Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Με συγχωρειτε αλλα μ αυτα που διαβαζω εχω κουφαθει. Δηλαδη να πηγαινουμε σε αιθουσες μουσικης για να εκπαιδευουμε την ακοη μας? Να ρωταμε μηπως πρωτα και τι μαρκα ειναι το πιανο, η κιθαρα το βιολι η δεν ξερω τι αλλο παιζει. Να ζηταμε επισης στους δισκους που αγοραζουμε να αναγραφετε η μαρκα των οργανων που παιζουν. Αυτο αφορα μονο τους τεχνοκρατες. Για μουσικη μιλαμε, συνελθετε. Ενα συναισθημα μεταδιδει, μεσω ηχων. Την απολαμβανουμε στο σπιτι μας τον ελευθερο χρονο και την βρισκουμε. Οταν παμε καπου να ακουσουμε ζωντανη μουσικη, παμε για να χαρουμε την στιγμη, μπορει να την ακουσουμε κατω απο ποικιλες συνθηκες.
Νομιζω οτι τωρα οταν θα πηγαινουμε σε καμμια συναυλια θα λεμε στην γυναικα μας "παω για προπονηση" (αυτιων!)
Συμφωνώ.
Άσε που το βιολί με την ζωντανή ακρόαση είναι τρύπιο από παντού. Που, πως, γιατί παίζουν και ποιοί παίζουν και γιατί αυτό που ακούω να είναι αναφοράς. Ακόμη και για το περιβόητο Μέγαρο Μουσικής, είναι γνωστό σε όλους στην Β. Ελλάδα ότι η αίθουσα δεν έχει φτιαχτεί με τις καλύτερες συνθήκες ακουστικής. Τι να ακούσει κανείς και πως να το έχει αυτό το άκουσμα σαν πρότυπο; Προτιμώ ένα μπαράκι με ένα μικρό σύνολο κι ας έχει και μικροφωνικές.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Νίκο Τσαρουχά,

Mε λύπη μου διαπιστώνω ότι τα off topic posts δεν τα έχεις μεταφέρει ακόμα εκεί που πρέπει (δηλ. παραδίπλα...)

Reaction score
6

[/QUOTE]Με συγχωρειτε αλλα μ αυτα που διαβαζω εχω κουφαθει. Δηλαδη να πηγαινουμε σε αιθουσες μουσικης για να εκπαιδευουμε την ακοη μας? Να ρωταμε μηπως πρωτα και τι μαρκα ειναι το πιανο, η κιθαρα το βιολι η δεν ξερω τι αλλο παιζει. Να ζηταμε επισης στους δισκους που αγοραζουμε να αναγραφετε η μαρκα των οργανων που παιζουν. Αυτο αφορα μονο τους τεχνοκρατες. Για μουσικη μιλαμε, συνελθετε. Ενα συναισθημα μεταδιδει, μεσω ηχων. Την απολαμβανουμε στο σπιτι μας τον ελευθερο χρονο και την βρισκουμε. Οταν παμε καπου να ακουσουμε ζωντανη μουσικη, παμε για να χαρουμε την στιγμη, μπορει να την ακουσουμε κατω απο ποικιλες συνθηκες.[/QUOTE]

Συμφωνω απολυτα πλην ομως δεν μας παρεχεται το δικαιωμα να εχουμε αποψη, αν δεν εχουμε εξειδικευμενες γνωσεις. Γνωμη φυσικα, μπορουμε να εκφερουμε.

[/QUOTE]
Νομιζω οτι τωρα οταν θα πηγαινουμε σε καμμια συναυλια θα λεμε στην γυναικα μας "παω για προπονηση" (αυτιων!)[/QUOTE]

Χα χα χα χα χα

Ναι για πες της το, να σε δω....

