- Reaction score
- 14.362

Το πουλί!!!! Το πουλί!!!!!Ελλάς Ελλήνων Μεταφορέων...
View attachment 106345
Η φωτογραφία ελήφθη και εστάλη από "φίλο με πρόζβαση" που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του...![]()
Φαντάσου λεει να θέλω να κάνω μετακόμιση και να μου σκάσει κανένα τέτοιο...Το πουλί!!!! Το πουλί!!!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία...!!!!!
Χειροποιητο LIMITER....Πάρτε βίδες και κατσαβίδια.... Ρυθμίστε το hi end σύστημά σας, ιδού ένας πρακτικός τρόπος!
View attachment 106030
Έχουμε όλοι την ευθύνη που δεν βοηθάμε τον άνθρωπο να βρει την υγειά του...
Δείτε τον αμίμητο και χαρισματικότατο μητσικώστα να κάνει πλάκα στον Στέφανο Χίο ζωντανά στον αέρα υποκρινόμενος τον Γιώργο Παπανδρέου!!Έχουμε όλοι την ευθύνη που δεν βοηθάμε τον άνθρωπο να βρει την υγειά του...
Δείτε τον αμίμητο και χαρισματικότατο μητσικώστα να κάνει πλάκα στον Στέφανο Χίο ζωντανά στον αέρα υποκρινόμενος τον Γιώργο Παπανδρέου!!
Όπως λέει και ένα γνωμικό πάντως από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια....Έχουμε όλοι την ευθύνη που δεν βοηθάμε τον άνθρωπο να βρει την υγειά του...
Αν είναι για κανα κουτσομπολιό, ποιός απαύτωσε ποιόν, ή τι βάζει ο καθένας στη μύτη του, ναι, μέχρι εκεί...Όπως λέει και ένα γνωμικό πάντως από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια....
Φαντάσου λέει, να καταλάβει ότι είσαι κομμουνιστής, και να τα κατεβάσει στο πεζοδρόμιο...Φαντάσου λεει να θέλω να κάνω μετακόμιση και να μου σκάσει κανένα τέτοιο...![]()