ΕΛ.ΑΣ.

Reaction score
4
Δεν εχετε καταλαβει οτι για να παραμεινει μια χωρα ζωντανη πρεπει να διατηρει τον πλυθησμο της την παιδεια της και την ιστορια της.

Το ξερουμε οτι ολος ο κοσμος ειναι ενα μειγμα λαων αλλα αυτο που θα μας οδηγησει?
Μας οδηγει πουθενα?
Μας οδηγει στον να διατηρησουμε την Χωρα μας Ελληνικη σε γλωσσα θρησκεια παιδια και ιστορια?
Μαλλον το αντιθετο... Σε αρκετα χρονια απο τωρα θα εχουμε δεχθει στην βουλη των Ελληνων κομμα μουσουλμανων κομμα Αλβανων τα σχολεια θα ειναι 50& Ελληνες 50% Αλλοδαποι και στην χωρα το 60% θα μιλαει Ελληνικα και το 40% Αλβανικα και αλλες διαλεκτους.

Επιστημονικη φαντασια σας φαινεται?
Το επαθε η Αγγλια. Θελετε να γινουμε και εμεις σαν αυτους?
Με την μονη διαφορα που εμεις δεν εχουμε τους αλλοδαπους της Αγγλιας που μεσα απο τις αποικιες που προηλθαν οι περισσοτεροι ειχαν ετοιμη την Εγγλεζικη παιδεια και κουλτουρα μεσα τους απο τα σχολεια τους.

Οι δικοι μας αλλοδαποι τι εχουν μεσα τους για την Ελλαδα?

Ειναι τα ιδια μετρα και σταθμα οι αλλοδαποι Αλβανοι με τους αλλοδαπους της Αγγλιας?
Εχουμε το ιδιο παιδαγωγικο εθνικιστικο συστημα της Αγγλιας για να κανουμε τα Αλβανοπουλα Ελληνακια?
Εδω δεν κανουμε Ελληνακια τα Ελληνοπουλα... Ας ειναι καλα οι γονεις που τους λενε και καμια ιστορια και προσπαθουν να κρατησουν τον Ελληνισμο και τον πατριωτισμο στην οικογενεια τους...

Μην τρελαθουμε και ολας! Υπαρχει προβλημα και ειναι σοβαροτατο !!!

Δεν ειμαστε ουτε Αγγλια ουτε Ολανδια ουτε Δανια για να Παγκοσμιοποιηθουμε (Αλβανο-βαλκανιοποιηθουμε) οπως οι αλλες χωρες!
Στο κατω κατω οι αλλες χωρες δεν ειχαν να χασουν και τιποτα...

Εμεις εχουμε να χασουμε ομως πολλα.
Εχουμε πανω απο 2.000 χρονια ιστορια και ναι μας πειραζει αυτος ο ανθελληνισμος που εχει ξεκινησει απο το 1991 και μετα...

Για να κερδισεις και να κατακτησεις μια χωρα δεν χρειαζεται να της κανεις πολεμο!
Χτυπα κατευθειαν στην παιδεια της και στο μπασταρδεμα του πλυθησμου της!

Ε αυτο εκανα και με μεγαλη επιτυχια!

Reaction score
8
Λευτέρη έχεις τα δίκαια σου, σίγουρα η κατάσταση είναι άναρχη και όποιος θέλει μπαίνει όποτε του καπνίσει και μετά από λίγο καιρό έχει και την άδεια εργασίας στη τσέπη.

Αλλά δε φταίει μόνο ο Σαμαράς για τη κατάσταση αυτή.
Φταίμε και εμείς που τους δίνουμε δουλειές με τη δικαιολογία του ότι αν δε βρούνε δουλειά θα αρχίσουν να κλέβουν ?

Ή μήπως δε φταίμε ούτε εμείς γιατί που θα βρούμε εργάτες να μας σκάψουν τα χωράφια και να μας κτίσουν τα σπίτια ?

Αλβανός που είναι στην Ελλάδα 10 χρόνια περίπου, έφυγε και κτίζει ξενοδοχείο στην Αλβανία, παρακαλώ.
Και γιατί όχι ? σκιζόταν όλη μέρα στη δουλειά, αχθοφόρος σε κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.
Ποιοί έλληνες νέοι θα έκαναν τη δουλειά αυτή σήμερα ?
Δε τους άφησε έτσι, στη θέση του άφησε το κολλητό του.

Μας είναι χρήσιμοι οι Αλβανοί λοιπόν, γιατί και οι σερβιτόροι της Ευρώπης, θέλουν τον αλβανό τους.

Reaction score
0
.....στα σχολεια θα ειναι 50& Ελληνες 50% Αλλοδαποι ..........
εδώ είναι το κόλπο λοιπόν!!!!!!!!!!
και τι θα διδάσκονται βρε πασά μου?

(το φυλή το έγραψα με γιώτα που να με παρει)!!!!!!!!

Reaction score
4
εδώ είναι το κόλπο λοιπόν!!!!!!!!!!
και τι θα διδάσκονται βρε πασά μου?

(το φυλή το έγραψα με γιώτα που να με παρει)!!!!!!!!
Θα διδασκονται αρτσι μπουτσι και λουλατσι. Οτι διδασκουν και τωρα με τα νεα βιβλια της ιστοριας...
Φαντασου σε 20 χρονια απο τωρα τι θα διδασκουν...

Οσο για το φυλη με ''ι'' πρεπει να σταματησεις να κανεις παρεα μαζι μου. Σε χαλαει! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

ΜΙΣΟΣ και μόνο αυτό!
Μισος? Που το ειδες το μισος? Ελα πες μου αν ειχα δικιο η αδικο σε 30 χρονια αλλα τοτε θα ειναι αργα...

Και δεν υπαρχει ιχνος ρατσισμου επανω μου!
Το αν με θεωρω ανωτερη φυλη απο του Αλβανους Τουρκους Βουλγαρους κτλ ειναι κατι που το ξερω εγω. Δεν θα το τριψω στην μουρη κανενος!
Ολοι προηλθαν απο καποιες χωρες και ειναι σεβαστοι!

Δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση ομως γιατι δεν εχει ελεγχο και ειναι επικινδυνη για την χωρα...

Και αν βλεπω μονος μου προβληματα η φαντασματα κανε μια βολτουλα στο κεντρο της Αθηνας μετα τις 10 το βραδυ. Πηγαινε Ομονοια να δουμε αν θα σου αρεσει...

Και μην μου πειτε δεν φταινε οι αλλοδαποι αλλα φταιει η αστυνομια που δεν τους εχει κοψει το χερι και δεν συλλαμβανει γιατι και αυτο μολις το κανει καποιοι φροντιζουν να την ευνουχιζουν.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και το μονο που μας νοιαζει ειναι αυτο που νοιαζει και τους πολιτικους της χωρα μας!

Πως θα πλουτισουμε να παρουμε γρηγορο αυτοκινητο ωραιο σπιτι εξοχικο και να κανουμε την μεγαλη ζωη !!!

Reaction score
786
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πλεον αρκετοι ξενοι οι οποιοι ειναι ενοχλητικοι, αξεστοι, παλιοχαρακτηρες, κλεφτες....

Απ'την αλλη υπαρχουν και αλλοι τοσοι Ελληνες με τις ιδιες "ιδιοτητες"

Εχει καλιεργηθει η εντυπωση οτι απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα, ο παραδεισος επι της γης εγινε εν μια νυκτι κολαση. Τα πραγματα σιγουρα εχουν αλλαξει, αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν φταινε μονο οι μεταναστες.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αν και το θέμα έχει φύγει προς τελείως άλλη κατεύθυνση από την αρχική, μια και η συζήτηση έχει περάσει στη μετανάστευση/λαθρομετανάστευση, θα ήθελα να πω κι εγώ κάτι.

