Πάει μια ξανθιά χήρα εξαιρετική με κάτι "μπαλκόνια" δίπατα και κ@πούλια μουλαρίσια σε ένα μαγαζί κατοικίδιων ζώων και βρίσκει τον τύπο που είναι ο ιδιοκτήτης:
- Γειά σας, είμαι χήρα και θα ήθελα ένα σκυλάκι για συντροφιά...
- Α, αυτό το μαγαζί είναι για πολύ περίεργα και εξωτικά ζώα, και όχι κοινότυπα όπως σκύλους, γάτες και καναρίνια...
Περάστε στο βάθος να σας...δείξω κάτι καλό για την περίπτωσή σας...
Πάνε λοιπόν πίσω σε κάτι απόμερα δωμάτια και:
-Να, κοιτάξτε, αυτός εδώ ο...βάτραχος, είναι εκπαιδευμένος για στοματικό σεξ σε γυναίκες, θα σας ενθουσιάσει...
Η χήρα αρχικά πέφτει από τα σύννεφα και κοκκινίζει...
- Μμμμμ, με σοκάρετε βέβαια, αλλά θα τον πάρω!!!
Τον παίρνει λοιπόν τον βάτραχο υπό μάλης η κυρία και βουρ στο σπίτι, κάνει αφρόλουτρα, ανάβει κεριά βγάζει σαμπάνια, ξαπλώνει, ανοίγει τα πόδια και τον βάζει εκεί και περιμένει...
Περιμένει αλλά τίποτα, περνάει λίγη ώρα, τίποτα πάλι...
Τον φέρνει πιο κοντά αλλά πάλι τίποτα...
- Ααα, θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί να διαμαρτυρηθώ!!!
Τηλεφωνεί και απαντά ο τύπος του μαγαζιού:
- Περικαλώ;;;
- Από σας πήρα πριν λίγο ένα βατραχάκι για εεε, χμμμμ...
- Ναι,ναι σας θυμάμαι, αλοίμονο...,τι πρόβλημα υπάρχει;;;
- Με κοροϊδέψατε, δεν κάνει τίποτα το παλιόζωο...
- Καλά, έρχομαι αμέσως να δω...
Μετά από λίγο ντριιιιιιιιιιιιιιιν το κουδούνι...
Φορά ένα νυχτικό η κυρία και ανοίγει την πόρτα:
- Να ο βάτραχος δεν κάνει τίποτα...ελάτε να δείτε και μόνος σας...
- Για δείξτε μου παρακαλώ...
Γδύνεται αυτή, ξαπλώνει, και τον βάζει πάλι εκεί, ο δε βάτραχος παντελώς άπραγος χάζευε...
Ο τύπος βγάζει την γραβάτα και το πουκάμισο και λέει στον βάτραχο:
- Λοιπόν, θα στο δείξω πάλι, αλλά για τελευταία φορά!!!
Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος... Φωνές, κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση...
Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει...
Κάποια στιγμή βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρος στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κοστουμαρισμένος νέος με ρολόι ακριβό, γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο...
Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα…
– Ακούστε κύριε, λέει ο νέος. Για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε…
– Μα…
– Όμως αν το παιδί είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσια μου, ένα στη Θεσσαλονίκη(ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στη Λάρισα υδροηλεκτρικό... Του δίνω επίσης τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα ενοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο,τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος...
Αν πάλι είναι κορίτσι, τα εργοστάσια τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα...
Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει…
Τον σταματά απότομα ο πατέρας λέγοντας...
– Αφού μόνο εμείς οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ.. Γιατί οι γυναίκες όταν έχουν ραντεβού ξυρίζονται παντού;
– Οι γυναίκες μπορεί να υποκρίνονται οργασμούς, αλλά οι άντρες υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις.
– Όσες μ*υνάρες και να έχει μια γυναικοπαρέα, θα σε γουστάρει η χοντρή. Νόμος!
– Το μόνο που ζητάει μια γυναίκα είναι έναν άντρα ο οποίος μόλις την κοιτάει να καταλαβαίνει τι έχει….
– Είναι εύκολο να πεθαίνεις για μια γυναίκα, το δύσκολο είναι να ζεις μαζί της.
– Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρέσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
– Η γυναίκα είναι όπως η σκιά: την ακολουθείς, σε αποφεύγει. Την αποφεύγεις, σε ακολουθεί.
– Πάνε δυο χρόνια που δεν έχω μιλήσει στη γυναίκα μου, επειδή δεν θέλω να την διακόψω…
– Μερικές γυναίκες είναι σαν το τάβλι, ξεκινάς με τις πόρτες, συνεχίζεις με το πλακωτό και καταλήγεις στο …φεύγα!!!
– Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χειριστείς μια γυναίκα αλλά κανείς δεν τον ξέρει.
– Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.
– Όσο περισσότερο φωνάζει μια γυναίκα τα βράδια, τόσο λιγότερο γκρινιάζει την ημέρα.
– Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει.
– Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.
Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα.
– Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία.
Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
– Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις το βράδυ σε μια γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα;
Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι.
– Δεν ξέρω τι μου φταίει. Θες να παντρευτούμε και να μου φταις εσύ για όλα;
– Το «δεν είναι αυτό που νομίζεις» είναι πάντα αυτό που νομίζεις συν κάτι ακόμα που δεν έχεις πάρεις χαμπάρι.
– Θέλω να γίνουμε όπως πριν 5 χρόνια.
Μα δεν γνωριζόμασταν!
Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ... Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει...
Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα... Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή... Αυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
–Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;;;
– Βέβαια, του απαντάει... Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!!!
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του...!
Τη ρωτάει λοιπόν:
– Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σeξ στην κουζίνα;;; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ#λο!!!
Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:
– Όχι, όχι,με "περνάτε" για κάποια άλλη...Εγώ είμαι η φιλόλογος του γιου σας…
– Γιατρέ μου έχω 8 παιδιά, τι να κάνω για να μην αποκτήσω άλλα;;;
– Πάρε αυτό και θα το χρησιμοποιείς πριν κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου, του λέει ο γιατρός, δίνοντας του ένα κουτί προφυλακτικά...
Μετά από δέκα μήνες ο βοσκός ξαναπάει στο γιατρό και του λέει:
– Γιατρέ τρώω ένα κάθε βράδυ με τη γυναίκα μου αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει...
Ο γιατρός σάστισε...
- Όχι κύριε, του λέει, αυτό είναι για να το φοράς στο πέος σου κι όχι να το τρως!!!
-Εντάξει! λέει ο βοσκός και φεύγει...
Μετά από εννιά μήνες ξανaπηγαίνει στο γιατρό και του λέει:
– Γιατρέ ούτε έτσι είδα προκοπή...
– Μα καλά τι κάνεις; τον ρωτά ο γιατρός.
– Τίποτα. το φοράω όπως μου είπατε...
- Α, κι επειδή περισσεύει λίγο μπροστά το κόβω και το πετάω…
-Πριν τρεις βδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείo κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη...Με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανααισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις “εταιρείες συνοδών”...
- Άαααχ,έχω αγωνία φιλενάδα...Για λέγε,για λέγε...την παρότρυνε η άλλη...
-Βρήκα τελικά μία η οποία προσέφερε μασάζ από άνδρες και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Λορέντζο...
Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω…
-Πωπω,δεν κρατιέμαι... είπε μέσα στην αγωνία η άλλη...
-Με τη μπροσούρα στα χέρια μου που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό...
– Γεια σας!Πως μπορώ να σας βοηθήσω… απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή...
– Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον… όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!!
Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα...Θέλω να το κάνω!!!
Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα…! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις...
Πώς σου φαίνεται….;
-Καλά φιλενάδα είσαι απίστευτη!!!Και τί έγινε τελικά;;;
– Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό…,απάντησε η αισθησιακή φωνή...
- Αλλά, κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9!!!