Εδώ γελάμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.779
Γελάστε για αρχή και μετά κλάψτε...
Ψηφοφόροι, όλοι τους..

Μετά απορούμε που κάποιοι σε άλλες ηπείρους δεν ξέρουν πού είναι η Ελλάδα.
Ή περιμένουμε να ενδιαφερθεί ο μέσος Έλληνας για το Καστελλόριζο. :lol:

Reaction score
2.556
Μετά απορούμε που κάποιοι σε άλλες ηπείρους δεν ξέρουν πού είναι η Ελλάδα.
Ή περιμένουμε να ενδιαφερθεί ο μέσος Έλληνας για το Καστελλόριζο. :lol:
Μήπως είναι πλάκα? Δεν το πίστέυω!!!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.563
Δεν υπάρχει ελπίδα καμμιά...

Με τη διαφορά, άλλη αξιοπιστία θα δώσω σε ένα έστω και προχειρότατο ρεπορτάζ του Jay Leno, και άλλη σε ένα κάποιου που αυτοαποκαλείται Vibrator (!!!) productions.

Είπαμε ντιπ αγράμματοι αλλά αυτός το έχει πάει σε άλλο λέβελ.

TGD

Reaction score
9.164
Όταν ήμουν εγώ μικρός, είχαμε ένα τετράδιο μισό-μισό και κάθε εβδομάδα ζωγραφίζαμε μόνοι μας έναν χάρτη από πάνω. Όλη την Ελλάδα, τους νομούς, βάζαμε τις πόλεις, τα ποτάμια. Ε, και γεωγραφία μάθαμε και τεχνικές ιχνογραφίας.
Τα παιδιά μου δεν τα πάνε καλά με τη γεωγραφία... Όλο θεωρία κάνουνε, δεν έφτιαξαν ποτέ έναν χάρτη. Τα ίδια και στην γλώσσα. Μήνες πέρασαν μέχρι να μάθω ότι τους έχουν δώσει και βιβλίο γραμματικής, ποτέ δεν το χρησιμοποίησαν στην τάξη.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.563
Όταν ήμουν εγώ μικρός, είχαμε ένα τετράδιο μισό-μισό και κάθε εβδομάδα ζωγραφίζαμε μόνοι μας έναν χάρτη από πάνω. Όλη την Ελλάδα, τους νομούς, βάζαμε τις πόλεις, τα ποτάμια. Ε, και γεωγραφία μάθαμε και τεχνικές ιχνογραφίας.
Τα παιδιά μου δεν τα πάνε καλά με τη γεωγραφία... Όλο θεωρία κάνουνε, δεν έφτιαξαν ποτέ έναν χάρτη. Τα ίδια και στην γλώσσα. Μήνες πέρασαν μέχρι να μάθω ότι τους έχουν δώσει και βιβλίο γραμματικής, ποτέ δεν το χρησιμοποίησαν στην τάξη.

Ο δάσκαλός μας στην Ε΄ δημοτικού, που είχαμε γεωγραφία Ευρώπης (το να γνωρίζεις απέξω κι ανακατωτά τους νομούς της χώρας μας ήταν αυτονόητο) μας είχε βάλει να πάρουμε ένα μεγάλο φύλλο κοντραπλακέ και να κολλήσουμε εκεί έναν χάρτη της Ευρώπης, μετά να τον κόψουμε τα κράτη με πριονάκι (αυτό που έχει μεταξύ δύο σημείων μια κορδέλα κοπής), και στο τέλος του μαθήματος είχαμε διαγωνισμό ποιος θα συναρμολογήσει αυτό το παζλ (το οποίο 3 στις 4 κέρδιζα).

Βέβαια ήταν πιο εύκολο από τώρα, ενιαία η ΕΣΣΔ (τελείωνε ο χάρτης κάπου στα Ουράλια), ενιαία η Γιουγκοσλαβία κλπ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat