ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!

Reaction score
0
Δεν θα ήταν δίκαιο αν δεν ευχαριστούσα και όσους βοήθησαν το όλο project και ελπίζω τα μέλη του avsite να μην εκλάβουν αυτή μου την ευχαριστία σαν διαφήμιση κάποιων επαγγελματιών. Δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου.
Ευχαριστώ λοιπόν τον Μάκη Δελφίνη, τον Μπάμπη Χάιτα, τον Θανάση Ανθούλη, τον Ανδρέα Παπανίκο για την υπομονή του με τα plexiglass, και τους φίλους με τα "χρυσά αυτιά" Τάσο Σιγάλα, Κώστα Δημάκο, Στέλιο Μητσιώνη, Γιάννη Ηλιόπουλο, Γιάννη Γκουλιάκο και άλλους που με την συμμετοχή τους στο Voicing του συστήματος βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα. Πάντα καμμιά δεκαριά "αυτιά" είναι προτιμότερα από δύο.:140:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!

Δεν θα ήταν δίκαιο αν δεν ευχαριστούσα και όσους βοήθησαν το όλο project και ελπίζω τα μέλη του avsite να μην εκλάβουν αυτή μου την ευχαριστία σαν διαφήμιση κάποιων επαγγελματιών ....
Το αντίθετο καταλαβαίνω. Δηλαδή αντιλαμβάνομαι πως εκτός από γνώστης του αντικειμένου, είσαι Κύριος! Είχε δίκιο ο Βασίλης στο χαρακτηρισμό του:
Ο Νίκος είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας , χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα ευγενής!
:622:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Δεν θα ήταν δίκαιο αν δεν ευχαριστούσα και όσους βοήθησαν το όλο project και ελπίζω τα μέλη του avsite να μην εκλάβουν αυτή μου την ευχαριστία σαν διαφήμιση κάποιων επαγγελματιών. Δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου.
Ευχαριστώ λοιπόν τον Μάκη Δελφίνη, τον Μπάμπη Χάιτα, τον Θανάση Ανθούλη, τον Ανδρέα Παπανίκο για την υπομονή του με τα plexiglass, και τους φίλους με τα "χρυσά αυτιά" Τάσο Σιγάλα, Κώστα Δημάκο, Στέλιο Μητσιώνη, Γιάννη Ηλιόπουλο, Γιάννη Γκουλιάκο και άλλους που με την συμμετοχή τους στο Voicing του συστήματος βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα. Πάντα καμμιά δεκαριά "αυτιά" είναι προτιμότερα από δύο.:140:

Νικολακη δωσε χαιρετισματα στον Δημακο και στον μαστροσιγαλα απο τον Βλαση τον Κορινθιο........Μαλλον θα ερθουν Κορινθο για ακροαση και μου ειπε ο Τασος μπας και ερθεις και συ.......Μετα εχει ΟΥΖΑ με θεα Κορινθιακο...........Ψ Η Ν Ε Σ Α Ι ?????????????????????????

Reaction score
0
Νικολακη δωσε χαιρετισματα στον Δημακο και στον μαστροσιγαλα απο τον Βλαση τον Κορινθιο........Μαλλον θα ερθουν Κορινθο για ακροαση και μου ειπε ο Τασος μπας και ερθεις και συ.......Μετα εχει ΟΥΖΑ με θεα Κορινθιακο...........Ψ Η Ν Ε Σ Α Ι ?????????????????????????
Από τώρα πέφτουν τα γαστρικά υγρά και προετοιμάζουν το έδαφος. Για να δούμε πώς θα συντονιστούμε....Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πρόσκληση...

Reaction score
1.685
Να φερω κι εγω κανα σοβαρο τελικο aka McCormack ( ξερεις ποιον λεω ) να ερθουν τα πραγματα στα ισα τους φιλε Βλασση?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Καλως τον Κωστακη ...........ολο εκπληξεις μου εισαι τωρα τελευταια βρε μπαγασα........!!!!
Να πω πρωτα τα καλως ηλθες στην παρεα μας μαστροκωτσο και δευτερον(και ουσιαστικοτερο)να πω οτι ο Κωστας ειναι απο τους παλιους καλους αλλα και ψαγμενους χομπιστες με πολλες γνωσεις στα ηλεκτρονικα ......ΚΑΙ απιστευτο χερι στις κολλησεις !!!!!!!!
Θυμασαι βρε μαστορα το ξεαντεριασμα στον τελικο στο σπιτι στην Αγια Παρασκευη??????
Χαιρομαι λοιπον που εισαι μαζι μας και σιγουρα και οι δικες σου γνωσεις θα ειναι αρκετα χρησιμες σε αυτην την ιντερνετικη κομπανια και παρεα!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!

τα συνχαρητηρια και απο μενα ,εχω ομως μια απορια ,τι το ιδιαιτερο εχει ο yamaha και επελεχθη.

Reaction score
1.685
Καλως τον Κωστακη ...........ολο εκπληξεις μου εισαι τωρα τελευταια βρε μπαγασα........!!!!
Να πω πρωτα τα καλως ηλθες στην παρεα μας μαστροκωτσο και δευτερον(και ουσιαστικοτερο)να πω οτι ο Κωστας ειναι απο τους παλιους καλους αλλα και ψαγμενους χομπιστες με πολλες γνωσεις στα ηλεκτρονικα ......ΚΑΙ απιστευτο χερι στις κολλησεις !!!!!!!!
Θυμασαι βρε μαστορα το ξεαντεριασμα στον τελικο στο σπιτι στην Αγια Παρασκευη??????
Χαιρομαι λοιπον που εισαι μαζι μας και σιγουρα και οι δικες σου γνωσεις θα ειναι αρκετα χρησιμες σε αυτην την ιντερνετικη κομπανια και παρεα!!!!!!!!!!!!!
Αν θυμαμαι λεει? Απο μπαλκονι σε κουζινα τρεχαμε με το κολλητηρι στο χερι και τον τελικο ...φυτιλια...( η μεση μου ακομα ποναει ). Μετα το EPS το CD κι .....αλλααααα.----χερακια μου!!!
Τι να κανω εγω που οι καλοι φιλοι αποκεντρωθηκαν??

Χαιρομαι που ξαναβρεθηκαμε εστω κι απο δω αγαπητε μου Βλασση, θα κανω οτι μπορω να ειμαι χρησιμος στην παρεα.!!!!!

Κατ εμενα αυτο ειναι το cdακι με τον καλυτερο οδηγο δισκου κι οχι μονο...!!!!, ακρως πειραγμενο βεβαια απο τον υποβαλοντα..

Attachments

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΕΝΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!

τα συνχαρητήρια και απο μενα ,εχω ομως μια απορια ,τι το ιδιαιτερο εχει ο yamaha και επελεχθη.
Φίλε Χρήστο,

Επιλέχθηκε για 5 λόγους, είναι φθηνό, παίζει SACD, έχει μεταλλικό μηχανισμό με φοβερή "κίνηση" ( είχα το Mark Levinson Νο.39 παλιά και μου το θυμίζει έντονα ), έχει 2 BB PCM1792 dacs στο ψηφιακό στάδιο χωρίς upsampling και τέλος όταν μπεί το αναλογικό στάδιο της LC AUDIO το sacd φθάνει σε απόκριση συχνότητας τα 100 khz χωρίς κάποιο φίλτρο....

Όχι ότι το ψηφιακό στάδιο του Yamaha παίζει καλύτερα από το ANAGRAM βέβαια......:114:

Reaction score
0
Αν θυμαμαι λεει? Απο μπαλκονι σε κουζινα τρεχαμε με το κολλητηρι στο χερι και τον τελικο ...φυτιλια...( η μεση μου ακομα ποναει ). Μετα το EPS το CD κι .....αλλααααα.----χερακια μου!!!

Χαιρομαι που ξαναβρεθηκαμε εστω κι απο δω αγαπητε μου Βλασση, θα κανω οτι μπορω να ειμαι χρησιμος στην παρεα.!!!!!

Κατ εμενα αυτο ειναι το cdακι με τον καλυτερο οδηγο δισκου κι οχι μονο...!!!!, ακρως πειραγμενο βεβαια απο τον υποβαλοντα..

Κώστα,

Που το βρήκες αυτό το Pioneer ???????? θέλω κι εγώ ένα.....:131:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Μην μου πεις οτι οι Muse συνεχιζουν να σε συντροφευουν στο ξεαντεριασμα???????
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΨΟΓΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi