dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Μηνύματα
- 4.998
- Reaction score
- 11.466
Ναι, εφόσον έχει προηγηθεί σεταρισμα με sonosenqr.Και η εφαρμογή η επίσημη της SonoS καταλαβαίνει τα Five σαν Front Left και Right !!!
Ναι, εφόσον έχει προηγηθεί σεταρισμα με sonosenqr.Και η εφαρμογή η επίσημη της SonoS καταλαβαίνει τα Five σαν Front Left και Right !!!
Με ποια Sonos στις θέσεις FL/FR;Σαφώς καλύτερος ήχος τόσο σε ταινίες όσο και στέρεο μουσική.
Era100.Με ποια Sonos στις θέσεις FL/FR;
Στα μείον, έχασα την ισοστάθμιση true play αλλά χαλάλι.
δεν σε αφήνει να τρέξεις το trueplay ξανά?Και η εφαρμογή η επίσημη της SonoS καταλαβαίνει τα Five σαν Front Left και Right !!!
Νομιζω όχι, τουλάχιστον όχι από το official Sonos Android app. Θα το ψάξω περισσότερο μήπως με αφήνει από iOS apps.δεν σε αφήνει να τρέξεις το trueplay ξανά?
Nope !!!δεν σε αφήνει να τρέξεις το trueplay ξανά?
Nope !!Νομιζω όχι, τουλάχιστον όχι από το official Sonos Android app. Θα το ψάξω περισσότερο μήπως με αφήνει από iOS apps.
Ναι σίγουρα,ως προς την ομοιογένεια έχεις δίκιο.To κεντρικό μέρος της Arc ή της Arc Ultra δεν είναι μικρό ηχείο;
Δεξιά-αριστερά-επάνω, όλα ακυρώνονται.
Παραπλήσιο με τα Era100 είναι.
Ευχαριστώ dapost!Η arc στη μουσική είναι χάλια. Fact.
Τα ERA100, 300, five παίζουν μια χαρά μουσική.
H arc στις ταινίες μεταμορφώνεται, αν κάποιος ακούει >80% ταινίες, ας μην την πειράξει.
Αν κάποιος ακούει ας πούμε 50-50 ταινίες - μουσική όπως εγώ, ας την πειράξει. Ο συνδυασμός arc+era100 μέσω sonosenqr παίζει σημαντικά καλύτερα από ότι η arc μόνη της ή η άrc ταυτόχρονα με era 100.
To true play είνα πολύ καλό. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη χρονική ευθ. του σαμπ και των δορυφόρων που κάνει (αυτό μου λείπει). Δε μου λείπει τόσο η ισοστάθμιση για ο χώρος που έχω τα σόνος είναι μεγάλος και γιατί έχουν από τη μάνα τους καλή απόκριση που με το χεράτο eq έρχεται μια χαρά.
Αν κάποιος έχει κακό-μικρό χώρο, μπορεί να είναι σούπερ απαραίτητο το true play.
Εγώ δε γυρνώ πίσω.
Μου αρέσει που είσαι αναλυτικός.To κεντρικό μέρος της Arc ή της Arc Ultra δεν είναι μικρό ηχείο;
Δεξιά-αριστερά-επάνω, όλα ακυρώνονται.
Παραπλήσιο με τα Era100 είναι.
![]()
![]()