Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.416
Ήταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι που είχε παντρευτεί με προξενιό... Μετά την πρώτη νύχτα του γάμου λέει ο άντρας στη γυναίκα:
- Ρε γυναίκα δε μου φέρνεις τα παπούτσια μου;;;
Η γυναίκα πάει να φέρει τα παπούτσια και βλέπει κάτι παπούτσια 62 νούμερο...!
Απορημένη η γυναίκα ρωτάει τον άντρα της γιατί φοράει τόσο μεγάλα παπούτσια...
Ο άντρας της απαντάει:
- Όταν ήμουν μικρός στο χωριό, ξυπόλητος γύριζα και έτσι έκανα κάλους και αναγκάζομαι να φοράω νούμερο 62 παπούτσια.
Τότε η γυναίκα του απαντάει:

-Φτώχια φτώχια αλλά σοβρακάκι είχαμε να φοράμε!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

exile

Videocameras
Reaction score
4.416
Ο Παύλος και η συμβία του είναι ζευγάρι παντρεμένο 20 χρόνια...
Μια μέρα πήγαν σε μια γιορτή που θα έκαναν επίδειξη πιλότοι με τα αεροσκάφη τους... Εκεί βρισκόταν κι ένας πιλότος μικρού αεροσκάφους που με μια αμοιβή έκανε βόλτες τον κόσμο...
Ο Παύλος τον είδε και τον ρώτησε πόσο κοστίζει η βόλτα με το αεροπλάνο...
-Για έξι λεπτά πτήσης θέλω 50 ευρώ, απάντησε ο πιλότος...
-Πόσοοοοο;;; Ακριβός είσαι φίλε, δεν μπορώ να δώσω τόσα, απάντησε ο Παύλος... Ο πιλότος χαμογέλασε και του πρότεινε να κάνουν μια συμφωνία:
-Θα σας κάνω βόλτα, κι αν καταφέρετε, εσύ και η γυναίκα σου να μην κάνετε ούτε κιχ, η βόλτα θα είναι δωρεάν, αλλιώς θα δώσεις 50 ευρώ...
Ο Παύλος δέχτηκε και ανέβηκε στο αεροπλάνο με τη γυναίκα του... Αφού έγινε η πτήση με τρελά ακροβατικά και επικίνδυνες φιγούρες στον αέρα, λέει ο πιλότος:
-Μπράβο, δεν άκουσα κιχ, κέρδισες!!!
Και απαντάει ο Παύλος:

-Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πολύ και παραλίγο να φωνάξω,ειδικά όταν είδα τη γυναίκα μου να πέφτει από το αεροπλάνο!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.431

Πήρα 10 ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί μιλώντας σε αυτό το άλογο για περίπου μία ώρα. Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος.

Reaction score
890

Πήρα 10 ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί μιλώντας σε αυτό το άλογο για περίπου μία ώρα. Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.627
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder