Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Παρεπιπτοντως τι κανει αποψε ο τελικος σου;Τι να πω Τζιμ... Ένας καλός ολοκληρωμένος, είναι μια αξία που πρέπει να προβληματίσει πολλούς από εμάς!
Παρεπιπτοντως τι κανει αποψε ο τελικος σου;
O Harrison ήταν η πρώτη μου hi-end ακουστική εμπειρία εν έτει 1978. Τον είχε συμμαθητής μου στο Νέο Ηράκλειο και οδηγούσε τότε κάτι θηρία ιδιοκατασκευής με δορυφόρους BBC monitor και κάτω 12ιντσα KEF σε καμπίνα transmision line! Έπαιζε με πηγές Thorens TD-165 με Dynavector ultimo 10X και ΑΚΑΙ GX-635D! Για την εποχή εκείνη το φωτιζόμενα touch πλήκτρα ήταν must!!Δημητρη θα σου φερω εναν harrison να τον εχεις πασπαρτου. Προκειται για εναν πολυ σπανιο μοσφατο 2χ70 ολοκληρομενο ενισχυτη Αγγλικης σχολης. Εχει και καταπληκτικο phono stage . Ειναι απο τους λιγους solid state που εχω κρατησει.
Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο, έχει και μωρό παιδί πλέον στο σπίτι, δε μπορεί να σας μαζεύει κάθε τρεις και λίγο.Επειδή δεν μας τα λέει καλά λέω να του κάνουμε μία έφοδο.
να μαζευτεί η ομάδα κρούσης πάραυτα
Δημήτρη βρήκα συγγενείς των visaton σου..
Technics SB-E500
http://www.itishifi.com/2011/01/technics-sb-e100-sb-e500-sb-e1000.html
Δημήτρη βρήκα συγγενείς των visaton σου.. Technics SB-E500
Αν δεν περάσει από του "Μ" να πάρει πιστοποίηση EISO, δεν δεχόμεθα τίποτα...
Έχει δίκιο ο φίλος μου ο Αντωνάκης (Gojakla), έχω ακούσει και τα Technics, αλλά το SB-E100... εδώ μια φώτο από κινητό... στα Εξάρχεια κοντά....Ο "Μ" πιστοποιεί μόνο sony & hitachi.