Εγγραφη προγραμματος σε σκληρο HDD

Reaction score
30
Γεια σας. Θελω να συνδεσω στην TV εναν εξωτερικο σκληρο HDD για εγγραφη τηλεοπτικων προγραμματων. Μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται προγραμματισμος η πρεπει να πατησω το rec την στιγμη που αρχιζει το προγραμμα; Η tv πρεπει να ειναι κλειστη η ανοικτη οταν γινεται η εγγραφη; Ασχολουμαι πρωτη φορα με αυτο το θεμα και θα ηθελα να με βοηθησετε οσοι εχετε γνωση επι του θεματος.

ika

News
Reaction score
15.256
διάβασες τις οδηγίες χρήσης της TV σου και δεν βρήκες κάτι σχετικό?

Reaction score
684
Η γυναίκα που ασχολείται, μου είπε ότι μπορείς κ από προγραμματισμό διαλέγοντας το κανάλι (βάζοντας μπόλικη ώρα πριν κ μετά, διότι αν το βάλεις τελείως αυτόματα το πιο πιθανό να μη το γράψει όλο το πρόγραμμα) είτε χειροκίνητα πατώντας ρεκ την ώρα. Που θέλεις και στοπ το ίδιο, στο άλλο ερώτημα η παλιά τιβι όταν έγραφε ήταν ανοιχτή ( η αν ήταν κλειστή άνοιγε όταν ξεκίναγε η εγγραφή) αλλά η καινούρια μπορεί να είναι κλειστή η ανοιχτή, κ σε ρωτα αν θέλεις να την κλείσεις αν θέλεις να συνεχιστεί η εγγραφή.
Εμένα βουνό μου φαίνονται όλα αυτά αλλά η κυρά τα χει μάθει όλα που ήταν χειρότερη από εμένα προπερσι που δεν ήξερα από πού ανάβει..
Οι οδηγίες κ από τις δύο τιβι που είχαμε παρεπιπτόντως δεν έγγραφαν απολύτως τίποτα για όλα αυτά, παρά μόνο που μπαίνουν τα καλώδια κι αυτά...

Reaction score
775
Αν δεν κάνω λάθος, ένας τηλεοπτικός δέκτης για να κάνει εγγραφή απευθείας σε σκληρό δίσκο, πρέπει να διαθέτει δυνατότητα PVR. Αν η δική σας διαθέτει, τότε λογικά υπάρχουν σχετικές οδηγίες στο εγχειρίδιο.

TGD

Reaction score
8.937
  1. Βεβαιώσου ότι έχει τη δυνατότητα να γράφει.
  2. Βεβαιώσου ότι μπορεί να τροφοδοτήσει σκληρό δίσκο. Είχα σκληρό στην παλιά, αλλά στην καινούργια αναγκαστικά έβαλα στικάκι, το usb δεν είχε αρκετό ρεύμα.
  3. Συνήθως ο προγραμματισμός γίνεται από το guide. Πας στην εκπομπή που θέλεις και επιλέγεις να γράφει. Μετα μεγαλώνεις τον χρόνο. Στην Ελλάδα είμαστε σιγά μην τελειώσει η ταινία στην ώρα της με τόσες διαφημίσεις.
  4. Μπορείς να ξεκινήσεις εγγραφή άμεσα την ώρα που βλέπεις. Ίσως όμως να μην σε αφήνει να βλέπεις τα προηγούμενα την ώρα που γράφει (το λεγόμενο timeshift).
  5. Η τηλεόραση μπορεί να γράφει κι όταν είναι σβηστή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.122
Members
38.279
Νεότερο μέλος
vklops10