- Reaction score
- 98.674
Καλός ο ινδικός νεορεαλισμός, αλλά έγινε μισή δουλειά: αν ήμουν εγώ σκηνοθέτης, θα έβγαζα και την Κέιτ Γουίνσλετ από μια καταπακτή, για να την μπαλαμουτιάζει η ήρωας την ώρα που προσγειώνει το αεροπλάνο.Καλός ινδικός κινηματογράφος. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει και σε Auro 3D για μεγαλύτερη αληθοφάνεια
Επειδή τα αγγλικά μου είναι μέτρια: αν κατάλαβα καλά, η μάνα του πήγε κι έκανε σαματά στο σχολείο επειδή της φέρανε τον τσόγλανο πίσω, αντί να τον κρατήσουν να μαζεύει μπαμπάκι;
Καλός ο ινδικός νεορεαλισμός, αλλά έγινε μισή δουλειά: αν ήμουν εγώ σκηνοθέτης, θα έβγαζα και την Κέιτ Γουίνσλετ από μια καταπακτή, για να την μπαλαμουτιάζει η ήρωας την ώρα που προσγειώνει το αεροπλάνο.
[DOUBLEPOST=1504162418][/DOUBLEPOST]Επειδή τα αγγλικά μου είναι μέτρια: αν κατάλαβα καλά, η μάνα του πήγε κι έκανε σαματά στο σχολείο επειδή της φέρανε τον τσόγλανο πίσω, αντί να τον κρατήσουν να μαζεύει μπαμπάκι;
Γυναίκα σε site για οπτικοακουστικά; Το κατάλληλο μήνυμα στο κατάλληλο θέμα!Άσχετο! Πως αυτός ο φλώρος θεωρείται "γκόμενος" απορώ!
Δεν υπάρχει καμιά γυναίκα εδώ μέσα να μας πει τον λόγο, τέλος πάντων?
Γιατί είναι!Άσχετο! Πως αυτός ο φλώρος θεωρείται "γκόμενος" απορώ!
https://www.google.gr/search?q=usuzukuri&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el-gr&client=safariΤι είναι το USUZUKURI που γράφει η απόδειξη;
Ξέρει κανείς;
Δεν έχω φάει τέτοιο.
Μήπως έχεις δοκιμάσει χαβιάρι του Κομπε; Η βοδινό κρέας κομπε με χαβιάρι ;Τι είναι το USUZUKURI που γράφει η απόδειξη;
Ξέρει κανείς;
Δεν έχω φάει τέτοιο.
Άσχετο! Πως αυτός ο φλώρος θεωρείται "γκόμενος" απορώ!
Δεν υπάρχει καμιά γυναίκα εδώ μέσα να μας πει τον λόγο, τέλος πάντων?
Καλα !Μήπως έχεις δοκιμάσει χαβιάρι του Κομπε; Η βοδινό κρέας κομπε με χαβιάρι ;
Το βοδινό κρέας κομπε - από την περιοχή αυτή της Ιαπωνίας - θεωρειται χάι εντ τροφή :
The most high-end beef in the world, Kobe is bred in Japan’s Hyogo prefecture, and the cows are famously given daily massages, fed beer, and live a life of ultimate luxury. The resulting meat is extremely well-marbled with fat that’s healthier than usual, and it’s tender, melt-in-your-mouth, and extremely luxurious.
View attachment 79107
Γνωρίζω όμως ότι και για την διανομή του παγκόσμια,υπάρχουν αυστηρά κριτήρια....