Εδώ γελάμε

exile

Videocameras
Reaction score
4.481
Για τον ...εορτάζοντα Αλφαβήτα...:biggrin:

Σε μια επίσκεψη στον κουρέα,ο Γιώργος τον ρώτησε αν γνώριζε κάποιο φάρμακο για να θεραπεύσει τη φαλάκρα του...
-Μπορεί να σου ακουστεί κάπως περίεργο,αλλά το καλύτερο πράγμα που έχω βρει είναι οι κολπικοί χυμοί μιας κοπέλας!!!του εκμυστηρεύτηκε ο κουρέας...
-Μα...εσύ είσαι πιο φαλακρός από εμένα!!! του λέει ο Γιώργος...
Κι ο κουρέας:

- Πρέπει όμως να παραδεχτείς, ότι έχω υπέροχο μουστάκι!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Μπέτυ έχασε τον άντρα της και δεν τον έχει ξεχάσει ακόμη...
Αυτό την οδήγησε σε σοβαρή κατάθλιψη και για να την κάνει να ξεπεράσει αυτή την κρίσιμη κατάσταση, η κόρη της την γνωρίζει σε έναν διακεκριμένο κύριο και αρχίζουν να κάνουν παρέα...
Μετά από μερικές εβδομάδες οι δυο έρχονται κοντά μεταξύ τους, ώσπου μια ωραία ημέρα ο άντρας την καλεί να περάσουν ένα σαββατοκύριακο μαζί...
Εκείνη δέχεται και την πρώτη νύχτα που ετοιμάζονται να πέσουν στο κρεβάτι, εμφανίζεται γυμνή φορώντας μόνο μία μαύρη κιλότ@...
Εκείνος την κοιτάζει και την ρωτάει:
-Γιατί δεν βγάζεις και την κιλότ@ σου;;;
Κι αυτή του απαντά:
-Τα στήθη μου και το σώμα μου είναι στη διάθεση σας, άλλα είμαι ακόμα σε πένθος εκεί... "κάτω"...!
Ο άντρας καταλαβαίνει ότι δεν θα π#δήσει εκείνη τη νύχτα...
Την επομένη νύχτα η σκηνή είναι η ίδια: αυτή γυμνή με την μαύρη κιλότ@ και αυτός εντελώς γυμνός,άλλα σε στύση και φορώντας ένα μαύρο προφυλακτικό...
Τον κοιτάζει και τον ρωτάει:
-Τι είναι αυτό το μαύρο προφυλακτικό;;;
Κι αυτός απαντά:

-Θα ήθελα να σε επισκεφτώ εκεί... "κάτω" και να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένας ηλικιωμένος επισκέπτεται το ιατρείο ενός διάσημου και πλούσιου γιατρού...
-Εγώ γιατρέ, σε όλη μου τη ζωή αγαπούσα πολύ τις γυναίκες...τις κοκκινομαλες, τις ξανθιές, τις μελαχρινές, γενικά...όλες...δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...
-Ναι, σε καταλαβαίνω,του απαντάει ο γιατρός.. Αλλά δεν ασχολούμαι με αφροδίσια νοσήματα...!
-Μάλλον δεν με κατάλαβες... Τις αγάπησα με διαφορετικούς τρόπους,περισσότερο από όλα μου άρεσε να το κάνουμε στο αυτοκίνητο, σε διάφορα σικάτα και σπορ... Το έχω κάνει σχεδόν κάθε αυτοκίνητο,σε Alfa Romeo, σε Porsche, σε Jaguar, σε Pontiac, σε Μaserati...
-Κατάλαβα,του λέει ο γιατρός... Τώρα έχεις ισχιαλγία και πονάνε οι αρθρώσεις εξαιτίας αυτού...
-Τίποτα τέτοιο γιατρέ μου...
-Τότε γιατί ήρθες;;;

-Να,θα σε πείραζε να μου δανείσεις τη Ferrari σου για μια μέρα;;;;

=============================================================================

Προσωρινή "επιστροφή" του ...γιατρού μας απο τις διακοπές...

Ένας τύπος πηγαίνει στον γιατρό γιατί έχει πρόβλημα με την στύση...
-Γιατρέ μου χρειάζομαι την βοήθειά σου, ό,τι και να κάνω δεν σηκώνεται με τίποτα!!!
-Μάλιστα, ξέρω τι χρειάζεσαι, θα σου κάνω μια ένεση με αυτό εδώ το πράσινο υγρό και θα δεις…
Την επόμενη μέρα ξαναπάει ο τύπος και λέει στον γιατρό:
-Δυστυχώς γιατρέ μου δεν είδα καμία διαφορά...
-Εντάξει, τότε θα σου δώσω κάτι πιο δραστικό! Με αυτό το πορτοκαλί υγρό θα δεις αποτέλεσμα...
Μετά από λίγες μέρες ξαναπάει στον γιατρό απελπισμένος και του λέει:
-Νομίζω πως δεν με πιάνει τίποτα... Τόσες μέρες προσπαθούσα και δεν τα κατάφερα...!
-Ωραία. Θα κάνουμε μια τελευταία δοκιμή με αυτό το γκρι υγρό... Αν δεν λειτουργήσει κι αυτό θα σκίσω τα πτυχία μου!!!
Με το που του κάνει την ένεση του σηκώνεται αμέσως! Ενθουσιασμένος ο τύπος τρέχει στο σπίτι του και κάνει σεξ με την γυναίκα του όλη τη νύχτα...
Δεν έλεγε όμως να ηρεμήσει με τίποτα και το πρωί ήταν ακόμα όρθιο, οπότε αναγκάστηκε να ξαναβρεί τον γιατρό..
-Γιατρέ μου σώσε με! Τώρα δεν λέει να πέσει με τίποτα! Τι συμβαίνει;
Και του απαντάει ο γιατρός:

-Έτσι είναι το τσιμέντο αγαπητέ μου... πήζει!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένας απελπισμένος άντρας πηγαίνει στο γιατρό...
-Σας παρακαλώ βοηθήστε με, προσπαθώ να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου όμως δεν μπορώ!!!Είμαι απελπισμένος...
-Καταλαβαίνω... Πάρε αυτό το χάπι βιάγκρα,τρέξε σπίτι στη γυναίκα σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά...
Ο άντρας ακολουθεί την συμβουλή του γιατρού... Πηγαίνει στο σπίτι του αλλά η γυναίκα του λείπει... Τα λεπτά περνούν βασανιστικά...
Ο άντρας, ανήσυχος, τηλεφωνεί στον γιατρό.
-Γιατρέ, τι να κάνω, η γυναίκα μου δεν είναι σπίτι και η κατάσταση γίνεται αφόρητη...Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;;;
-Λοιπόν, αν πραγματικά δεν μπορείς να περιμένεις, πήγαινε στην γειτόνισσά σου...

Μα γιατρέ, με την γειτόνισσά μου δεν χρειάζομαι βιάγκρα!!!

Last edited:

K

kimon

Guest
Για να μην αδικούμε κανέναν, όπως άκουσα σε εκπομπή (καταπώς τα αφηγήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός), η πτυχιούχος μηχανικός υπολογιστών Μπέτυ "πρόσθεσε" (και ρύθμισε; ) τον γονικό έλεγχο στην τηλεόραση, τον οποίο "χάκαρε" (απενεργοποίησε, μάλλον) ο μεγάλος γιος σε ηλικία 7 ετών και, σε συμφωνία με τον μικρό, "το θάψανε στην γλάστρα".
Δεν καταλαβαίνω και πολλά από την αφήγηση, αλλά ίσως οφείλεται στην άγνοιά μου περί υπολογιστών (θάβεται το λογισμικό; ή μήπως εννοούσε το τηλεχειριστήριο; ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic