Εδώ γελάμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.945

An Airbus 380 is on its way across the Atlantic. It flies consistently at 800 km/h at 30,000 feet, when suddenly a Eurofighter with a Tempo Mach 2 appears.

The pilot of the fighter jet slows down, flies alongside the Airbus and greets the pilot of the passenger plane by radio: "Airbus, boring flight isn’t it? Now have a look here!"
He rolls his jet on its back, accelerates, breaks through the sound barrier, rises rapidly to a dizzying height, and then swoops down almost to sea level in a breathtaking dive. He loops back next to the Airbus and asks: "Well, how was that?"

The Airbus pilot answers: "Very impressive, but watch this!"
The jet pilot watches the Airbus, but nothing happens. It continues to fly straight, at the same speed. After 15 minutes, the Airbus pilot radios, "Well, how was that?

Confused, the jet pilot asks, "What did you do?"

The AirBus pilot laughs and says: "I got up, stretched my legs, walked to the back of the aircraft to use the washroom, then got a cup of coffee and a chocolate fudge pastry."

The moral of the story is: When you’re young, speed and adrenaline seems to be great. But as you get older and wiser, you learn that comfort and peace are more important.

This is called S.O.S.: Slower, Older and Smarter.

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
...Back in 80's...

Μια μέρα ένας παπάς κάνει περίπατο κι αποφασίζει να πάει βόλτα στο πάρκο...
Όπως περπατάει,βλέπει σε ένα παγκάκι ένα ζευγαράκι να χαριεντίζονται... Εκεί όμως που φιλιούνται, ξαφνικά το αγόρι αρπάζει την κοπελιά από τα μαλλιά και αρχίζει να της κοπανάει το κεφάλι στο παγκάκι!!!
Τρέχει τότε ο παπάς και τους χωρίζει...
- Τί κάνετε τέκνα μου;;; τους ρωτάει απορημένος...
- Αστα παπά μου, απ΄ το άγχος!!! Απ΄ το άγχος!!!
- Καλά τέκνα μου! Αλλά από εδώ και στο εξής πιο ήρεμα!
Με τα πολλά ο παπάς συνεχίζει την βόλτα του και βλέπει πιο κάτω σε ένα άλλο παγκάκι μια κυρία με το μωρό της αγκαλιά να το χαϊδεύει...
Ξαφνικά όμως το αρπάζει και το αρχίζει στα χαστούκια!!!
Τρέχει πάλι ο παπάς, της αρπάζει το μωρό από τα χέρια, και της λέει:
- Τι κάνεις τέκνο μου;;;
- Άστα παπά μου! Απ΄ το άγχος! Απ΄ το άγχος!
- Καλά τέκνο μου!!! Αλλά από εδώ και στο εξής πιο ήρεμα!!! Και συνεχίζει την βόλτα του...
Λίγο πιο κάτω όμως βλέπει σε ένα παγκάκι να κάθεται ένας παππούλης μόνος και πάει και κάθεται δίπλα του...
Όπως κάθεται,βλέπει τον παππούλη να έχει μια τρίχα στα χέρια του και μία να την τεντώνει, μία να την αφήνει χαλαρή! Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα,ώσπου σε μια στιγμή απορημένος ο παπάς τον ρωτάει:
- Απ΄ το άγχος;;; Απ΄ το άγχος;;;
Και του απαντάει ο παππούλης:

- Όχι! Απ΄ τα @ρχ!δι@ μου!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Αντριάνα μια θρησκευόμενη νέα γυναίκα έτρεξε με αγωνία στον εξομολόγο της...
- Βοήθεια, πάτερ, αμάρτησα βαριά η ηλίθια... Δεν μπορώ να ησυχάσω από τις τύψεις μου...
- Τι έκανες Ανδριάνα;;; Εσύ πάντα είσαι άμεμπτη....
- Να στο λεωφορείο... είμαστε όλοι όρθιοι και κρατιόμαστε από τις χειρολαβές... Κάποιος με έσπρωχνε με το π**λί του πίσω μου... Μου άρεσε και δεν διαμαρτυρήθηκα... Έβαλα το χέρι μου και το... έπιασα...!
Αμέσως συνήλθα κι έσπευσα να κατεβώ από το λεωφορείο...
- Με ποιο χέρι το έκανες Ανδριάνα;;; δώστο μου να το φυσήξω να διώξω τον διάβολο από πάνω του και να το σταυρώσω να καθαρθεί...! Για να σωθείς όμως πρέπει κάθε πρωί να πηγαίνεις στο ποτάμι, να το κτυπάς 40 φορές στο νερό, να κάνεις το σταυρό σου κι έπειτα από 40 ημέρες να έλθεις να σε κοινωνήσω με αγιασμό...
Η Αντριάνα ακολούθησε τη συμβουλή του πνευματικού της κι έκανε ό,τι της είπε...
Έπειτα από 10 μέρες είδε τη Βασίλω πιο πάνω να κτυπά και τα δυο της χέρια στο νερό... Γύρισε και τη ρώτησε:
- Και σένα ο πάτερ σε έστειλε εδώ;;; Εμ, με τις κουταμάρες που κάνουμε εμείς οι γυναίκες, καλά να μας κάνει...

- Ναι καλά, κάτι κάναμε εμείς... τίποτα δεν κάναμε μπροστά στην Ασήμω...!
Την έχει στείλει πιο κάτω και κάνει γαργάρες από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο στο οποίο ο φαρμακοποιός δεν είναι και τόσο..." φανατικός" ...άνδρας και ζητά προφυλακτικά...
-Τι νούμερο φοράτε κύριε;
-Τι;;; έχουν και νούμερα;;; ρωτά ο πελάτης...
-Βεβαίως, περάστε στο παραβάν και δοκιμάστε στις τρύπες που έχει η σανίδα σε ποια από αυτές χωράει το... "πουλί" σας και πείτε μου απλώς το νούμερο που γράφει επάνω η τρύπα...
Μπαίνει ο τύπος να δοκιμάσει την σανίδα, πάει και ο φαρμακοποιός πίσω από την σανίδα, του την πιάνει και του παίρνει π!π@ μετά μανίας...!
Ενώ ο φαρμακοποιός ήταν όλο χαμόγελα σκουπίζοντας το στόμα του, ο πελάτης βγαίνει ταραγμένος από το παραβάν και ο φαρμακοποιός τον ρωτάει:
-Λοιπόν κύριε, τι νούμερο φοράτε;;;
Και ο πελάτης απαντά:

- Ρε τι νούμερα και μ@λ@κίες, την πουλάς την σανίδα;;;

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
...90's...

Ένα ζευγάρι Άγγλων αριστοκρατών, κάνει διακοπές στην Αυστραλία... Μένουν σε κυριλέ ξενοδοχείο και χρησιμοποιούν λιμουζίνα για τις βόλτες τους... Οδηγώντας στην εξοχή, ο κύριος ακούει τη γυναίκα του να λέει σοκαρισμένη:
- Αγάπη μου, τι κάνει αυτός ο τύπος στο καγκουρό;;;
- Oh dear, μην κοιτάς, είναι αηδιαστικό!!!
Πιο κάτω τα ίδια...
- Κοίτα, κοίτα κι ένας άλλος κάνει τα ίδια σε ένα φτωχό καγκουρό!!!
- Ω, δεν αντέχω άλλο! Μόλις γυρίσουμε χρυσή μου, θα παραπονεθώ δεόντως!
Φτάνουν στο ξενοδοχείο και ανεβαίνοντας τις σκάλες, βλέπουν έναν τύπο με ξύλινο πόδι, να «παίζει» με τον εαυτό του! Μπαίνουν μέσα σε έξαλλη κατάσταση και αρπάζουν τον ρεσεψιονίστ από τον γιακά!!!
- Τι αίσχος είναι αυτό;;; Υποτίθεται πως ήρθαμε σε μια πολιτισμένη χώρα και πως μένουμε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων! Και τι βρίσκουμε;;; Κάτι τύπους να πηδ*** καγκουρό στο δρόμο κι έναν τύπο με ένα πόδι,my God!!!, ένα ξύλινο πόδι να αυνανίζεται στις σκάλες του ξενοδοχείου σας... Τι έχετε να πείτε γι αυτό;;;

- Τι να πω;;; Περιμένατε, κουτσός άνθρωπος, να πιάσει καγκουρό;;;

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Μήτσος καθόταν στο τραίνο και απέναντι καθόταν μια ξανθιά κούκλα που φορούσε ένα μίνι...Όσο κι αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να μην κοιτάει...Με πολύ χαρά ανακάλυψε ότι δεν φορούσε εσώρουχο...
Όταν τον κατάλαβε η ξανθιά του λέει:
- Κοιτάς το μ... μου;;;
- Ναι, με συγχωρείς, αλλά ...
- Καλά, κοίτα, έχει πολλά ταλέντα, θα σου στείλει ένα φιλάκι...
Πράγματι το μ... του στέλνει ένα φιλάκι.
Ο Μήτσος έκπληκτος θέλει να μάθει τι άλλο μπορεί να κάνει...
- Μπορεί ακόμα να ανοιγοκλείνει σαν μάτι...
Ο τύπος παρακολουθεί έκθαμβος να το κάνει...
- Έλα κάτσε δίπλα μου, του λέει...
Φυσικά ο Μήτσος δέχεται...
Τότε του λέει η ξανθιά:
- Μπορείς να βάλεις δυο δάκτυλα μέσα;;;
Και απαντά τρελαμένος:

- Μα τι λες; Μπορεί και να σφυρίζει;;;

----------------------------------------------------------------------------------------------

Τρεις γυναίκες πίνουν τον καφέ τους και συζητούν για τα αγόρια τους... Για να κάνουν χαβαλέ, αποφασίζουν να τους δώσουν παρατσούκλια παρμένα από φίρμες αναψυκτικών...
- Εγώ τον Γιάννη μου θα τον ονομάσω "Coca-Cola" γιατί "κολλάει" επάνω μου και με κάνει να νιώθω σαν μαστουρωμένη όταν κάνουμε έρωτα...λέει η πρώτη...
- Εγώ τον Κώστα μου θα τον ονομάσω "7-Up" γιατί μου κάνει έρωτα εφτά φορές στη σειρά...λέει η δεύτερη...
- Εγώ τον δικό μου θα τον ονομάσω "Jack Daniels"...προσθέτει η τρίτη...
- Jack Daniels;;; απορούν οι άλλες δύο...
-Αυτό δεν είναι αναψυκτικό, είναι σκληρό ποτό!!!
Και η τρίτη απαντά:

- Αυτός είναι ο Γιώργος μου!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Είναι βράδυ...
Ένας τύπος είναι με το αυτοκίνητο του σε ερημικό μέρος και παρατηρεί ότι μάλλον θα μείνει από βενζίνη...
- Πω πω ! τι κάνω τώρα;;;σκέφτεται...
Ξαφνικά βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΑΝΩΧΩΡΙ - ΚΑΤΩΧΩΡΙ"...
Ας τραβήξω σκέφτεται για Κατωχώρι που είναι και κατηφόρα... Παίρνει την κατηφόρα και πράγματι μετά από λίγο το αυτοκίνητο μένει από βενζίνη...
Ο δρόμος είναι σκοτεινός...Στο βάθος του δρόμου το μόνο φωτεινό σημείο... Μία πινακίδα που έλεγε "ΒAR"...
- Oυφ πάλι καλά, σκέφτεται... Κάποιος θα μου πει που να βρω βενζίνη...
Μπαίνει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί μία περίεργη εικόνα... Αρκετός κόσμος μέσα αλλά όλοι σιωπηλοί, νωχελικοί, μόνο ο μπάρμαν αργά-αργά σκουπίζει ένα ποτήρι...
- Συγνώμη κύριε, λέει του μπάρμαν...Έχω μείνει από βενζίνη και επειδή είμαι ξένος...
- Ξ Ε Ν Ο Σ είπες;;; Παιδιά ένας ξένος, φώναξε δυνατά ο μπάρμαν...
- Ξ Ε Ν Ο Σ;;; αποκρίθηκαν όλοι, ΝΑ ΤΟΝ Π#Δ#ΣΟΥΜΕ!!!ΝΑ ΤΟΝ Π#Δ#ΣΟΥΜΕ!!!
- Παναγία μου!, σκέφτεται ο τύπος... Τι συμβαίνει εδώ;;;
- Ξ Ε Ν Ο Σ! Ξ Ε Ν Ο Σ! ΝΑ ΤΟΝ Π#Δ#ΣΟΥΜΕ!!!! φωνάζανε όλοι και πετώντας καρέκλες, τραπέζια, πάνε όλοι καταπάνω του...
Ο τύπος αρχίζει να τρέχει και βγαίνει από το μαγαζί... Όλοι από πίσω να τον κυνηγάνε και να φωνάζουνε:
- Ξ ε ν ο ς, ξ ε ν ο ς, να τον π#δ#σουμε!!!
Ο τύπος έχει τρομοκρατηθεί...
Ξαφνικά ο δρόμος φωτίζεται όλος!!! Ανοίγουν πόρτες, παράθυρα, κόσμος βγαίνει μέσα από τα σπίτια, πηδάνε από τα παράθυρα και να φωνάζουνε όλοι:
Ο τύπος τα έχει κάνει πάνω του, τρέχει απεγνωσμένα, βλέπει μία πινακίδα που λέει "ΠΡΟΣ ΠΑΝΩΧΩΡΙ"...
- Κάποιον άνθρωπο θα βρω εκεί να με βοηθήσει, σκέφτεται και τρέχει με όση δύναμη έχει...
Από πίσω του ο όχλος έχει γίνει τεράστιος και όλοι να ουρλιάζουν:
Ξαφνικά φτάνει στα σύνορα του χωριού, "ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩΧΩΡΙ", έλεγε η πινακίδα...
- Θεέ μου σώθηκα!!! σκέφτεται, αφού βλέπει κόσμο να στέκεται εκεί...
Γυρνάει πίσω του και βλέπει τον κόσμο που τον κυνήγαγε να έχει σταματήσει και να επιστρέφουν όλοι προς το χωριό τους...
O τύπος πέφτει εξαντλημένος στην αγκαλία ενός γέρου...
- Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβει! πάει να πει ο τύπος και ο γέρος τον αγκαλιάζει στοργικά και του λέει:

- Γιατί να μην σε πιστέψω αγόρι μου... Είμαι 87 χρονών και εχουν δει πολλά τα μάτια μου αλλά ένα είναι σίγουρο... Όσα χρόνια θυμάμαι εδώ στο χωριό, πάντα οι Κατωχωρίτες τρέχουν και εμείς ...π#δ@με!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.509
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59