ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569
Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Προ λίγων μηνών πήρα αυτά από το Thomman. 189 ευρώ τα πήρα, τα έριξαν κι άλλο, στα 169. Παίζουν πάρα πολύ καλά, και έχουν τα γκάζια τους. Οκ, ξέρω ξένο μαγαζί και στήριξη της ελληνικής αγοράς, αλλά η διαφορά είναι μεγάλη (σχεδόν μισή τιμή). Τότε είχε και τρομερή τιμή τα ψηφιακά M-Audio, αλλά λογικό ήταν τέλειωσαν .Εχει μόνο σε b-stock

Υπόψιν, το μεγαλύτερο Resolv-A8 έχει τους ίδιους ενισχυτές (75+25w), απλά το γούφερ είναι 8ιντσο αντί 6.5

Reaction score
1.153
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Εδω και 2 ωρες κοιταζω αγγελλιες με μεταχειρισμενους ενυσχητες και ηχεια. Εχετε να μου προτεινετε καποιο πακετο απο τις αγγελιες του avsite.
Στο budget που έχεις θέσει,δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ενισχυτη και ηχεία στις αγγελίες.Η λύση των ενεργών κατά προτίμηση με 8ιντσο woofer θεωρώ πως είναι μονόδρομος.
BTW τα M-Audio που σου πρότεινα, τα έχει κολλητός μου,τα έχω ακούσει και πιστεύω πως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.
Εννοείται με την προσθήκη κάρτας ήχου.

Reaction score
93
Καταρχήν εύγε για την μουσική σου επιλογή (Long Live Heavy Metal) καθώς και το avatar σου .....(Nightcrawler ...beware the beast in black ...nightcrawler...)
check this out .....ο ξένος τύπος τα εκθειάζει .

http://directed.gr/product_det.asp?prid=105

Στο pc μπορείς να δεις και ενισχυτή class D --King Rex T20U με κάποιο klipsch που είναι ευαίσθητο και παίζει δυνατά αλλά με μεγαλύτερο budget.
Stay Metal!!

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.454

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/assets/stock b/PA_BStock_Retail.pdf

Στην σελίδα αυτή μπορείτε να κατεβάσετε (download) λίστες στις οποίες μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές προιόντων Β Stock.

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία είτε προέρχονται από τους εκθεσιακούς χώρους των καταστημάτων μας είτε φέρουν κάποιο εργοστασιακό εξωτερικό ελάττωμα (γρατζουνιά, αμυχή, σκισμένη σίτα κ.τ.λ.) είτε πρόκειται γαι σφραγισμένα προϊόντα που άλλαξαν μοντέλο σε πολύ προνομιακές τιμές.

Τα συγκεκριμένα προιόντα δεν διατίθονται για αγορά online. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις τυχόν απορίες σας καθώς και το κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ από το οποίο μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε το προϊόν.

Reaction score
0

Εστειλα μολις mail για αυτα τα ηχεια . http://www.thomann.de/gr/m_audio_studiophile_dsm2_b_stock.htm Για να με ενημερωσουν αν απλως ειναι ανοιγμενα η αν εχουν γρατζουνιες η κατι αλλο. Ξεπερνω κατα πολυ το budget (462eur) αλλα ειδα οτι στη ελλαδα κανουν 1400 ευρω ...και θεωρησα οτι ειναι ευκαιρια..
Μολις μου απαντησουν θα κανω τη παραγγελια...
και μετα μου μενει να παρω βασουλες...
Ελπιζω να μου βγουν καλα... και να εχουν ενταση...

Aν καποιος πιστευει οτι δεν ειναι καλα ηχεία να μιλησει τωραα....!!!!!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ολα που σου προταθηκαν εχουν εντασεις οταν τους ζητηθει. Οντως ειναι ευκαιρια με τοσο υψηλη Rpr. Υπολογισε στην εξισωση και μια καρτα ηχου γιατι εκτος απο ποιοτητα θα σου δωσει και την δυνατοτητα να αυξομοιωνεις την ενταση των ηχειων με ποτενσιομετρο volume.

Reaction score
0

Καρτα ηχου θα μου δωσει ενας φιλος που του περισσευει μια,για να κανω τη δουλεια μου..και αν δεν ειναι καλη την αλλαζω αργοτερα. Προς το παρον εχω υπερβει κατα πολυ τα χρηματα που σκεφτομουν,αλλα σκεφτομαι οτι εχουν και αξια μεταπωλησης...,αρα αξιζει..η αγορα ακομα παραπανω.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

Εστειλα μολις mail για αυτα τα ηχεια . http://www.thomann.de/gr/m_audio_studiophile_dsm2_b_stock.htm Για να με ενημερωσουν αν απλως ειναι ανοιγμενα η αν εχουν γρατζουνιες η κατι αλλο. Ξεπερνω κατα πολυ το budget (462eur) αλλα ειδα οτι στη ελλαδα κανουν 1400 ευρω ...και θεωρησα οτι ειναι ευκαιρια..
Μολις μου απαντησουν θα κανω τη παραγγελια...
και μετα μου μενει να παρω βασουλες...
Ελπιζω να μου βγουν καλα... και να εχουν ενταση...

Aν καποιος πιστευει οτι δεν ειναι καλα ηχεία να μιλησει τωραα....!!!!!!!!!!
Εγώ σκεφτόμουν τα DSM1, που τα είχε με 199 το κομμάτι. Ίδιοι ψηφιακοί ενισχυτές 100+80w, μόνο με 6.5 γούφερ... αλλά είχαν μόνο ψηφιακές και balanced εισόδους και (τότε) δεν μου έκαναν. Κρίμα γιατί τελικά με οπτική στέλνω σήμα σε αυτά που πήρα μόνο που παρεμβάλλεται ένα dac.

Reaction score
0

Eιλικρινα ολα αυτα μου κανουν κινεζικα... 3-4 μερες τωρα ασχολουμαι...και ακομα δεν εχω καταλαβει τι διαφορα 6.5 με 8αρι γουφερ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Eιλικρινα ολα αυτα μου κανουν κινεζικα... 3-4 μερες τωρα ασχολουμαι...και ακομα δεν εχω καταλαβει τι διαφορα 6.5 με 8αρι γουφερ...
6.5 ιντσες διαμετρος του μεγαφωνου, και 8 ιντσες διαμετρος του μεγαφωνου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Εχω καταλαβει οτι ειναι η διαμετρος, τι διαφορα που κανει στον ηχο δεν εχω καταλαβει...
Ασε..γιατι αμα αρχισω να ρωταω ερωτησεις ...οπως τι ειναι τα watt,τι ειναι τα watt rms... δε θα τελειωσω ποτε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

το ξερω...δε ρωταω,,και που καταφερα να αποφασισω ποια ηχεια θα παρω.....παλι καλα να λεω...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

Πιο μεγάλο γούφερ, κατά κανόνα κατεβαίνει πιο χαμηλά το ηχείο. Χώρια ότι θα μιλάμε για κατά κανόνα πιο μεγάλο ηχείο. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα καλό. Πάντως τα 6.5ρια Samson που πήρα (για χρήση ...στον χώρο της κουζίνας) βγήκαν πολύ καλά και σε μεγαλύτερο χώρο.
Να πω τι έγινε? Άντε να το πω. Είχε έρθει ο Γιάννης (ichaltou) κάτι να μου φέρει, και ακούγαμε τα 801Ν μου με έναν Pathos One που έχω (ανέμενα ενισχυτή τότε, αφού είχε φύγει ο δανεικός του ear). Σε μια φάση του λέω, να βάλω δίπλα τους και τα Samson? Τα ακούμε λιγάκι... και κοιταζόμαστε. Αυτό είχα να πω. Όπως ήταν εντελώς άδειος ο μεγάλος χώρος (μόλις είχαμε βάψει), με γυμνή πίσω από τη θέση ακρόασης τζαμαρία 6 μέτρων, με τρελές ανακλάσεις και με υποοδηγούμενα τα μεγάλα 801Ν, τα μικρά αυτοενισχυόμενα, με βαρβάτη για το μέγεθός τους οδήγηση (100βατ έκαστο) μπορεί σε μερικά κομμάτια να ακούγονταν και καλύτερα....
Αφού μου είπε ο Γιάννης, να φωνάξω τους λοιπούς βλαμμένους και να τους κάνουμε πλάκα, να έχουμε πίσω από τα μεγάλα τα αυτοενισχυόμενα να παίζουν.
Βέβαια τώρα που έστησα το ηχοσύστημα δεν ισχύουν, εννοείται αυτά, αλλά πάντως δίνουν μια ιδέα για το πόσο σωστά μπορεί να ακούγεται και δίχως ιδιαίτερο ψάξιμο ένα αυτοενισχυόμενο.

Reaction score
0

θες να πεις οτι τα samson εβγαζαν εξισου καλο ηχο με τα 801Ν?? ....Μη μου βαζεις διλληματα τωρα..που εχω σχεδον καταληξει...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

θες να πεις οτι τα samson εβγαζαν εξισου καλα με τα 801Ν?? ....Μη μου βαζεις διλληματα τωρα..που εχω σχεδον καταληξει...
Χεχε εντάξει, είπαμε. Δες την παρακάτω φωτογραφία (ναι, έβγαλε και φωτογραφία ο αθεόφοβος) και θα καταλάβεις πώς έπαιζαν τα 801 σε ντιπ γυμνό χώρο. Μη σε τρομάζει το μέγεθος, όχι τα Σάμσον δεν είναι νάνοι απλώς τα 801 είναι σαν ...ψυγεία.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ένα σωστό αυτοενισχυόμενο, υπό συνθήκες μπορεί να ακουστεί στο αυτί μας πιο σωστό από ένα λάθος στημένο διαμάντι (όπως ήταν τα 801Ν εκείνη τη στιγμή, σε εντελώς άδειο μεγάλο χώρο, με τζαμαρία απέναντι, υποοδηγούμενα του κερατά από ολοκληρωμένο 50βατ κλπ κλπ). Δεν θέλω να πω ότι τα Σάμσον είναι κορυφή (τα M-Audio που πρότεινα παραπάνω φαντάζομαι θα είναι καλύτερα) ούτε ότι μπορούν να κοντράρουν ένα ηχείο αναφοράς όπως είναι τα 801 Νautilus.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut