Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
19
Ναι αλλα κατι τετοιο μεχρι στιγμης δεν εχει επιτευχθει και ουτε προκειται, διοτι αν εχουμε δυο σημεια το ενα επανω στο αλλο τοτε εχουμε απλα, ενα σημειο.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Τα σημεία λαμβάνονται με συγκεκριμένη συχνότητα, άρα με χρονική απόσταση μεταξύ τους.

Οσο κοντα και να ελθουν (με τις διαφανεις, οπως λες), τα σημεια, προφανως θα υπαρχει μεταξυ τους κενο διαστημα. Αυτο λοιπον το διαστημα ειναι ικανο να λειτουργισει στον ανθρωπο σαν ελλειψη αρμονικων (οκ, το δεχομαι, υπολεπτομερεια).Ισχυει ομως.
Αυτό το "κενό" διάστημα στην αναπαραγωγή δεν είναι καθόλου κενό με την έννοια της απουσίας ήχου. Με βάση το επόμενο σημείο συμπληρώνεται κατάλληλα και σύμφωνα με το πόσο ποιοτικό DAC έχεις.

Γιατι ???
Γιατί υπάρχει φθορά του μέσου από τη μία και επειδή μια μηχανική κίνηση είναι εξαιρετικά σπάνιο να επαναληφθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από την άλλη.

Επειδη εχω αυτη τη δυνατοτητα,... δεν εχω δει ποτε καρδιογραφημα.
Δηλαδή αν ζουμάρεις αλλύπητα (σε παλμογράφο) δε θα δεις κάτι που να μοιάζει μ'αυτό;

Η οποια ειναι, οτι ο ψηφιακος ηχος ειναι κατα πολυ ανωτερος απο τον αναλογικο. Ετσι ???
Όχι, ότι και οι δύο έχουν υπερ/κατά με τα κατά του ψηφιακού να είναι περισσότερο ψυχολογικά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Και αν κάποιος πεταχτεί να πει "το αναλογικό μου βινύλιο δεν έχει τέτοια προβλήματα!" δεν τον νοιάζει ότι κάθε φορά που βάζει το βινύλιο να παίξει η κυμματομορφή διαβάζεται πάντα διαφορετικά; Ποιά πιστότητα λοιπόν; Κάθε επόμενη φορά είναι διαφορετική και απομακρύνεται από την αρχική.
Τα είπες όλα. Μα ΟΛΑ.
Εύγε! :607:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Πολύ ωραία συζήτηση...
Δεν είναι παράξενο να μην μπορείς να την παρακολουθήσεις. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, δηλαδή είσαι άσχετος :143:. Τουλάχιστον μην πετάγεσαι κάθε τόσο σαν την χορδή για να κάνεις την βαρύγδουπη προεδρική σου δήλωσή. Βαρεθήκαμε. :142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Γιατί υπάρχει φθορά του μέσου από τη μία και επειδή μια μηχανική κίνηση είναι εξαιρετικά σπάνιο να επαναληφθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από την άλλη.
Να συμπληρώσω, ούτε καν κατά την κοπή του μέσου, δηλαδή κατά την μεταφορά από το master. Η εμπιστοσύνη σε ένα μέσο που χαράζεται με μηχανική κίνηση για την μεταφορά ενός αναλογικού master, θυμίζει παλαιολιθική εποχή, και βγάλε. :137:

...

Reaction score
6
Εχετε δικιο...
Να με συγχωρειτε για την απερισκεψια μου....
Καλο βραδυ σε ολους και καλες ακροασεις...........

Reaction score
19
Κανείς δεν είναι απερίσκεπτος, όλοι καταθέτουμε ό,τι γνωρίζουμε και περιμένουμε διορθώσεις!

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το βινύλιο βγάζει μια "ομαλότητα" ή "φυσικότητα" λόγω φυσικής... συνέχειας και αυτό ίσως το διαφοροποιεί σε μερικά αυτιά. Όμως αυτά τα χαρακτηρηστικά δεν είναι με το ζόρι συνώνυμα με την πιστότητα. Η ποιότητα πάλι είναι άλλος όρος που σηκώνει πρώτα εξήγηση ώστε να έχουμε κοινό σημείο να συζητάμε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Λοιπόν παιδιά, λέω να παραμείνω στο θέμα, για να μη σας δημιουργώ προβλήματα off topic και εδώ, και σβηστούν πάλι τίποτις μηνύματα όπως εδώ παραδίπλα – αχ, αυτή η παθητική Φωνή, «τα μηνύματα σβήστηκαν» - «το θέμα καθαρίστηκε», το απόλυτο καταφύγιο του οξυζενέ ηλίθιου, κακομαθημένου, στερημένου, κομπλεξικού, αμόρφωτου μοντεράτορα, που μόλις του δώσουν καναδυό διαχειριστικά εργαλεία, βγάζει στη φόρα όλα τα νοσηρά απωθημένα του.

Τέλος πάντων, ας δώσω τόπο στην οργή. Λοιπόν, απ’ ό,τι κατάλαβα, για να είναι κάποιος σημαντικός και μουσικόφιλος και πολύφερνος και top και κορυφή και τέλος πάντων ό,τι άλλο θέλει, πρέπει να «ακούει» από βινύλια, να έχει χιλιάδες δίσκους, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένης μουσικής κατηγορίας, καθ’ όσον οι υπόλοιποι δίσκοι είναι απλώς σκατά. Άρα, λοιπόν, η δική μου δισκοθήκη αποτελείται από σκατά 33 στροφών, σκατά 45 στροφών, σκατά (λίγα) 78 στροφών, πολύ λίγα σκατά στις 7,5ips, καθώς επίσης και πολλά σκατά στις 4,75ips, κάποια από τα οποία δεν είναι απλώς σκατά, αλλά εντελώς σκατά. Εκτός από αυτά, έχω και κάποια ελάχιστα σκατά στα 1411Κbps, και πολύ περισσότερα σκατά στα 128 – 320Kbps. Γενικώς, από σκατά όσα θέλετε. Από Μότσαρτ μέχρι Ορνέλλα. Άμα θέλετε να σας πω και τις «εμπειρίες» μου, ευχαρίστως αλλά σε άλλο θέμα - και σας το λέω από τώρα ότι θα είναι διανθισμένες με μπόλικιες «*επιστημονικές*» «*θεωρίες*». Όποιος δε γουστάρει, μου κόβει την καλημέρα και πατσίσαμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν, απ’ ό,τι κατάλαβα, για να είναι κάποιος σημαντικός και μουσικόφιλος και πολύφερνος και top και κορυφή και τέλος πάντων ό,τι άλλο θέλει, πρέπει να «ακούει» από βινύλια, να έχει χιλιάδες δίσκους, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένης μουσικής κατηγορίας, καθ’ όσον οι υπόλοιποι δίσκοι είναι απλώς σκατά.
Ξέχασες το χαλί. Για να αραδιάζει πάνω του τα χαϊεντοεξώφυλλα με τις λάμπες απ' όξω και να τραβάει φωτογραφίες. Το χαλί πρέπει να είναι Περσικό. Οι φλοκάτες απαγορεύονται διά ροπάλου.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.110
Άμα θέλετε να σας πω και τις «εμπειρίες» μου, ευχαρίστως αλλά σε άλλο θέμα - και σας το λέω από τώρα ότι θα είναι διανθισμένες με μπόλικιες «*επιστημονικές*» «*θεωρίες*».
Kαι τι σκατά περιμένεις? Ξεκίνα νέο θέμα!

Reaction score
874
Mercy...Mercy me....κατά Marvin Gaye

Ο μεν ένας κόλησε με την 'πέτρα' που τρίβεται πάνω στο πλαστικό...
Εντάξει ρε συ...Θα παραγγείλω στον Σελτερά στο Τζαπάν να μου φτειάξει μια...μεταξωτή...
Άντε να δούμε με τι θα τρώγεσαι μετά...

Ο δέ έτερος με τα 'σκατά' που τα επανέλαβε 328 φορές...

Η λέξη 'σκατά' βέβαια εδώ που τα λέμε...έχει μια τέτοια δομή, μια τέτοια αγχολυτική προφορά που φχαριστιέσαι το γαμ...νο να τη λές συνέχεια...Χορταίνει το στόμα σου...

σκατά...σκατά...σκατά......ξαλάφρωσα και γω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Off topic αλλά θα το ρωτήσω.

Παρεμπιπτόντως ρε συ Μανώλο, επειδή του δικού σου του 'χει σαλέψει εντελώς πες μου κάτι σε παρακαλώ. Τι τον ποτίζετε φυτοφάρμακα; Τώρα έβγαλε προεδρικό φιρμάνι ότι μαζί με αυτόν, που είναι βράχος στις αποφάσεις του όπως όλοι γνωρίζουμε :114:, δεν θα μπαίνουν στο AVSite όλα τα μέλη του ACA, (δηλαδή και οι... τρεις (3) που μπαίνετε για να μας κάνετε λέει κακό). Αλλιώς, αν δεν υπακούσετε, θα σας κόψει το νερό και θα ξεραθούν τα λάχανα που δεν έχετε. Επίσης λέει ο συκοφάντης λάτρης της Μακρονήσου, ότι ο απατεώνας Καφάτος ενοχλεί μέλη σας για να γράφουν εδώ. Δηλαδή εκτός των άλλων, είναι και τραγικός ψεύτης, ποιός; αυτός που γεμίζει καθημερινά το mailbox ΜΟΥ με ότι του 'ρθει στο άδειο του κεφάλι. Μόλις προχθές μου έστειλε το ανανεωμένο καταστατικό. Από ότι βλέπω δε, το στέλνει μέχρι και σε γυναικεία μέλη του AVSite και δεν έχει το ελάχιστο απαιτούμενο τακτ, να βάλει τα ονόματα τον παραληπτών σε blind carbon copy. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παραλήπτες αποτελούν φίλους του σωματείου σας (και από μέσα τους καταριούνται την ώρα και την στιγμή που βρήκε την ηλεκτρονική τους διεύθυνση). :142:

Αναρωτιέμαι εάν η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν σας έχει προβληματίσει ποτέ, διότι βάσει καταστατικού (ναι το διάβασα), η μη κόσμια συμπεριφορά κάποιου μέλους σας, οδηγεί αυτομάτως σε διαγραφή από το σωματείο. Αναρωτιέμαι επίσης, εάν αποφασίζει για εσάς. Εάν τον δεις και επειδή αυτός είναι βράχος και θα τηρήσει την απειλή :137: του να μην ξαναμπεί εδώ, πες του χαιρετίσματα ότι αν δεν ζητήσει δημοσίως συγνώμη για ότι έχει κάνει και έχει πει, εδώ θα παραμένει ανεπιθύμητος. Επίσης να σταματήσει να με ενοχλεί προσωπικά με τα email του. Θα γίνω μέλος του ACA (εγώ και πολλοί άλλοι) την αμέσως επόμενη στιγμή της παραίτησής του από πρόεδρος και μέλος του σωματείου. :114:

Εάν δεν σταματήσει να με ενοχλεί, υπάρχουν κι άλλα μέσα. Φυσικά έχω ήδη δηλώσει την διεύθυνσή του στο google ως spammer.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
λέει ο συκοφάντης ότι ο απατεώνας Καφάτος ενοχλεί μέλη σας για να γράφουν εδώ.
Ποιον ενοχλησα παλι?:111:
Μηπως εκανα κατι και δεν το ξερω?
Οχι , αν ειναι να μου πειτε να επανορθωσω:116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Θα γίνω μέλος του ACA (εγώ και πολλοί άλλοι) την αμέσως επόμενη στιγμή της παραίτησής του από πρόεδρος και μέλος του σωματείου.
Σε έχουμε πολύ ανάγκη "τεχνοκράτη μου" του γλυκού νερου... :143:

Εχεις απομακρυνθεί από το mailing list...

Reaction score
874
Η τακτική 'τα λέω στη νύφη για να τ' ακούει η πεθερά' δε με βρίσκει και τόσο σύμφωνο...
Αν έχετε κάτι...βρείτε τα...Εγώ δεν θα εμπλακώ σ' αυτή την 'βεντέτα'...οκ...έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω...

Είμαι μέλος στο ACA με τη θέλησή μου, με τίμησαν εκεί δίνοντάς μου διαχείρηση και δικαιώματα και αυτό που κάνω είναι να γράφω και να υποστηρίζω το φόρο...Όπως θα συνεχίσω να γράφω κι εδώ...και γενικώς...Θα συνεχίσω να γράφω όπου γουστάρω...και όποτε γουστάρω...Πάντα στα εκάστοτε φορουμίστικα πλαίσια...
Εντάξει...άντε και καμιά πλλλακίτσα που πολύ γουστάρω...
Σε ανούσιες κόντρες μη με υπολογίζετε...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Από την ευρύτερη λίστα των φίλων του A.C.A., στην οποία κοινοποιούνταν τα μηνύματα προς τα μέλη, απομακρύνθηκαν όλοι, αφού βλέπω τέτοια χαιρεκακία!!!

Οποιος φίλος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει επιβεβαιωτικό e-mail.

Οσον αφορά το θέμα του Προέδρου του A.C.A., εκλογές θα γίνουν τον Μαίο του 2010, στις οποίες υπάρχει ενδεχόμενο να μην είμαι υποψήφιος... (υπάρχουν και σωματικές αντοχές)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όπως θα συνεχίσω να γράφω κι εδώ...και γενικώς...Θα συνεχίσω να γράφω όπου γουστάρω...και όποτε γουστάρω...Πάντα στα εκάστοτε φορουμίστικα πλαίσια...
Εντάξει...άντε και καμιά πλλλακίτσα που πολύ γουστάρω...
Σε ανούσιες κόντρες μη με υπολογίζετε...
Η στάση σου σε τιμά.

Σε έχουμε πολύ ανάγκη "τεχνοκράτη μου" του γλυκού νερου... :143:
Αν δεν έχεις ανάγκη εμένα ή οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι μαζί μας. Πρώτη φορά βλέπω πρόεδρο να κάνει σαν τις γκόμενες, όσο πιο πολλές χυλόπιτες τρώει, τόσο πιο πολύ επιμένει.

Από την ευρύτερη λίστα των φίλων του A.C.A., στην οποία κοινοποιούνταν τα μηνύματα προς τα μέλη, απομακρύνθηκαν όλοι, αφού βλέπω τέτοια χαιρεκακία!!!

Οποιος φίλος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει επιβεβαιωτικό e-mail.

Οσον αφορά το θέμα του Προέδρου του A.C.A., εκλογές θα γίνουν τον Μαίο του 2010, στις οποίες υπάρχει ενδεχόμενο να μην είμαι υποψήφιος... (υπάρχουν και σωματικές αντοχές)
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.

Θα σου πω κάτι για τελευταία φορά. Δεν είναι χόμπι μου να ασχολούμαι με 54άρηδες που δεν λένε να βάλουν μυαλό, πόσο μάλλον να τους τα χώνω και να τους πληγώνω τον όποιο εγωισμό. Στη πραγματικότητα αισθάνομαι πολύ άσχημα που με οδηγείς εδώ. Να είσαι ταπεινός, εγκρατής και κύριος γιατί τα μυαλά σου έχουν πάρει περισσότερο αέρα από ότι πρέπει. Αλλάζεις άποψη για έναν άνθρωπο 10 φορές την μέρα. Προσβάλλεις οποιονδήποτε και δεν διστάζεις να "χρησιμοποιήσεις" όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να
κάνεις την δουλειά σου, να εξυπηρετήσεις το συμφέρον σου. Δεν είναι δυνατόν να γλύφεις εκεί που φτύνεις και την άλλη μέρα να φτύνεις εκεί που έγλυφες. Να μην ζηλεύεις την επιτυχία των άλλων. Να σέβεσαι την διαφορετική άποψη και να αφήνεις τους ανθρώπους, ειδικά τους νεότερους από εσένα, να την εκφράζουν με όσο ενθουσιασμό θέλουν. Δεν έχεις το αλάθητο, ούτε η θέση σου στον χώρο είναι αυτή που νομίζεις. Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο. Σε θεωρώ όμως κυκλοθυμικό και αλλοπαρμένο παιδάκι. Που θα πας, θα στρώσεις.

Αυτά από κάποιον που παράτησε το πανεπιστήμιο στη μέση...

- Καθώς το θέμα σταμάτησε να εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους ανοίχτηκε, κλειδώνεται για να ηρεμήσουν και λίγο τα πνεύματα.

...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi