14 Μαϊου 2011 #1 K kinezos69 Μηνύματα 52 Reaction score 0 Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό από το apothema.gr. Είναι αξιόπιστο σαν κατάστημα? Η αγορά θα γίνει με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική.
Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό από το apothema.gr. Είναι αξιόπιστο σαν κατάστημα? Η αγορά θα γίνει με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική.
14 Μαϊου 2011 #2 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.458 Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? Εχω αγοράσει από αυτούς κλιματιστικό και μια φριτέζα,πριν ένα χρόνο.Απόλυτα αξιόπιστοι,δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? Εχω αγοράσει από αυτούς κλιματιστικό και μια φριτέζα,πριν ένα χρόνο.Απόλυτα αξιόπιστοι,δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
15 Μαϊου 2011 #3 andreas19 Μηνύματα 910 Reaction score 20 Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? Aν δεν κανω λαθος, μπορεις να αγορασεις και με αντικαταβολη. Για να εισαι σιγουρος..
Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? Aν δεν κανω λαθος, μπορεις να αγορασεις και με αντικαταβολη. Για να εισαι σιγουρος..
15 Μαϊου 2011 #4 L lesarros Μηνύματα 11.602 Reaction score 1.458 Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? Ναι κι εγώ με αντικαταβολή τα είχα πάρει.
16 Μαϊου 2011 #5 pankrok Μηνύματα 17.312 Reaction score 24.789 Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? και εγω πριν 4 χρονια ειχα ψωνισει 3500 ευρω ψυγεια πλυντηρια κλπ με αντικαταβολη (αλλα λογω ποσου εβαλα μια προκαταβολη σε τραπεζα) χωρις προβληματα
Απάντηση: Είναι αξιόπιστο το apothema.gr? και εγω πριν 4 χρονια ειχα ψωνισει 3500 ευρω ψυγεια πλυντηρια κλπ με αντικαταβολη (αλλα λογω ποσου εβαλα μια προκαταβολη σε τραπεζα) χωρις προβληματα
16 Μαϊου 2011 #6 K kinezos69 Μηνύματα 52 Reaction score 0 δεν στέλνουν με αντικαταβολή επειδή μιλάμε για επαρχία και τους καθυστερούν πολύ με τα χρήματα οι μεταφορικές...
δεν στέλνουν με αντικαταβολή επειδή μιλάμε για επαρχία και τους καθυστερούν πολύ με τα χρήματα οι μεταφορικές...