- Reaction score
- 620
Μεγειες!! Βεβαια τωρα που αλλαξε το συστημα πρεπει να ξαναβγει η επιμαχη φωτογραφια χιχιχιχι ναι ναι την κοτα εννοω :Ρ
Τον πήρε χαμπάρι μέχρι και η Visaton οτι είναι της ανταλλαγής και τον βόλεψε με κάτι παραπάνω!!Γιατί έχουν διαφορετικές χοάνες το ένα από το άλλο?
Παρέχει το κιτ 4 για να βάλεις όποια σου ακούγεται καλύτερα?
Γιαννο μου εχω να σου δανεισω ενεργες !!! οχι να σου νοικιασω!!! αλλα το χαμαλικι -κουβαλημα δικο σου!!!Φίλε μου, τις νοικιάζεις τις κόρνες;
Ο Σταμάτης τα λέει διπλωματικά.... ωχ.... ωχ....Ήχος εξαιρετικά μεγάλος!
...τι να πω εγω....αναμενω νεα του φιλου μας!!!!Τελικά, έχουμε γράψει όλοι εκτός του Δημήτρη... Μάλλον ευρίσκεται σε διαδικασία ψηφοφορίας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας... Τάκη έχεις το λόγο παρακαλώ!
ωχ!!! λες να τα δουμε αγγελια πριν καλα καλα λαλησουν οι πετεινοι??????Να παρακολουθεί κάποιος την κατηγορία ηχεία.....
στις αγγελίες εννοώ!
Γιάννη το ηχείο ήρθε με δύο διαφορετικές κόρνες μεσαίων και δύο crossover.Μεγειές Δημήτρη καλοάκουστα.
Γιατί έχουν διαφορετικές χοάνες το ένα από το άλλο?
Παρέχει το κιτ 4 για να βάλεις όποια σου ακούγεται καλύτερα?
Πράγματι παρακολουθήστε την μέρα που θα έρθει ο Βασίλης σπίτι, γιατί μετά θα βρείτε στις ευκαιρίες SONYΝα παρακολουθεί κάποιος την κατηγορία ηχεία.....
στις αγγελίες εννοώ!
Η αλήθεια είναι ότι κακάρισα χωρίς στολή, που να την φόραγα κιόλας...Μεγειες!! Βεβαια τωρα που αλλαξε το συστημα πρεπει να ξαναβγει η επιμαχη φωτογραφια χιχιχιχι ναι ναι την κοτα εννοω :Ρ