Είναι καλό το σετ?

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους.

Μετά από 6 μήνες διαβάσματος (σε Forum, review κλπ. κλπ.)

κατέληξα στα παρακάτω:

Ενισχυτή Harman Kardon AVR 155

Ηχεία B&W 685

και μάλλον και το Subwoofer B&W ASW610

Ποια είναι η γνώμη σας?

1) Ξέρω ότι θα μου πείτε να τα ακούσω αλλά δεν υπάρχει αυτή η

δυνατότητα

2) Η επιλογή των παραπάνω έγινε χωρίς να γνωρίζω τίποτα από ενισχυτές και ηχεία!!!

Reaction score
8
για ηχεια θα εψαχνα για κατι πιο ουδετερο και πιο ευκολο φορτιο.

σαμπγουφερ γιαμαχα 515

Reaction score
0
Thanx Θανάση.

Τι σημαίνει όμως αυτό ακριβώς?

Οτι δλδ ο ενισχυτής δεν θα μπορεί να τα σηκώσει?

Τι θα μου πρότεινες εσυ?

Και όσον αφορά στο γούφερ, δεν είναι καλύτερα να είναι ίδια

μάρκα με τα υπόλοιπα ηχεία??

Reaction score
164
Πρέπει να μας βοηθήσεις και εσύ:
Πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις συνολικά;
Σε τι χώρο θα τοποθετηθούν;
Για τι χρήση το προορίζεις;
Τι συσκευές θα συνδέσεις επάνω του;

Reaction score
0
Περίπου 500€ για ηχεία (χωρίς γούφερ) και άλλα 500€ για ενισχυτή.

Ο Χώρος που θα παίξουν είναι 40 τ.μ. αλλά στην ουσία τα θέλω

μόνο για τον μισό. Τα θέλω και για μουσική και για ταινίες (λίγο

περισσότερο για μουσική) και θα συνδλεσω πάνω μια LCD που δεν

την έχω ακόμη βέβαια!!!:)

Reaction score
187

Reaction score
8
ο καρντον ειναι πιο μουσικος αλλα λογω της σχετικα μικρης εσχυος του θελει ευκολο ηχειο, εγω θα τον ταιριαζα με καποιο κλιπς

το υπογουφερ δεν ειναι αναγκη να ειναι της ιδιας μαρκας

Reaction score
187
εμενα παντως μου εκανε τεραστια εντυπωση η συγκριση ενος harman kadron αξιας 1500 ευρω με ενα δικαναλο tuhle των 500 ευρω και η ηχητικη τους διαφορα ηταν τεραστια υπερ του tuhle.

γιαυτο και πιστευω οτι δεν υπαρχει μουσικος av ενισχυτης εκτος αν παμε πολυ ψηλα.

Reaction score
8
μπορει και να μην εχεις αδικο ως προς τον THULE μαλλον ηθελες να γραψεις, αν και ο φτηνοτερος ο 60αρης πρεπει ναχει πανω απο 600 ευρω με τους μεγαλυτερους πολυ παραπανω. Πραγματι προκειται για πολυ καλους ενισχυτες, τοσο που καποια εποχη η TEAC της ειχε αναθεσει την κατασκειη καποιων μοντελων ενισχυτων.
Ειναι αδικο ομως να συγκρινουμε ενισχυτες για δικαναλα συστηματα με AV γιατι το ιδιο αποτελεσμα θα ισχυε και για τον ονκυο. Το θεμα ειναι η ηχητικη συγκριση των δυο ομοιδων ενισχυτων.

Reaction score
8
τα λινκ και οι τιμες ισχυουν για αγορα απο Γερμανια, οπου δεν ισχυει η εγγυηση, γιατι οι τιμες στην Ελλαδα ειναι σκανδαλωδως υψηλοτερες, με αποτελεσμα η αγορα απο εδω να ειναι ασυμφορη. Επισης εαν προσθεσουμε και τα παμπολα προβληματα που παρουσιασαν οι ενισχυτες της εταιριας τουλαχιστον μεχρι τις αρχες του χρονου - φαινεται το προβλημα στον τομεα της αξιοπιστιας να εχει λυθει στα επομενα μοντελα, με ελσττωματικα ποντεσιομετρα, τμηματα βιντεο κλπ. τα οποια οδηγησαν στην προσωρινη διακοπη της παραγωγης και στην αποσυρση πολλων μοντελων, θα σκεπτομουν πολυ την αγορα ενος ονκυο και μαλιστα απο το εξωτερικο με το προβλημα της εγγυησης που ανεφερα.
Παντως απο την αρχη του χρονου τα προβληματα οπως ειπα φαινεται να εχουν λυθει, με μοναδικο, αλλα σχετικα σημαντικο τις πολυ υψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζουν.

Reaction score
8
ως προς τις ηχητικες διαφορες τωρα των δυο μηχανηματων δεν μπορω να εκφερω γνωμη αν δεν τα εχω και τα δυο σε α-β τεστ γιατι η ακουστικη μνημη δεν ειναι τοσο δυνατη που να θυμαται τι ακουσε ουτε μια ωρα πριν αλλα και ο καθε χωρος εχει διαφορετικη και τεραστια επιδραση στον ηχο. Ετσι οταν ακουω καποιους να λενε πηρα τον ταδε και ειναι φοβερος η ακουσα τον δεινα και εμεινα αφωνος, τοτε μενω και εγω με τις κοτσανες που λενε. Μονο στον ιδιο χωρο και με τα ιδια συνοδα μπορεις να βγαλεις καποια συμπερασματα

Προς θεου οι παραπανω εκφρασεις δεν αφορουν ποσως εσενα, αλλα μιλαω τελειως γενικα και θεωρητικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef