Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Κλασικός, αλλά και άτυχος, καθ’ όσον να πούμε εκτός της «χρυσής εποχής» κι έτσι, τς, τς, τς...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Το πειστήριο του εγκλήματος: το γράφει καθαρά στην κάτω πλευρά. Τς, τς, τς, σα δε ντρέπονται, κοτζάμ μαντραχαλάδες! Τουλάχιστον, ας έγραφαν τη συναυλία και σε κασετόφωνο…

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Αααα, μάλιστα, από τη «χρυσή αποχή», αλλά δεν είναι κλασικοί. Ρε μάνα, πώς μ’ έκανες έτσι! Ό,τι πήρα, ή δεν είναι κλασσικό, ή δεν είναι της «χρυσής εποχής». SSShhhhhhit…

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Αυτούς εδώ τους έκλεψα από τον Τσαντουλή, και τώρα δεν μπορεί να κάνει προπόνηση στο τσα-τσα-τσα, μπου – χα – χα! Κοροϊδάρα Τσαντουλή, κάτσε τώρα να μάθεις χούλα χουπ και λίμπο, χι, χι, χι…

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Διάλειμμα ολίγων λεπτών. Πιείτε ένα μπυράλ, πάρτε μάτι και λίγο βυζί από τη «χρυσή εποχή», mixed by Piero. Όχι, ο Piero ΔΕΝ είναι ξάδερφος του David Morales, μπααααααα, λύσσα κακιά!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Πιο αναλογικό δε γίνεται! Πρόκειται για collector’s item, τύπου SSS, single side single, (όπως λέμε single layer DVD). Ο δίσκος παίζει μόνον απ’ αυτή τη μεριά, την άλλη την έτριψα με γυαλόχαρτο γιατί δε μ’ άρεσε το κομμάτι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Κάποια στιγμή πρέπει να πεταχτώ και μέχρι της Καιτούλας, να μου βάλει κι αυτή ένα αυτόγραφο. Μήπως την ξέρει κανείς προσωπικά, να μου κάνει το κονέ; Σοβαρά μιλάω!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Ημιανάπαυση! Το συγκεκριμένο 45άρι έχει παίξει και στο στούντιο της Τηλεοπτικής, με κοστούμι φουλ Linn. Να είναι καλά ο ακούραστος Χουρμουζιάδης, που είχε όλη την προθυμία να στήσει το πικάπ στο άψε – σβήσε. Μετά βάλαμε και Straycats. Και πιο μετά πετάχτηκε ο Τσαρουχάς και μας την είπε κιόλας: «άντε ρε, τελειώνετε με τα δισκοχλιμίτζουρα, να ακούσουμε και λίγο χάι δεφινίσιον, τώρα, πριν έρθει ο Παναγιωτίδης και μας πρήξει πάλι με τη Μαντόνα».

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Ένα λαμπρό δείγμα του Ιταλικού πολιτισμού κατά τον 20ο αιώνα. Οι δίσκοι που έχουν παίξει στο πικάπ μου περισσότερο από κάθε άλλον.

"Lo sai che i papaveri son alti, alti, alti,
e tu sei piccolina, e tu sei piccolina,
lo sai che i papaveri son alti, alti, alti,
sei nata paperina, che cosa ci vuoi far..."

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.569
Και, τέλος, να και ένα «κλασικό» και της «χρυσής εποχής». Προσέξτε τη σκηνοθετική άποψη του φωτογράφου! Στο βάθος φαίνεται και ένας πομπός FM, high end φυσικά!, αφού έχει επίχρυσο RCA εισόδου audio, και κεραιούλα με πηνιόσυρμα από πεντακάθαρο χαλκό Αργεντινής, εσοδείας 1985. Επίσης, προσέξτε το ποντικοκουραδάκι πάνω στην κίτρινη επιφάνεια του εξωφύλλου. Δεν είναι αληθινό βέβαια, το έφτιαξα με ψωμί σικάλεως, τι να κάνουμε, προκειμένου να βγει σωστό το ντεκόρ, πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Αίσχος!
Που πας ρε Καραμήτρο όταν ούτε ένας δίσκος σου δεν έχει επάνω χαϊεντάδικα παραφερνάλια. Ούτε μια λυχνία, ούτε έναν ενισχυτή, ένα καλώδιο τέλος πάντων. Αντί για λυχνίες οι δικοί σου δίσκοι έχουν βυζιά στα εξώφυλα. Μα τι επίπεδο Θεέ μου. Τς τς τς.

...

Reaction score
3.346
Με αυτούς τους δίσκους δεν πρόκειται να καταλάβει κανένας χαϊιεντάς διαφορά στα καλώδια ρεύματος. Είναι εντέλως άχρηστοι δίσκοι, για σοβαρά συστήματα από κάποιας αξίας και πάνω, έως και βάλε !

Ούτε για ανακύκλωση δεν κάνουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα -και ο κίνδυνος- να επιστρεψουν στον σοβαρό μουσικόφιλο που αγοράζει βινύλια νέας παραγωγής των 180 γρ. και άνω

Reaction score
874
Πιο αναλογικό δε γίνεται! Πρόκειται για collector’s item, τύπου SSS, single side single, (όπως λέμε single layer DVD). Ο δίσκος παίζει μόνον απ’ αυτή τη μεριά, την άλλη την έτριψα με γυαλόχαρτο γιατί δε μ’ άρεσε το κομμάτι.

Είπαμε...Να τα πάρεις τα 45_άρια από το Τζουκ Μποξ που είχε στο καφενείο ο θείος μου ο Σήφης...Αλλά όχι και να μας τα δείχνεις και κιόλας...!!! Τι θες να μας δείξεις Άραγιες...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.366
Members
38.450
Νεότερο μέλος
Ec_K