Reaction score
59

Με συγχωρειτε αλλα μ αυτα που διαβαζω εχω κουφαθει. Δηλαδη να πηγαινουμε σε αιθουσες μουσικης για να εκπαιδευουμε την ακοη μας? Να ρωταμε μηπως πρωτα και τι μαρκα ειναι το πιανο, η κιθαρα το βιολι η δεν ξερω τι αλλο παιζει. Να ζηταμε επισης στους δισκους που αγοραζουμε να αναγραφετε η μαρκα των οργανων που παιζουν. Αυτο αφορα μονο τους τεχνοκρατες. Για μουσικη μιλαμε, συνελθετε. Ενα συναισθημα
μεταδιδει, μεσω ηχων. Την απολαμβανουμε στο σπιτι μας τον ελευθερο χρονο και την βρισκουμε. Οταν παμε καπου να ακουσουμε ζωντανη μουσικη, παμε για να χαρουμε την στιγμη, μπορει να την ακουσουμε κατω απο ποικιλες συνθηκες.
Νομιζω οτι τωρα οταν θα πηγαινουμε σε καμμια συναυλια θα λεμε στην γυναικα μας "παω για προπονηση" (αυτιων!)
Βασίλη Τσαρουχά με έβγαλες από τα ρούχα μου. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που δεν καταλαβαίνουν ακόμη και τα πιο απλά που λέει κάποιος. Δικαίως διερωτώμαι το τι καταλαβαίνεις όταν ακούς μουσική. Και θύμωσε όσο θέλεις. Προσωπικά δεν θυμώνω με κανένα όσο και αν διαφωνεί μαζί μου. Οι διαφωνίες με ωφελούν.
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Διάβασε ξανά. Τόση διαστρέβλωση!!!! Έλεος βρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λ.Σ.

Reaction score
6

Συμφωνώ.
Άσε που το βιολί με την ζωντανή ακρόαση είναι τρύπιο από παντού. Που, πως, γιατί παίζουν και ποιοί παίζουν και γιατί αυτό που ακούω να είναι αναφοράς. Ακόμη και για το περιβόητο Μέγαρο Μουσικής, είναι γνωστό σε όλους στην Β. Ελλάδα ότι η αίθουσα δεν έχει φτιαχτεί με τις καλύτερες συνθήκες ακουστικής. Τι να ακούσει κανείς και πως να το έχει αυτό το άκουσμα σαν πρότυπο; Προτιμώ ένα μπαράκι με ένα μικρό σύνολο κι ας έχει και μικροφωνικές.

...
Και με εσνα θα συμφωνισω Νικο.

Φυσικα δεν πρεπει να εισαι, <<μονιμος κατοικος Μεγαρου>>.
Υπαρχουν πολλα μερη που παιζουν ζωντανη μουσικη και μαλιστα εκπληκτικη. Διοτι μηνξεχναμε οτι οι Ελληνες μουσικοι ειναι φανταστικοι σαν μοναδες...Απο συνολα πασχουμε.Αυτο ηντουνε παρενθεση.

Στο μπαρακι ομως δεν θα μπορεσεις να ακουσεις τα οργανα αυτουσια διοτι θα εχει επεμβει κι εκει η μικροφωνικη.

Εχω προαναφερει τον χωρο που μπορει καποιος να εχει την πληρη εικονα ζωντανων οργανων και αυτο μετα απο πααααρα πολλα χρονια εξασκησης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νίκο Τσαρουχά,
Mε λύπη μου διαπιστώνω ότι τα off topic posts δεν τα έχεις μεταφέρει ακόμα εκεί που πρέπει (δηλ. παραδίπλα...)
Καλά μην τα βάψεις και μαύρα. Τις υποδείξεις σου αλλού. Εδώ αφ' ενός δεν σου πέφτει λόγος αφ' ετέρου θα τηρείς τους κανόνες όπως όλοι. Αυτά διότι όπως φαίνεται έχεις μια παθολογική σχέση με το AVSite και ενώ μας βρίζεις δεν μπορείς να κάνεις χωρίς εμάς ή μάλλον... χωρίς να φαίνεται το user name σου διαρκώς εδώ. Κάνε ότι θες αλλά μην μας απασχολείς κιόλας άνευ λόγου. Έχουμε κι δουλειές.

...

Reaction score
4.247
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Ολος ο κοσμος ξερει απο τα μουσικα οργανα και τον ηχο που βγαζουν. Απο τις pub που πηγαιναμε στα νειατα μας, απο τα μπαρακια, απο τα παρτυ στα σπιτια των φιλων μας οπως και των δικων μας (παντα υπηρχε καποιος που γρατζουνουσε μια κιθαρα), απο γαμους απο... απο... απο. Δεν χρειαζεται να παει καποιος στο Μεγαρο για ν ακουσει πως παιζει το μπουζουκι, το κλαρινο, το πιανο. Αυτο το ξερει και η γιαγια μου, και τα παιδια μου. Ισως καποιος απο την Ουγκαντα να ξερει μονο των ηχο των δενδρων και να εχει την αναγκη του Μεγαρου!!
Τωρα με συγχωρειτε αλλα εχω παρει τον σακο μου και παω για...ξερετε χε χε χε ωτοπροπονηση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Εχω προαναφερει τον χωρο που μπορει καποιος να εχει την πληρη εικονα ζωντανων οργανων και αυτο μετα απο πααααρα πολλα χρονια εξασκησης.
Αν εννοείς τα studio έχεις απόλυτο δίκιο και συνεπώς θα έπρεπε όλοι μας να ασπαζόμαστε περισσότερο τις θέσεις του Θέμη Ζαφειρόπουλου που έχει δείξει προ πολλού τον δρόμο προς τα ψηφιακά αρχεία υψηλής ανάλυσης.

Σε ότι έχει να κάνει ακόμη και με την ζωντανή μουσική πάντως, για εμένα περισσότερη σημασία έχει το room treatment παρά η ύπαρξη ενισχυτών κι ηχείων. Τι να το κάνω το μέγαρο αν ακούγεται όπως να' ναι; Αναρωτιέμαι εάν οι συχνοί επισκέπτες του το έχουν αντιληφθεί.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Τωρα με συγχωρειτε αλλα εχω παρει τον σακο μου και παω για...ξερετε χε χε χε ωτοπροπονηση.
Με το μαλακό και πρόσεχε μην καείς στο ζέσταμα. :114::114:

...

Reaction score
59

Συμφωνώ.

...
Νίκο τσιμένταρε τα αφτιά σου καλύτερα, ειδάλλως θα πρέπει ίσως και να αυτοκτονήσουμε ως [ψευτο] φιλόμουσοι που δεν μας κάνει το α ή β μέγαρο γιατί δεν είναι τέλεια η ακουστική του. Καμία αίθουσα στον κόσμο δεν έχει τέλεια ακουστική [μάλλον δεν το έχεις ακουστά] και σουφταιξε το Μέγαρο. Ούτε η Μαρία Κάλλας ήταν τέλεια, όμως καμιά δεν μπόρεσε να τη φτάσει.
Γιαυτό αρκείστε σε μουσική κονσερβαρισμένη.
Νίκο είσαι ένας από τους βασικούς υπαίτιους που χαλάει η συζήτηση.
Αν δε γουστάρετε να γράφουμε έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε με το να σχολούμαστε με τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. Λ.Σ.

Reaction score
6

Ολος ο κοσμος ξερει απο τα μουσικα οργανα και τον ηχο που βγαζουν.
Αληθεια bIlly μου ??? Εχεις ακουσει πολυ φλαουτο,ομποε,κορνο, κοντρα μπασο, τρομπετα, φιλικορνο???

Απο τις pub που πηγαιναμε στα νειατα μας, απο τα μπαρακια, απο τα παρτυ στα σπιτια των φιλων μας οπως και των δικων μας (παντα υπηρχε καποιος που γρατζουνουσε μια κιθαρα), απο γαμους απο... απο... απο.
Οπως ακριβως το ειπες...γρατζουνουσε

Δεν χρειαζεται να παει καποιος στο Μεγαρο για ν ακουσει πως παιζει το μπουζουκι, το κλαρινο, το πιανο. Αυτο το ξερει και η γιαγια μου, και τα παιδια μου.
Ξερει η γιαγια σου πιανο, κλαρινο και μπουζουκι????????

Ισως καποιος απο την Ουγκαντα να ξερει μονο των ηχο των δενδρων και να εχει την αναγκη του Μεγαρου!!
Ισως...

Βασιληηηηηηηηηηη......Ετσι το λες τωρα ???? :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Νίκο είσαι ένας από τους βασικούς υπαίτιους που χαλάει η συζήτηση. Αν δε γουστάρετε να γράφουμε έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε με το να σχολούμαστε με τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. Λ.Σ.
Λουκά αν δεν μπορείς να αρθρώσεις επιχειρήματα και εξασκείσαι στο ποίημα των χρυσών αυτιών που διαθέτεις δεν σου φταίω εγώ. Επίσης αν δεν γνωρίζεις ότι το δικό μας μέγαρο έχει προβληματική ακουστική, επίσης δεν σου φταίω. Μπορεί να το συνήθισες κιόλας και να σου φαίνεται σωστό, κάτι που αποδεικνύει πόσο λάθος είναι το επιχείρημά σου "εμπιστευτείτε τα αυτιά σας".

Αν θέλεις συμμετέχεις αν δεν θέλεις δεν συμμετέχεις. Δεν σε έδεσε κανείς εδώ μέσα. Μόνο σε παρακαλώ μην βρίζεις. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ολος ο κοσμος ξερει απο τα μουσικα οργανα και τον ηχο που βγαζουν. Απο τις pub που πηγαιναμε στα νειατα μας, απο τα μπαρακια, απο τα παρτυ στα σπιτια των φιλων μας οπως και των δικων μας (παντα υπηρχε καποιος που γρατζουνουσε μια κιθαρα), απο γαμους απο... απο... απο. Δεν χρειαζεται να παει καποιος στο Μεγαρο για ν ακουσει πως παιζει το μπουζουκι, το κλαρινο, το πιανο. Αυτο το ξερει και η γιαγια μου, και τα παιδια μου. Ισως καποιος απο την Ουγκαντα να ξερει μονο των ηχο των δενδρων και να εχει την αναγκη του Μεγαρου!!
Εποικοδομητικότατον!!! :121::121::121:

Reaction score
6
Μωρε δεν με χε....ρεταται :121:

Ακουστε οπως γουσταρετε ... βαρεθηκα να βλεπω τις φατσες σας...:135:

Παω να ξαπλωσω να ξεκουρασω τα χερακια μου απο το πληκτρολογιο:121:

Εγω ετσι το λεω:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

....Επίσης αν δεν γνωρίζεις ότι το δικό μας μέγαρο έχει προβληματική ακουστική, επίσης δεν σου φταίω. Μπορεί να το συνήθισες κιόλας και να σου φαίνεται σωστό, κάτι που αποδεικνύει πόσο λάθος είναι το επιχείρημά σου "εμπιστευτείτε τα αυτιά σας"....
Δηλαδή εσύ ακούς καλύτερα από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ της Θεσσαλονίκης??? :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Δηλαδή εσύ ακούς καλύτερα από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ της Θεσσαλονίκης??? :143:
Διακρίνω ένα άγχος ή μου φαίνεται; Πρόσεξε γιατί πάλι δεν θα σε πιάνει ύπνος το βράδυ.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν το κλειδωνετε να ησυχασουμε?
Όχι ρε. Θα πιάσει τα 1000 posts και μετά. Άλλωστε αν το κλειδώσουμε θα μείνει ο Σκαλούμπαξ στους πέντε δρόμους. Κρίμα δεν είναι; :142::142:

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.183
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