Εδώ γελάμε

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.802
-
Ο πατέρας γυρίζει σπίτι απ' τη δουλειά . Πτώμα στην κούραση , πηγαίνει στο δωμάτιο του 15χρονου γιου του . Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του παιδιού είναι στρωμένο στην εντέλεια . Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα . Στη θέση τους .
Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί......

ΚΑΘΩΣ κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του , βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο , που γράφει «Για τον μπαμπά!» . Ταραγμένος , ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα :
«ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου πατέρα .
Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω .

Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω απ' την κατακραυγή του κόσμου . Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρα-Κούλας, μιας κομμώτριας απ' τα Άσπρα Χώματα . Τον λατρεύω , μπαμπά , κι εκείνος με αγαπά αληθινά.. Δεν είχα βιώσει ξανά τον πραγματικό έρωτα , το άγριο πάθος , με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο . Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι .
......Τόση ένταση , τέτοια ηδονή !

ΤΟ ξέρω ότι σε σοκάρω μ' αυτά μου τα λόγια . Αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλό παιδί . Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σ' όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη . Αν τον γνωρίσετε , όμως , εσύ και η μαμά , θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά . Τα 'χουμε σκεφτεί όλα . Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα , πετάμε για Άμστερνταμ .
Εκεί θα ενωθούμε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου . Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα , σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί . Ετσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία !
Ο Μπάμπης μού άνοιξε τα μάτια . Μ' έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου . Ολα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέματα . Στο Άμστερνταμ , όπου σκοπεύουμε να μείνουμε για αρκετό καιρό , ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε απ' την παραγωγή . Κάτι σαν αγρότες , δηλαδή , αλλά στο πιο προχώ . Ισως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές . Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε την κοκαΐνη και τα χάπια "έκστασι" που χρειαζόμαστε .

ΝΑ προσεύχεσαι για εμάς ! Και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη . Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS . Για να 'ναι ο άντρας μου και πάλι υγιής . Του αξίζει μια καλύτερη ζωή . Θέλω να μην ανησυχείς για μένα . Είμαι 15 χρόνων και ξέρω πολύ καλά να φροντίζω τον εαυτό μου . Δεν θα κάνω καμιά αταξία . Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στον πλευρό του άντρα της ζωής μου..
Με αγάπη ο γιος σου, Βαγγέλης .

ΥΓ. Μπαμπά , τίποτα απ' τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια . Εχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation . Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή απ' τον έλεγχο με τους βαθμούς που 'ναι στο συρτάρι του γραφείου μου . Δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος που 'χω σε έξι μαθήματα κάτω απ' τη βάση ! Δεν χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά πιο κάτω και δεν τα 'χω με τον Μπάμπη ;
Σ' αγαπάω πολύ !
Πάρε με τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις για να γυρίσω σπίτι . Πεινάω λίγο ».

-

Reaction score
16.450

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas