Εφαρμογή που παράγει από το ηχείο του κινητού μας... υπόηχους (12-14 hz λέει, μας καθησυχάζει μάλιστα ότι δεν θα ενοχλούμαστε γιατί ακούμε από 22 hz και πάνω) για να διώχνει τα κουνούπια
Μια νοικοκυρά, ενώ λείπει ο άντρας της στο εξωτερικό, τον κερατώνει…
Κάποια μέρα που"έβγαζαν" τα μάτια τους οι εραστές, μπαίνει ο άντρας της μέσα στο σπίτι...
Η γυναίκα αναστατωμένη, κρύβει το γκόμενο άρον άρον στη ντουλάπα...
Δυστυχώς όμως, τα αρ…ια του προεξείχαν...
Μπουκάρει ο άντρας της, την βλέπει γυμνή και της λέει:
-Τι έκανες μωρή;;;Γιατί είσαι γυμνή;;;
-Τίποτα, εσένα σκεφτόμουν, απαντά αυτή...
Βλέπει τα αρ….α όμως ο άντρας και λέει αγανακτισμένα:
-Τι είναι αυτά εδώ;;;
-Τίποτα, κάτι καμπανάκια, λέει αυτή...
Πάει αυτός, τα κουνάει, δεν ακούγεται τίποτα...Τα χτυπά αλλά πάλι δεν ακούγεται τίποτα, οπότε λέει:
-Ρε γυναίκα,τί καμπανάκια μου τσαμπουνάς;;;αφού δεν δουλεύουν αυτά...
Τα χτυπά, τα ξαναχτυπά, ώσπου τελικά, ακούγεται μια αγανακτισμένη φωνή μέσα από τη ντουλάπα:
Δυο χωριάτες πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία και μέσα στην ντουλάπα βρίσκουν ένα ποντίκι να τρώει τα σεντόνια...
-Ξέρεις πως λένε τον ποντικό στα Εγγλέζικα;;; λέει ο ένας...
-Όχι δεν ξέρω,λέει ο άλλος...
-Και πως θα τους πούμε τί συμβαίνει;;;
-Άσε, θα πάρω εγώ να εξηγηθώ, λέει ο άλλος και σηκώνει το τηλέφωνο...
-Yes, Reception???
-Yes...
-Do you know Tom and Jerry???
Yes, of course..
-Jerry is here!!!
Δύο φίλοι από το στρατό συναντιούνται μετά από χρόνια. Μέσα στη συζήτησή τους αρχίζουν να λένε και για τις δουλειές τους...
– Τι κάνεις τώρα, με τι ασχολείσαι;;;
– Τίποτα το ιδιαίτερο. Κρίση βλέπεις... Εσύ;
– Εγώ έχω ανοίξει έναν οίκο ανοχής!!!
– Άντε ρε μπράβο!!! Πώς πάει;;;
– Πάει πολύ καλά... Σκίζει κυρίως επειδή είμαι ανταγωνιστικός και έχω χαμηλές τιμές... Για παράδειγμα, το στοματικό στοιχίζει 10 ευρώ...
– Τι λες ρε φίλε;;; Μόνο 10 ευρώ!!! Είσαι όντως φτηνός... Καλή φάση… Άλλες παροχές;;;
– Από πίσω 10 ευρώ!!!
– Και από πίσω 10 ευρώ;;; Μπράβο, μπράβο…
– Έχουμε όμως και ένα εξαιρετικό πακέτο προσφοράς που συμφέρει: στοματικό και από πίσω μόλις 15 ευρώ!!!
– Σούπερ προσφορά!!! Το κανονικό, δηλαδή, πόσο το έχεις;;;
– Κοίτα, κανονικό δεν έχω ακόμα... Είναι βλέπεις αρχή και… το τρέχω μόνος μου!!!