Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Πλάκα κάνεις ρε VideoΘάνο?Ποιές πλάσμα βρε συ abcd; Με το .... γκρίζο "μαύρο";
Μπορείς να κατηγορήσεις τις plasma για οτιδήποτε εκτός απ αυτό που λες.
Πλάκα κάνεις ρε VideoΘάνο?Ποιές πλάσμα βρε συ abcd; Με το .... γκρίζο "μαύρο";
Για ξαναπάρτο απ' την αρχή... Κάπου έχεις μπερδευτεί.Ποιές πλάσμα βρε συ abcd; Με το .... γκρίζο "μαύρο";
Βρε Νίκ, όπου και να πάω αυτό βλέπω. ΟΚ να υποθέσουμε οτι δεν τις ρυθμίζουν οι... "κωτσοβολουπάλληλοι. Αλλα το ίδιο ισχύει και για τις άλλες. Και δείχνουν και πιο θωλές. Τέλος πάντων. Επίζω να μην μου το λέτε συνέχεια (και παλαιότερα το ίδιο έχετε τονίσει) επειδή δεν σας είμαι συμπαθής διότι θα με κάνετε στο τέλος να πάω σε οφθαλμίατρο η και ψυχίατρο. Μα... τόσο πολύ να βλέπω διαφορά ποιότητας μεταξύ των;Πλάκα κάνεις ρε VideoΘάνο?
Μπορείς να κατηγορήσεις τις plasma για οτιδήποτε εκτός απ αυτό που λες.
Εγώ έχω 47άρα led και βλέπω ταινίες πάντα με σκοτάδι.(ενα μικρό φωτάκι μόνο υπάρχει σε κάποια γωνιά του δωματίου). Η εικόνα είναι τέλεια. Δεν έχω δει όμως plasma σε σκοτάδι διότι δεν έχω. Επίσης πως εξηγείται η αρκετά μεγάλη διαφορά κοστολόγησης;Υπό τον έντονο φωτισμό -φυσικό ή τεχνητό- που συνήθως επικρατεί στις εκθέσεις των τηλεοράσεων, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες Plasma πάσχουν: αν εξαιρέσουμε τα πιο ακριβά μοντέλα, που είναι εφοδιασμένα με τα κατάλληλα φίλτρα στο πάνελ τους, το μαύρο υποφέρει. Αυτό έχει ως συνέπεια την κατακόρυφη πτώση της αντίθεσης της εικόνας, που με τη σειρά της εκλαμβάνεται ως μείωση της ευκρίνειας (τη θολότητα που αναφέρεις).
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δίπλα μπορεί να παίζουν κάποιες LCD στο πιο φωτεινό κι "εντυπωσιακό" τους mode, τότε είναι εύκολο να βγει το (εσφαλμένο) συμπέρασμα ότι οι Plasma "δεν παίζουν". Αυτό αντιστρέφεται πλήρως βέβαια, όταν η τηλεόραση τοποθετηθεί στο σπίτι, σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό.
Δες μια φορά plasma σε σπίτι κι εδώ είμαστε.Βρε Νίκ, όπου και να πάω αυτό βλέπω.
Μην τρως τα λεφτά σου σε γιατρούς.Επίζω να μην μου το λέτε συνέχεια (και παλαιότερα το ίδιο έχετε τονίσει) επειδή δεν σας είμαι συμπαθής διότι θα με κάνετε στο τέλος να πάω σε οφθαλμίατρο η και ψυχίατρο. ;
Ε κάλεσέ με ντε!!!! Άντε να δω και το Χαλάνδρι μου ξανά!Δες μια φορά plasma σε σπίτι κι εδώ είμαστε.
Για πες για πες..... Και εγώ ετοιμάζομαι να την "τσιμπήσω"...Τελικα την αγορασα... lg 47 LA740S.
Πολυ ομορφη αλλα θελει πολυ χρονο για να δεις ολα αυτα που λεει... παντως λιγο το 3d που ειδα επαθα πλακα.
Φιλε μου δεν ειχα ασχοληθεί ποτε με τηλεοράσεις ειχα μια απλη samsung 40'' . Ετσι εκατσα εψαξα ,πηγα σε μαγαζια είδα, ρωτησα, διαβασα και στο ιντερνετ και κατέληξα σ'αυτη για ενα παραπανω λόγο οτι έδινε και τη δωροεπιταγη το πλαισιο. Δεν γνωριζω να πω πολλα ,σε μενα φαίνεται τέλεια, ειδα και blue ray ταινια και 3d και ήταν απολαυστική. Τελεια εικονα και πολυ καλος ηχος.Για πες για πες..... Και εγώ ετοιμάζομαι να την "τσιμπήσω"...