Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8
Παντως αυτοσκοπος δεν ειναι το νουμερο μιας δισκοθηκης αλλα η ποιοτητα της. Παραδειγμα προσωπικο, προσφατα βρηκα 5.000 δισκους απο προσφορα 500 ευρω ολοι, αλλα ηταν τοσο χαλια που μονον αριθμητικη προσθεση θα αποτελουσαν στην συλλογη μου και δεν τους πηρα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μεταξύ άλλων ναι. Γενικώς καλοί είναι αλλά λίγοι. Αδικαιολόγητα λίγοι για τα χρήματα που έχει δώσει για μηχανήματα...
Πήγαινε εδώ να δεις πόσους έχω

1400 βινύλια ένα κι ένα από πάσης πλευράς
1100 CD και αυτά πολύ καλά (όχι βέβαια του επιπέδου των βινυλίων)

Θα ήθελα να ηρεμήσουμε και να σκεφτείς αυτά που σου έχουμε γράψει από αύριο το πρωί.

Αντε καμακοκαταχτητή μου... που έχεις 5 CD και κάνεις και τον κόκκορα..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Νίκο αν αναλογιστείς ότι ο Χρήστος έχει αποκτήσει όλους τους AUDIOPHILE δίσκους τα τελευταία 15 χρόνια που βγαίνουν αυτοί οι δίσκοι, [φυσικά και άλλους], αυτοί από μόνοι τους αποτελούν μια σοβαρή και αξιόλογη δισκοθήκη, όπου ο κάθε ένας από αυτούς μετράει πραγματικά από κάθε άποψη.
Βέβαια δικαίωμα του καθενός στις προτιμήσεις του.Λ.Σ.
Λοιπόν τελευταίο σχόλιο για τον Χρήστο.

Ο Χρήστος έχει ένα σύστημα που κοστίζει όσο ένα καλό διαμέρισμα. Έχω γνωστούς των οποίων το σύστημα κοστίζει 5-6 χιλιάρικα και έχουν περισσότερους δίσκους από αυτόν ΑΡΑ ακούνε περισσότερη μουσική. Αυτό που πλασάρει μέσω των φωτογραφιών ΔΕΝ είναι μουσικοφιλία λοιπόν ή τέλος πάντων για να μην τον αδικώ, δεν είναι ΜΟΝΟΝ μουσικοφιλία. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Τα τελευταία 5 χρόνια (όχι 15), εγώ έχω μαζέψει 2500 δίσκους. Εάν σε 15 χρόνια δεν έχω τουλάχιστον 10000 δίσκους, θα έχω φάει τη ζωή μου με θεωρίες χωρίς αντίκρυσμα και ιστορίες γι αγρίους.

Over and out. :126:

...

Reaction score
8
Τα τελευταία 5 χρόνια (όχι 15), εγώ έχω μαζέψει 2500 δίσκους. Εάν σε 15 χρόνια δεν έχω τουλάχιστον 10000 δίσκους, θα έχω φάει τη ζωή μου με θεωρίες χωρίς αντίκρυσμα και ιστορίες γι αγρίους.
δηλαδη αν ειχα παρει αυτους τους 5.000 δισκους θα κοντευα να γινω μουσικοφιλος, ενω τωρα δεν ειμαι;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λοιπόν τελευταίο σχόλιο για τον Χρήστο.

Ο Χρήστος έχει ένα σύστημα που κοστίζει όσο ένα καλό διαμέρισμα. Έχω γνωστούς των οποίων το σύστημα κοστίζει 5-6 χιλιάρικα και έχουν περισσότερους δίσκους από αυτόν ΑΡΑ ακούνε περισσότερη μουσική. Αυτό που πλασάρει μέσω των φωτογραφιών ΔΕΝ είναι μουσικοφιλία λοιπόν ή τέλος πάντων για να μην τον αδικώ, δεν είναι ΜΟΝΟΝ μουσικοφιλία. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Over and out. :126:
...
Ποσταρε λοιπόν κι εσύ καμμιά εκατοστή απο δαύτους για να μου δώσεις και μένα το δικαίωμα να σου κάνω κριτική κακόπιστη όπως μου έκανες εσύ... :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
δηλαδη αν ειχα παρει αυτους τους 5.000 δισκους θα κοντευα να γινω μουσικοφιλος, ενω τωρα δεν ειμαι;
Δεν είπα να γεμίσεις την δισκοθήκη σου με σαβούρα. Είπα να πάρεις μουσική. 10000 δίσκοι, δεν είναι παρά μια παρωνυχίδα της παγκόσμιας δισκογραφίας. Ούτε μυρωδιά δεν παίρνουμε. Με χίλια και δυό χιλιάδες δισκάκια αφήνεις ολόκληρα είδη μουσικής στην απ' έξω. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι όλοι κι όλοι, 1000 δίσκοι στον πλανήτη αξίζουν.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Ποσταρε λοιπόν κι εσύ καμμιά εκατοστή απο δαύτους για να μου δώσεις και μένα το δικαίωμα να σου κάνω κριτική κακόπιστη όπως μου έκανες εσύ... :126:
Δεν έχω τέτοια ανάγκη εγώ. :126:
Όταν ποστάρω μουσική, ποστάρω για την μουσική. Ψάξε και βρες τι.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Feel free to express yourself. Σε λίγο καιρό που θα έχω πολλούς περισσότερους από εσένα, θα μου ζητάς κόπιες ρε.

...

Reaction score
8
δεν προσεχεις τα αποκαλυπτικα λινκ που σου βαζω, ουτε λυνεις μαθηματικα προβληματα

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.357
Members
38.450