reaction score
14

Και αν ο αστυνομικός δώσει μερικές σφαλιάρες στον παρακάτω 46χρονο, θα είναι...βασανιστής;

ΒΙΑΣΕ 83ΧΡΟΝΗ http://www.patranews.gr/news.asp?ID=5436

19/06/2007 21:49:45
Αποτροπιασμός για την είδηση βιασμού 83χρονης από έναν Μολδαβό υπήκοο στην Ανδρίτσαινα Ηλείας. Συνελήφθη με την βοήθεια της οικιακής βοηθού.
Το περιστατικό αφορούσε μια 83χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν Μολδαβό υπήκοο, ηλικίας 46 χρόνων. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, στις 11 η ώρα, όταν ο αλλοδαπός, αφού παραβίασε τα κάγκελα που υπήρχαν σε παράθυρο του σπιτιού της ηλικιωμένης στην Ανδρίτσαινα, μπήκε στο σπίτι και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η 83χρονη, ήταν σωματικά ανίκανη να αντιδράσει, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν ο αλλοδαπός, τελείωσε τις αρρωστημένες πράξεις του βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Για κακή του τύχη όμως, την ώρα εκείνη, πήγαινε η οικιακή βοηθός της ηλικιωμένης για να αναλάβει υπηρεσία, η οποία αντιλήφθηκε τον 46χρονο, που έφευγε από την περιοχή. Όταν μπήκε στο σπίτι και διαπίστωσε το τι έχει συμβεί, αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από έρευνες στην γύρω περιοχή, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας Ηλείας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Αυτή ήταν και η είδηση που απασχόλησε κυρίως την πρώτη γνωριμία των δημοσιογράφων, με τον Αστυνόμο Χριστόπουλο και τον Ανθυπαστυνόμο Κοσμόπουλο, που ανέλαβαν το νεοσύστατο γραφείο τύπου της αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας....​

patranews.gr​

Reaction score
0

Και αν βρεθεί ένας ατυνομικός και αρχίσει και βαράει τον αστυνομικό που παρανόμησε, θα είναι βασανιστής?

Reaction score
14

Όχι, απλά θα είναι πολιτικός ή καλύτερα θα κάνει πολιτική για τα μάτια του κόσμου.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αξιοπρεπης διαβιωση εξασφαλιζεται Βασιλη οταν το κρατος προσφερει πραγματικα δωρεαν παιδεια , πραγματικα δωρεαν περιθαλψη , ευκαιριες εργασιας δηλαδη μικρη ανεργια , σοβαρη και ανεξαρτητη Δικαιοσυνη κλπ κλπ .
Δηλαδη οταν δινονται ισες ευκαιριες σε ολα τα μελη της κοινωνιας να προκοψουν και οταν κυριαρχει αξιοκρατια .
Οταν δεν γινονται τραγικα λαθη οπως το ανοιγμα των συνορων σε καθε καρυδιας καρυδι , οταν φυλασσονται επαρκως τα θαλασσια συνορα και δεν υποδεχομαστε χιλιαδες οικονομικους προσφυγες που δεν μπορουμε να φιλοξενησουμε και να προσφερουμε ενα στοιχειωδες ανθρωπινο περιβαλλον .

Αυτα και αλλα πολλα συνθετουν ενα κρατος σοβαρο οπου ο ανηθικος και εγκληματικος χαρακτηρας δεν "ανθιζει" ευκολα .

Εμεις ομως δεν ζουμε σε μια σοβαρη χωρα .

Reaction score
14

Το πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών δεν είναι Ελληνικό αλλά διεθνές. Υπάρχει ακόμα και στις "σοβαρές" χώρες.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μονο που οι "σοβαρες" χωρες που υπονοεις ειναι οι υπευθυνες για την δημιουργια των εξαθλιωμενων οικονομικων μεταναστων με την αποικιοκρατικη και ιμπεριαλιστικη πολιτικη τους .

Εμεις θα επρεπε να λειτουργουμε ετσι ωστε να αποτρεπουμε αυτες τις καταστασεις .
Αλλωστε εχουμε την μεγαλυτερη αναλογια αστυνομικων σε σχεση με τον πληθυσμο αλλα και την πιο ανικανη αστυνομια . Φυσικα πως να μην συμβαινει αυτο οταν το συνολο σχεδον των αστυνομικων φυλαει γηπεδα , επιχειρηματιες , δικαστες , πολιτικους , πρεσβειες κλπ

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Το πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών δεν είναι Ελληνικό αλλά διεθνές. Υπάρχει ακόμα και στις "σοβαρές" χώρες.
Το προβλημα ειναι οι λαθρομεταναστες που ειναι βαφτισμενοι οικονομικοι μεταναστες προσφυγες κτλ κτλ κτλ

Σε 20 χρονια απο τωρα οταν οι Αλβανοι θα ειναι δευτερης γενεας με Ελληνικη υπηκοοτητα και δεν θα μπορεις να τους ξεχωριζεις...
Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον θα παντρευονται και Ελληνιδες... Οταν θα φτασουν σε 20 χρονια σχεδον το 1/3 του πλυθησμου της Ελλαδος φανταστειτε Ποσοι γαμοι και ποσα παιδια θα ερθουν στον κοσμο που ναι μεν θα ειναι Ελληνες αλλα σιγουρα θα μαθαινουν απο τους γονεις τους και Αλβανικα και Αλβανικη ιστορια...
Σε 50 χρονια απο τωρα θα ειμαστε Αλβανια!

Αυτη την στιγμη εχουμε πανω απο ενα εκατομμυριο Αλβανους και πανω απο 1,700.000 εκατομμυρια αλλοδαπους.

Ανθεληνιστικαμε μονοι μας !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!

Αυξησαμε την εγληματικοτητα στην ιδια μας την χωρα με αναρχη ελευση τοσου κοσμου !!!

Πολυ θα ηθελα να δεσω σε μια καρεκλα τον Σαμαρα που πρωτος υπογραψε την συνθηκη και εφερε τους υπεραριθμους Αλβανους στην χωρα μας!
Θα του εβγαζα τα νυχια ενα ενα η μαλλον ... Οχι σκεφτηκα κατι καλυτερο...

Θα εστελνα εναν Αλβανο να του βιασει την γυναικα να τον πλακωσει στο ξυλο και να του κλεψει το σπιτι.

Τωρα θα μου πειτε οτι παραλογιζομαι και τετοια πραγματα δεν μπορεις να τα γραφεις σε ενα φορουμ.
Δεν πειραζει εγω τα εγραψα! Το φορουμ δεν εχει καμια ευθυνη!
Αλλωστε δεν θα του εκανα τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο απο αυτο που μας εκανε ο ιδιος ο Σαμαρας με ολους αυτους τους αλλοδαπους που μας εφερε οταν ανοιξε τα συνορα της χωρας!

Μας εβαλε σε κινδυνο!!!

Υπαρχουν και Ελληνες δολοφονοι βιαστες και απατεωνες! Ηταν στο 7% η εγκληματικοτητα στην χωρα το 1991. Τωρα καλοχωνευτο το 21%

Αντε γιατι τα εχω παρει παλι!
Παω στο χωριο μου και βλεπω Αλβανους παντου! Δεν γουσταρω ρε παιδι μου να βλεπω τον Αλβανο και να περναει η Ελληνοπουλα και να της κανει καμακι.
Δεν γουσταρω να πηγαινω στο χωριο μου να ηρεμησω να νιωσω λιγο περισσοτερο Ελληνας να δω τις ριζες μου και αντι να βλεπω τους χωριανους τους ντοπιους να βλεπω τις πλατειες φισκα απο Αλβανους!

Και δεν μου φταινε οι Αλβανοι. Και Εγγλεζοι Αμερικανοι Πορτογαλοι Ινδιανοι να ηταν και παλι δεν θα μου αρεσε!

1.800.000 αλλοδαποι ξερετε τι σημαινει σε 10.700.000 πλυθησμο? ΑΛΙΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Δεν εθελοτυφλω σε αυτη την κουβεντα και δεν θα το παιξω διανοουμενος και προοδευτικος υπερμαχος της παγκοσμιοποιησης.

Καποτε ελεγε ο Παπανδρεου η Ελλαδα στους Ελληνες. Τωρα τι θα λεει ο γιοκας του?

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ Ε?
ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ τωρα μαζι σας και εγω ...

Μην ακουσω καμια βλακεια για ρατσισμο γιατι σας εχω μαθει τοσα χρονια μερικους...

Η Ελλαδα χρειαζεται οπως ολες οι χωρες εργατες και επειδη το επιπεδο στην χωρα εχει ανεβει και σπουδαζουν ολα τα παιδια υπηρξε ελλειψη εργατικου δυναμικου!
Ειχαμε και τα εργα για τους ολυμπιακους αγωνες ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ οικονομικους προσφυγες...

Να ζησουν οι ανθρωποι στην Ελλαδα και μερικοι απο αυτους μπορει και να την σεβαστουν και να την αγαπησουν περισσοτερο και απο εμας που λεει ο λογος ...

ΟΧΙ ομως στους λαθρομεταναστες.
Ας γινει μια επιχειρηση σκουπα απο την αστυνομια και ας στειλει το ενα εκατομμυριο παρανομους αλλοδαπους πισω στην χωρα τους!
Ποσο θα κοστισει μωρε μια τετοια κινηση? ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ μαλλιοκεφαλα μας για τα ομολογα δεν θα πληρωσουμε για να καθαρισει ο τοπος?

Και οσο για αυτους που λενε οτι ξαναμπαινουν λαθραια απο τα συνορα μας ενα εχω να πω!

Ας βαλουν πισω ξανα τις ναρκες κατα προσωπικου! Κατα μηκος των συνορων! Ναι μεν ειναι παρανομο αλλα τοσα χιλιομετρα συνορα δεν μπορουν να φυλαχθουν αλλιως !!!

Βλεπεις ομως ο Σαμαρας και ο καθε Σαμαρας που μας τους εφερε στην Ελλαδα ζει στην Εκαλη εχει αστυνομια να τον φυλαει και δεν το εχει ζησει το προβλημα...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεσει και αυτος θυμα κακοποιησης απο εναν αλλοδαπο!!! Ετσι μπας και καταλαβει τι λαλακια εκανε για να τσεπωασει τις τρελες επιδοτησεις απο την Ευρωπαικη ενωση για ολους αυτους τους δολοοφονους βιαστες απατεωνες που μας εφερε στην χωρα μας.

Καληνυχτα μας.

Reaction score
0

Το προβλημα ειναι οι λαθρομεταναστες που ειναι βαφτισμενοι οικονομικοι μεταναστες προσφυγες κτλ κτλ κτλ

Σε 20 χρονια απο τωρα οταν οι Αλβανοι θα ειναι δευτερης γενεας με Ελληνικη υπηκοοτητα και δεν θα μπορεις να τους ξεχωριζεις...
Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον θα παντρευονται και Ελληνιδες... Οταν θα φτασουν σε 20 χρονια σχεδον το 1/3 του πλυθησμου της Ελλαδος φανταστειτε οσοι γαμοι και ποσα παιδια θα ερθουν στον κοσμο που ναι μεν θα ειναι Ελληνες αλλα σιγουρα θα μαθαινουν απο τους γονεις τους και Αλβανικα και Αλβανικη ιστορια...
Σε 50 χρονια απο τωρα θα ειμαστε Αλβανια!

Αυτη την στιγμη εχουμε πανω απο ενα εκατομμυριο Αλβανους και πανω απο 1,700.000 εκατομμυρια αλλοδαπους.

Ανθεληνιστικαμε μονοι μας !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!
χαλάρωσε βρε τερη μας...
ολες οι φιλες του κοσμου, ένα μειγμα ειναι μεσα στο πέρασμα των αιωνων!

Reaction score
4
Να συμπληρωσω επισης οτι σε δυο χρονια απο τωρα οι μεταναστες που θα ζουν και θα εργαζονται σε μια χωρα χωρις να εχουν υπηκοοτητα (με απλη αδεια εργασιας - παραμονης) θα μπορουν απο την στιγμη που πληρωνουν εφορια στην καθε χωρα που δουλευουν και να τι ??????

Μα φυσικα να ψηφιζουν τα παιδια!

Φανταστειτε τι θα ταξει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στους Αλβανους για να κερδισουν τις εκλογες! 1 εκατομμυριο καινουριοι ψηφοι ειναι αυτοι...

Ωραιο ετσι ?

Με τις υγιες μας και παλι...

Reaction score
4

χαλάρωσε βρε τερη μας...
Ε τοτε να σταματησουμε να πασχιζουμε για να διατηρησουμε τον Ελληνισμο στην πολη να σταματησουμε να θελουμε την ελευθερια της Κυπρου να σταματησουμε να θεωρουμε τον Ελληνισμο ως κατι σημαντικο και ας πουμε οτι ελα μωρε...΄Η Ιστορια γραφεται και ξαναγραφεται τοσες φορες! Ας μην βαλουμε το δικο μας μελανι λοιπον και ας αφησουμε τους ξενους να γραψουν την δικια μας ιστορια απο την αρχη. Η την συνεχιση της.

Δεν παει ετσι Αντωνη και επειση σε ξερω , γνωριζω πολυ καλα οτι δεν διαφωνεις με τα λεγομενα μου.

Ισως με τον τονο της γραφης μου.

Αλλα και η κοροιδια εχει ενα οριο!
Και απο κοροιδια μας εχουν φλομωσει τοσα χρονια οσοι εμπλεκονται σε τοσο σοβαρα Εθνικα θεματα!

Reaction score
5

χαλάρωσε βρε τερη μας...
Νά'ξερες πόσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, φανερά ή κρυφά...ή δεν θέλουν να το καταλάβουν, τους χαλάει την φαντασίωση...:lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ναι, αλλά άλλο το πέρασμα των αιώνων, κι άλλο οι βίαιες αλλαγές, και μάλιστα βάσει σκοπιμοτήτων...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef