ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΛΕOΡΑΣΗΣ

Reaction score
118
Πλάκα κάνεις ρε VideoΘάνο?
Μπορείς να κατηγορήσεις τις plasma για οτιδήποτε εκτός απ αυτό που λες.
Βρε Νίκ, όπου και να πάω αυτό βλέπω. ΟΚ να υποθέσουμε οτι δεν τις ρυθμίζουν οι... "κωτσοβολουπάλληλοι. Αλλα το ίδιο ισχύει και για τις άλλες. Και δείχνουν και πιο θωλές. Τέλος πάντων. Επίζω να μην μου το λέτε συνέχεια (και παλαιότερα το ίδιο έχετε τονίσει) επειδή δεν σας είμαι συμπαθής διότι θα με κάνετε στο τέλος να πάω σε οφθαλμίατρο η και ψυχίατρο. :download: Μα... τόσο πολύ να βλέπω διαφορά ποιότητας μεταξύ των;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.942
Υπό τον έντονο φωτισμό -φυσικό ή τεχνητό- που συνήθως επικρατεί στις εκθέσεις των τηλεοράσεων, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες Plasma πάσχουν: αν εξαιρέσουμε τα πιο ακριβά μοντέλα, που είναι εφοδιασμένα με τα κατάλληλα φίλτρα στο πάνελ τους, το μαύρο υποφέρει. Αυτό έχει ως συνέπεια την κατακόρυφη πτώση της αντίθεσης της εικόνας, που με τη σειρά της εκλαμβάνεται ως μείωση της ευκρίνειας (τη θολότητα που αναφέρεις).
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δίπλα μπορεί να παίζουν κάποιες LCD στο πιο φωτεινό κι "εντυπωσιακό" τους mode, τότε είναι εύκολο να βγει το (εσφαλμένο) συμπέρασμα ότι οι Plasma "δεν παίζουν". Αυτό αντιστρέφεται πλήρως βέβαια, όταν η τηλεόραση τοποθετηθεί στο σπίτι, σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό.

Reaction score
118
Υπό τον έντονο φωτισμό -φυσικό ή τεχνητό- που συνήθως επικρατεί στις εκθέσεις των τηλεοράσεων, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες Plasma πάσχουν: αν εξαιρέσουμε τα πιο ακριβά μοντέλα, που είναι εφοδιασμένα με τα κατάλληλα φίλτρα στο πάνελ τους, το μαύρο υποφέρει. Αυτό έχει ως συνέπεια την κατακόρυφη πτώση της αντίθεσης της εικόνας, που με τη σειρά της εκλαμβάνεται ως μείωση της ευκρίνειας (τη θολότητα που αναφέρεις).
Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δίπλα μπορεί να παίζουν κάποιες LCD στο πιο φωτεινό κι "εντυπωσιακό" τους mode, τότε είναι εύκολο να βγει το (εσφαλμένο) συμπέρασμα ότι οι Plasma "δεν παίζουν". Αυτό αντιστρέφεται πλήρως βέβαια, όταν η τηλεόραση τοποθετηθεί στο σπίτι, σε χώρο με ελεγχόμενο φωτισμό.
Εγώ έχω 47άρα led και βλέπω ταινίες πάντα με σκοτάδι.(ενα μικρό φωτάκι μόνο υπάρχει σε κάποια γωνιά του δωματίου). Η εικόνα είναι τέλεια. Δεν έχω δει όμως plasma σε σκοτάδι διότι δεν έχω. Επίσης πως εξηγείται η αρκετά μεγάλη διαφορά κοστολόγησης;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Βρε Νίκ, όπου και να πάω αυτό βλέπω.
Δες μια φορά plasma σε σπίτι κι εδώ είμαστε.

Επίζω να μην μου το λέτε συνέχεια (και παλαιότερα το ίδιο έχετε τονίσει) επειδή δεν σας είμαι συμπαθής διότι θα με κάνετε στο τέλος να πάω σε οφθαλμίατρο η και ψυχίατρο. ;
Μην τρως τα λεφτά σου σε γιατρούς.
Και μη λες χαζά.
Μπορεί να μην συμπαθούμε κάποιες απόψεις σου , οχι εσένα!
Σκέψου και αυτό.

Reaction score
1
Τελικα την αγορασα... lg 47 LA740S.
Πολυ ομορφη αλλα θελει πολυ χρονο για να δεις ολα αυτα που λεει... παντως λιγο το 3d που ειδα επαθα πλακα.
Για πες για πες..... Και εγώ ετοιμάζομαι να την "τσιμπήσω"...

Reaction score
0
Για πες για πες..... Και εγώ ετοιμάζομαι να την "τσιμπήσω"...
Φιλε μου δεν ειχα ασχοληθεί ποτε με τηλεοράσεις ειχα μια απλη samsung 40'' . Ετσι εκατσα εψαξα ,πηγα σε μαγαζια είδα, ρωτησα, διαβασα και στο ιντερνετ και κατέληξα σ'αυτη για ενα παραπανω λόγο οτι έδινε και τη δωροεπιταγη το πλαισιο. Δεν γνωριζω να πω πολλα ,σε μενα φαίνεται τέλεια, ειδα και blue ray ταινια και 3d και ήταν απολαυστική. Τελεια εικονα και πολυ καλος ηχος.

Εχω ομως κατι αποριες δεν μπορω να κανω αναβαθμηση λογισμικου μεσω της τηλεόρασης. Αν μπορει καποιος να πει πως γινεται μεσω usb και δευτερον δεν δουλευει το tag on (nfc) δεν βλεπει (διαβαζει) το κινητο μου (galaxy s3 ) το αυτοκολιτο ... γνωριζει καποιος κατι?

Reaction score
1
Κάτοχος και εγώ πλέον της lg 47LA740S. Αρκετά τα "καλούδια" της, ωραία εικόνα, ωραίο 3D και όλα τα λεφτά το magic remote! Μετά την αναβάθμιση όμως παρατηρώ ότι κολλάει στις φωνητικές εντολές, βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι σταθερή η σύνδεση με το διακομιστή και μετά πρέπει να τη σβήσω και να την ανοίξω ξανά.Το ίδιο και με τα apps. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει καμιά ιδέα...
@giasak : Ίσως σε βοηθήσει αυτό το pdf

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan