- Reaction score
- 0
Νέος αλλά και παλιός στο άθλημα του home. Νέος γιατί ξαναζωντάνεψε το μεράκι για τον οικιακό κινηματογράφο Παλιός γιατί είμαι σε αυτό το χώρο από το 1996. Έχω από τότε χωρίς να αναβαθμίσω ποτέ έναν YAMAHA 582 pro logic DVD Yamaha που έκανε αποκωδικοποίηση σε Dolby digital ένα ζεύγος ηχεία για front AUDIO SPECTRUM STUDIO 6 ένα B&W CC6 για κεντρικό και για περιφερειακά έχω ένα ζεύγος SOLID. Πρόσφατα ανακαίνισα ένα παλιό χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται σαν play room αλλά και διαβάσματος για τα παιδία στον οποίο έκανα και κάποια στοιχειώδη εγκατάσταση για μελλοντικό οικιακό κινηματογράφο. Ο χώρος μου είναι 7.40 Χ 4.20 και είναι κάπως ιδιότροπος γιατί υπάρχει και μια σοφίτα στο μισό αυτού του χώρου που είναι ανοιχτή και βλέπει μέσα σε αυτόν .Οπότε το μισό έχει ύψος κοντά στα 7 μέτρα και το άλλο μισό 2.80. Πριν μερικές μέρες απέκτησα ένα sub το CRYSTAL AUDIO το 12άρι και μια τριάδα για πίσω WHARFEDALE DIAMOND 8.2 και CENTER το 8άρι.Επίσεις πήρα ένα DVD DENON 1920 και το PLAY STATION 3. Αυτά παίζουν προς το παρόν σε μια 32άρα SHARP Τώρα ψάχνω για ενισχυτή και μάλλον πάω για PIONEER 60- 70 ή DENON 3808,ή ONKYO 905 και λιγουρεύομαι προβολέα αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο αυτό το διάστημα ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα είμαι ανάμεσα σε 3 μονοπάτια ONKYO-PIONEER-DENON;;;;;;;;;;;ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι από Ξάνθη οπότε για να τους ακούσω ή να τους δω ξεχαστετο και αναμένω τα δικά σας φώτα και ιδιαίτερα από αυτούς που έχουν τους συγκεκριμένους ενισχυτές.