Η εξίσωση π.χ. Αλβανός = κλέφτης δεν λειτουργεί ασφαλώς ούτε για μένα.

Εντοπίζω όμως το πρόβλημα σε μια πολυπληθή κατηγορία μεταναστών, κυρίως από τη συγκεκριμένη όμορη χώρα, η οποία συγκεντρώνει τα ακόλουθα στοιχεία:

- Παραμονή στη χώρα χωρίς χαρτιά.
- Όχι μόνιμη εργασία.
- Όχι μόνιμος τόπος κατοικίας.
- Δεν συνοδεύονται από οικογένεια.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι-φαντάσματα είναι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνοι γιατί έχουν το στοιχείο της μη αναγνωρισιμότητας, το οποίο μάλιστα επιτείνεται και από το (άσχετο βέβαια) γεγονός ότι οπτικά δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, σε αντίθεση π.χ. με έναν έγχρωμο στην Ελλάδα.

Αν, λέμε τώρα, κάνει ένα αδίκημα ένας μαύρος - συγγνώμη για τον αγενή χρωματικό προσδιορισμό αλλά αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω -, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να τον κάνουν τσακωτό στα γρήγορα γιατί ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ο Αλβανός θα χαθεί μέσα στο πλήθος, και σε κανέναν δεν θυμίζει τίποτα. Κι άμα αναγνωριστεί, το μόνο γνωστό είναι ότι τον φωνάζανε Μάκη και είχε δουλέψει για ένα φεγγάρι στην αποθήκη της βιοτεχνίας ή στα χωράφια του γείτονα.

Reaction score
0

.....Το αν με θεωρω ανωτερη φυλη απο του Αλβανους Τουρκους Βουλγαρους κτλ ειναι κατι που το ξερω εγω. Δεν θα το τριψω στην μουρη κανενος! .....
Τι εννοείς ρε τέρη;
Θεωρείς ότι είμαστε πραγματικά ανώτερη φυλή;

Reaction score
4

Τι εννοείς ρε τέρη;
Θεωρείς ότι είμαστε πραγματικά ανώτερη φυλή;
Κανε ενα συσχετισμο με τις αλλες φυλες και πες μου ποιος ειναι ανωτερος του αλλου...
Σε τεχνες και γραμματα.

Δεν λεω οτι ειναι σκουπιδια οι αλλοι. Αλλα ναι απο τους αλλους θεωρω )οχι τον εαυτο μου) αλλα τους Ελληνες καλυτερη παστα λαου. Τοσο σε μυαλο οσο και σε παιδεια.
Αν και οπως ειπα τα τελευταια χρονια φροντιζουν να μας το παρουν και αυτο!

Reaction score
0

Κανε ενα συσχετισμο με τις αλλες φυλες και πες μου ποιος ειναι ανωτερος του αλλου...
Σε τεχνες και γραμματα.....
Μιλας για μία άλλη Ελλάδα ρε αγόρι μου.
Και όταν αυτή άκμαζε, υπήρχαν αντίστοιχα και άλλοι εξαιρετικοί πολιτισμοί.
Δηλαδή παίζει ρόλο ο γόνος ρε τέρη; (αν προσπαθήσω να δεχτώ το θέμα από τη δική σου ματιά). Ακόμη και μετά από χιλιάδες χρόνια;

Reaction score
4

Μιλας για μία άλλη Ελλάδα ρε αγόρι μου.
Και όταν αυτή άκμαζε, υπήρχαν αντίστοιχα και άλλοι εξαιρετικοί πολιτισμοί.
Δηλαδή παίζει ρόλο ο γόνος ρε τέρη; (αν προσπαθήσω να δεχτώ το θέμα από τη δική σου ματιά). Ακόμη και μετά από χιλιάδες χρόνια;
Φυσικα και παιζει ρολο ο γονος Αντωνη. Μην το ξαναπεις αυτο.
Επιστημονες και Ιατροι εχουν αφιερωσει την ζωη τους για να καταλαβουν τις διαφορες των λαων με βαση το dna τους. Στον τροπο που σκεφτονται πως αντιδρουν γιατι αλλοι ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο αλλους λαους κτλ.

Φυσικα και το κλιμα μιας χωρας και η τροφη της αν γεννηθεις εκει θα σε αλλαξει φυσιογνωμικα αν εισαι π.χ αλβανος και γεννιεσαι στην Ελλαδα.
Δεν τους ξεχωριζεις ευκολα σημερα...

Οπως και τους Ελληνες που γεννηθηκαν στο Λονδινο! Ασπροι σαν το γαλα ειναι ...

Αλλα το dna ειναι dna αντωνη οπως και να το κανεις...
Σιγουρα το εχουμε χασει μεσα απο 400 χρονια τουρκοκρατιας αλλα ειναι αναγκη ρε αγορινα τωρα που πες οτι μετα απο 186 χρονια (τωρα που το ξαναβρηκαμε οτι βρηκαμε η εστω αυτο που ξανα φτιαξαμε) να το ξαναχαλασουμε και να το ξαναμπασταρδεψουμε?

Ελληνας δεν γινεσαι στα χαρτια μονο αν γεννηθεις στην Ελλαδα. Ελληνας με ολη την σημασια της λεξης και δεν ειναι ρατσιστικο γινεσαι μολις γεννηθεις απο Ελληνες γονεις!

Τι ειναι το δυσκολο σε αυτο που λεω?

Παρε ενα πεκινουα και ζευγαρωσετο με τσιουαουα. Τι θα βγαλει? Τσιουαουα η πεκινουα?
Τιποτα απο τα δυο.

Ε το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους...

Οχι δεν ειναι σκυλια οι ανθρωποι και το παραδειγμα που εδωσα ηταν μονο για να σας δωσω να καταλαβετε οτι υπαρχουν λαοι και φυλες που ειναι ασχημο να αλλοιωθουν η να εξαφανιστουν στο περασμα του χρονου.

Απλο λογικο και κατανοητο...
Και ιδιως η Ελληνικη φυλη! Οτι εχει απομεινει απο αυτη!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός από τους αλβανούς έχουμε και τους ρωσσοπόντιους.
Με τη διαφορά ότι αυτοί θεωρούνται έλληνες και απολαμβάνουν προνόμια που εγώ π.χ. δεν είχα ως τώρα.
Εμένα δεν μου δώσανε ποτέ άτοκο δάνειο και μάλιστα με εγγυητή το δημόσιο!

Το ότι τα άτοκα δάνεια με εγγυητή το δημόσιο, σταμάτησαν το ξέρατε; Δεν βγαίνει κανείς να το πει.
Όλοι αυτοί οι "ελληνες" που ήρθαν από κει πήρανε αυτά τα δάνεια και δεν τα πληρώνουν και τώρα τα πληρώνει το δημόσιο δηλαδή εμείς.
Όμως το κράτος δεν τους παίρνει τα σπίτια. Τα κρατάνε και απλώς τελικά αυτοί όλοι πήραν σπίτι χωρίς να το πληρώσουν.
Τα πληρώνουμε εμείς.
Τι να πω για το κράτος και τους πολιτικούς μας.

VG

Reaction score
0
HomeCinema-maniac, δεν ξερω εαν εχεις λαβει γνωση,αλλα μας εχουν περασει ενα χερακι ενα καρο λαοι....Κανενας ελληνας δεν μοιαζει με τον αλλον οπως αντιθετως πχ οι Σουηδοι που τους βλεπεις σαν κλωνους μεταξυ τους.
Ανωτεροτητα και παπαριες,και η Αιγυπτος ηταν καποτε δοξα μεγαλη,και τωρα ειναι χειροτερα και απο εμας...ο καιρος εχει γυρισματα που δεν μπορει κανεις ουτε να τα φανταστεί.

Reaction score
4
HomeCinema-maniac, δεν ξερω εαν εχεις λαβει γνωση,αλλα μας εχουν περασει ενα χερακι ενα καρο λαοι....Κανενας ελληνας δεν μοιαζει με τον αλλον οπως αντιθετως πχ οι Σουηδοι που τους βλεπεις σαν κλωνους μεταξυ τους.
Ανωτεροτητα και παπαριες,και η Αιγυπτος ηταν καποτε δοξα μεγαλη,και τωρα ειναι χειροτερα και απο εμας...ο καιρος εχει γυρισματα που δεν μπορει κανεις ουτε να τα φανταστεί.
Αν διαβαζες τι γραφω πρωτα ...

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικα και παιζει ρολο ο γονος Αντωνη. Μην το ξαναπεις αυτο.
Επιστημονες και Ιατροι εχουν αφιερωσει την ζωη τους για να καταλαβουν τις διαφορες των λαων με βαση το dna τους. Στον τροπο που σκεφτονται πως αντιδρουν γιατι αλλοι ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο αλλους λαους κτλ.

Εγώ τέτοια έγκυρη μελέτη δεν έχω δει ποτέ. Μπορείς να παραθέσεις μερικές; Εκτός και αναφέρεσαι σε θεωρίες της εξελικτικής ψυχολογίας.
Όπως και να έχει, σε τι συμπεράσματα κατέληξαν σχετικά με την εξυπνάδα ανάμεσα στους λαούς ή στον τρόπο σκέψης; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω.

Φυσικα και το κλιμα μιας χωρας και η τροφη της αν γεννηθεις εκει θα σε αλλαξει φυσιογνωμικα αν εισαι π.χ αλβανος και γεννιεσαι στην Ελλαδα.
Δεν τους ξεχωριζεις ευκολα σημερα...

Η αλλαγή των σωματομετρικών/ φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών άπτεται της Δαρβινικής θεωρίας και φυσικά είναι ορατή μόνο κατά τη διάρκεια των αιώνων.
Προσωπικά χαίρομαι που είμαι Έλληνας αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνος ή έχω κάποιο άλλο προσόν έναντι των άλλων λαών.Βέβαια, μπορεί αυτό να συμβαίνει μόνο σε εμένα...:happy_6:

Reaction score
4
Το κλιμα της καθε χωρας δημιουργει χαρακτηριστικα γνωρισματα.
Οποτε το dna δημιουργηθηκε μεσα απο τους αιωνες στον λαο που ειχε μονιμη κατοικια (ιδια χωρα)
Απο κει και περα αυτο το dna διατηρειται. Αν κανεις τεστ dna σε εναν Ελληνα του εξωτερικου που ειναι δευτερης και τριτης γενεας θα βρεις οτι ειναι Ελληνας. Για να χαθει πρεπει να περασουν 30 γενεες της οικογενειας στην Αμερικη και μεσα απο το κλιμα να παρει τα χαρακτηριστικα της χωρας που ζει.

Βεβαια μερικες φορες το dna δεν χανεται ποτε οπως αν ζησεις στην Αφρικη..
Κανε παιδι με μια μαυρη Αφρικανα. Το παιδι θα βγει μυγας. Το παιδι αυτο θα κανει αλλο παιδι με μαυρη γυναικα και θα γβει παλι μυγας.
Σε αυτη την περιπτωση δεν χανεται το dna εντελως.

Δεν μπορεις πολυ σωστα οπως ειπες να δεις γιατι ενας λαος ειναιι περισσοτερο προικισμενος απο εναν αλλον με βαση το dan ως dna αλλα με βαση τις κλιματολογικες του συνθηκες που εχουν δημιουργησει το dna τους.

Βεβαια προσπαθουν και οι επιστημονες να δουν τι συμβαινει στο dna του καθε λαου και ποιος ειναι ο λογος που εχουν διαφορετικα γνωρισματα απο τους αλλους.

Οι Ελληνες ηταν κοντοι με γερα κοκαλα. Αυτο τους βοηθησε στις μαχες! Ηταν καλοι πολεμιστες!
Αυτο μας βοηθησε στο να εδραιωσουμε την κυριαρχια μας σε χωρες που λογο dna - κλιματος δεν υπηρχε γερη κατασκευη και δεν ηταν τοσο καλοι πολεμιστες.
Ειναι μια απο τις εξηγησεις που δινουν διαφοροι επιστημονες.

----------------------------------------------------------------------

Ενα παιδι που εχει ζησει στην Ελλαδα (Ενα Ελληνοπουλο δηλ) εχει λιγοτερες πιθανοτητες να φτασει σε μια αυτοκτονια απο ενα παιδι Σκανδιναβου που ενω μεγαλωσε στην Ελλαδα ισως εχει περασει το γονιδιο του πατερα μεσα του της μελαγχολιας που ως γνωστο μαστιζει τις βορειες Ευρωπαικες χωρες και τους οδηγει στην αυτοκτονια.

Δινω ενα απλο παραδειγμα λοιπον και λεω το εξης.. Δεν θα κανουμε παιδι με Σκανδιναβη γυναικα γιατι μπορει ο γιος η , η κορη μας να αυτοκτονησει μια μερα?

Φυσικα και οχι! Αλλα εγω προσωπικα δεν θα εκανα γιατι θελω και μου αρεσει το παιδι μου αυριο μεθαυριο να εχει 100% ριζες Ελληνικες.

Αν αυτη η επιθυμια χαθει απο τον Ελληνα να κανει παιδια μονο με ομορους του, τοτε σε 100 χρονια θα εχουμε ανθεληνιστει.
Εγω ετσι το βλεπω και σε συζητησεις μου με καθηγητες που ειχα την τυχη να γνωρισω μεσα απο οικογενειακους κυκλους ολοι ειναι υπερ αυτης της αποψης.
Παντως ηδη στην εγκληματολογικη με βαση το dna ψαχνουν να βρουν την Εθνικοτητα του εγκληματια και υπαρχει ενα 80% ακριβειας αυτη την στιγμη.

Ειναι απλο το θεμα.

Απο κει και περα ο καθενας ακολουθει τον δρομο του.

Ο Καθε λαος με βαση του dna του εχει τα υπερ και τα κατα του.
Εγω θελω να κρατησω το δικο μου που σιγουρα εχει μπασταρδευτει στο περασμα των χρονων αλλα σιγουρα σωζεται ενα μεγαλο μερος του.
Κοιταξτε πως ειναι η κατασκευη μας. Δεν εχει αλλαξει τοσο πολυ. Εξακολουθουμε να ειμαστε σχετικα κοντος λαος με δυνατα κοκκαλα και χονδρη κατασκευη. Εγω το βλεπω οτι σωζεται. Τωρα αν φυσιογνωμικα σκουριναμε λιγο παραπανω λογο τουρκων αυτο δεν μου λεει τιποτα.
Θελει μεγαλη μελετη αυτη η ιστορια των φυλων και του dna και δεν ειναι του πεταματου.

Reaction score
5
Maniac, αυτά που αναφέρεις ως επιστημονικά (σχετικά με DNA, γενεές, εθνικότητες κλπ), πού τα έχεις διαβάσει; Δώσε υλικό σε παρακαλώ να διαβάσω κι εγώ.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Όλοι οι κάτοικοι του κόσμου είναι Έλληνες.
Το είπε και ο Τζιμάκος, έχουμε δυνατό σπέρμα και πιάνει παντού.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef