Ταξιδεύει ένας Ρώσος σε ένα τρένο και κάθεται σε μια θέση έχοντας μαζί του δύο μεγάλες βαριές βαλίτσες και συζητάει με ένα συνεπιβάτη Αμερικάνο περί τεχνολογίας...
Σε ένα σημείο όμως της διαδρομής χαλάει το τρένο και οι επιβάτες αναχωρούν πεζοί για το κοντινό σταθμό λεωφορείων...
Στο δρόμο ο αμερικάνος θαυμάζει το ρολόι του Ρώσου ο οποίος κρατάει τις βαριές βαλίτσες του...
- Ωραίο ρολόι, λέει ο αμερικάνος...
- Καταπληκτικό, απαντά ο Ρώσος... Έχει χρονόμετρο, κομπιούτερ ,ημερολόγιο, φακό, πυξίδα ,βυθόμετρο ,μετρά ώρες, χρόνια, αιώνες αλλά...
-Αλλά;;;ρωτά με αγωνία ο Αμερικάνος...
-Σε λίγο μου τελειώνουν οι μπαταρίες που κρατάω στα χέρια μου!!!
Ένας βοσκός πότιζε τα πρόβατά του στην όχθη ενός ποταμού, μέχρι τη στιγμή που είδε στην απέναντι όχθη μια ξανθιά κοπέλα, να κάνει ηλιοθεραπεία...
- Εεεε κοπελιά, είναι ρηχό το ποτάμι για να περάσω τα πρόβατα και να έρθω κοντά σου;;;
-Έλα, έλα είναι πολύ ρηχό αυτό το ποτάμι...
- Σίγουρα μωρέ;;; Μη και μου πνιγούν τα ζωντανά!!!
-Ναι σου λέω, έλα να κάνουμε παρέα... Είναι το πιο ρηχό ποτάμι...
Περνάει ο βοσκός το ποτάμι και φυσικά πνίγονται όλα τα πρόβατά του... Τρέχει λοιπόν λαχανιασμένος, βουτάει την ξανθιά απο το μαλλί και της λέει:
-Καλά μωρή, δε σε ρώτησα αν είναι ρηχό το ποτάμι και μου είπες ναι;;;
-Μα σας ορκίζομαι, πριν λίγο πέρασε μια χήνα και ούτε στη μέση δεν της έφτανε το νερό!!!
Ένα πρωί πηγαίνει ο λαγός στο σπίτι του λύκου. Στην πόρτα εμφανίζεται το μεγαλύτερο λυκόπουλο...
- Που είναι ο πατέρας σου;;; ρωτά ο λαγός...
- Δεν είναι εδώ, απαντά ο μεγάλος του γιος...
- Καλά, όταν έρθει, να του πεις πως άμα τον βρω θα τον γ@...ω!!!
Το λυκόπουλο μετέφερε το μήνυμα του λαγού στον πατέρα του, ο οποίος αρχικά δεν έδωσε σημασία...
Ύστερα όμως από αρκετές επισκέψεις του λαγού και διαρκή επανάληψη της απειλής, εξαγριώθηκε και μια μέρα αποφάσισε να τον υποδεχθεί ο ίδιος...
Εμφανίζεται λοιπόν ο λαγός ξανά, αυτή τη φορά όμως τον υποδέχεται ο λύκος:
- Εδώ είμαι, δεν θα με γ@μή...ς;;;
Ο λαγός τρομαγμένος τρέχει, και ο λύκος τον κυνηγά, ώσπου χώνεται σε μια κουφάλα δέντρου... Προσπαθεί ο λύκος να τον ξετρυπώσει από εκεί, αλλά σφηνώνει...!
Τότε, βγαίνει ο λαγός από την πάνω τρύπα του δέντρου και πραγματοποιεί την απειλή του, λέγοντας:
- Θα το έκανα στο σπίτι σου, αλλά δεν ήθελα να σε γ@**σω μπροστά στα παιδιά!!!
Πάει επίσκεψη ο Μαρινάκης με την ομάδα του ολυμπιακού σε ένα σχολείο, για να μοιράσει δώρα στους μαθητές και να μιλήσει για την πορεία της ομάδας.
Σε κάποια στιγμή ο πρόεδρος ρωτάει τους μαθητές.
- Θέλει κάποιο παιδάκι να ρωτήσει κάτι;
- Σηκώνει το χέρι ένα παιδάκι και λέει ο πρόεδρος,
- πως σε λένε παιδί μου
- Γιώργο απαντάει το παιδί
- Και τι τάξη πηγαίνεις; ρωτάει ο πρόεδρος.
- 3η δημοτικού απαντάει το παιδάκι.
- Μπράβο Γιωργάκη τι θέλεις να με ρωτήσεις;
- 1. Αυτή η Καραμπάχ ποια είναι;
- 2. Γιατί δεν δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ;
- 3. Πως γίνεται να είστε τόσα χρόνια πρωταθλητές Ελλάδος και στην Ευρώπη να τον πίνετε;
- 4. Αληθεύουν όλα αυτά για την παράγκα;
- 5. Πως γίνεται για ένα καράβι γεμάτο κόκα να εξαφανιστούν όλοι οι μάρτυρες και να μην λογοδοτήσει κανένας;
Εκείνη τη στιγμή κτυπάει το κουδούνι.
"Θα σου απαντήσω μετά το διάλειμμα" λέει ο Βαγγέλας.
Τελειώνει το διάλειμμα, επιστρέφουν στην αίθουσα και ρωτάει ο πρόεδρος.
-Θέλει κάποιο παιδάκι να ρωτήσει κάτι;
Σηκώνει το χέρι ένα παιδί και τον ρωτάει ο πρόεδρος πως σε λενε;
- Γιάννη απαντάει το παιδί.
- Τι τάξη πηγαίνεις Γιαννάκη; ρωτάει ο πρόεδρος.
- 3η δημοτικού απαντάει το παιδάκι.
- Μπράβο, τι θέλεις να με ρωτήσεις Γιαννάκη;
- 1. Γιατί το κουδούνι χτύπησε 15 λεπτά νωρίτερα;
- 2. Γιατί το διάλειμμα διήρκησε 46 λεπτά;
- 3. Που είναι ο φίλος μου ο Γιωργάκης;