Εδώ γελάμε

ika

News
Reaction score
16.716
Eχμ... Ναί...
Θα συμφωνήσω!:rolleyes:
Αλλά πόσες έχουν "ολοκληρωμένες" σπουδές στην εκμάθηση της σωστής τεχνικής παρασκευής πιτών?:D
Ελάχιστες..!
Οι περισσότερες είναι αυτοδίδακτες!:roflmao:
Δεν μπορεί κάποια σχολή θα υπάρχει, να παραδίδει μαθήματα και να δίνει πτυχία.
Αλλοιώς βρίσκεις μία δασκάλα (ή ένα δάσκαλο) και η τέχνη πάει από στόμα σε στόμα.

Reaction score
14.362
Δεν μπορεί κάποια σχολή θα υπάρχει, να παραδίδει μαθήματα και να δίνει πτυχία.
Αλλοιώς βρίσκεις μία δασκάλα (ή ένα δάσκαλο) και η τέχνη πάει από στόμα σε στόμα.
Θα συμφωνήσω (ενοοείται! );)
Ευτυχώς που υπάρχει και η 7η Τέχνη..
Η οποία έχει βοηθήσει από παλιά να μεγαλώσουν "αστέρια" !:D
Κ πλέον με την βοήθεια κ ευκολία της σημερινής τεχνολογίας (Βλέπε Netflix) δεν δικαιολογείται καμία νοικοκυρά να μην γνωρίζει περί τα τοιαύτα! :drinks:

ika

News
Reaction score
16.716
Δυο γνωστοί συναντιούνται τυχαία στον δρόμο μετά από πολύ καιρό. Ο ένας είναι εκ πεποιθήσεως εργένης και άκεφος.
- Τι έχεις ρε Γιώργο, τον ρωτάει ο άλλος?
- Να ρε Θωμά, οι γονείς μου με πιέζουν για να με παντρέψουν με προξενειό και μάλιστα μου έχουν βρεί και τέσσερεις υποψήφιες νύφες.
- Καλές?
- Η μία είναι πανέμορφη, 25 χρονών, θεά, αλλά δεν ξέρει ούτε αυγό να τηγανήσει. Η δεύτερη, τριαντάρα, είναι συμπαθητική αλλά τέλεια μαγείρισσα, η τρίτη, 33χρονη, είναι πολύ γλυκιά, χαδιάρα και πολύ καθαρή, ενώ και η τέταρτη, 40άρα, είναι παχουλή αλλά πάμπλουτη. Δεν ξέρω τί να κάνω, με πιέζουν αφάνταστα.
- Σοβαρό το δίλημα σου φίλε μου, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
Χωρίζουν και τυχαία μετά από έξι μήνες ξανασυναντιόνται.
Αυτή τη φορά όμως ο Γιώργος είναι πολύ χαρούμενος.
- Τι έγινε ρε Γιώργο τον ρωτάει ο Θωμάς.
- Έχω δυο μήνες παντρεμένος και είμαι πάρα πολύ καλά, έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα.
- Τελικά πήρες κάποιες από αυτές που ήθελαν οι γονείς σου?
- Ναι και δεν ήταν πολύ εύκολη η επιλογή τελικά, τα έβαλα κάτω, τα μελέτησα και κατέληξα σε αυτήν που έκανε τις καλύτερες πίτες!

Reaction score
14.362
Δυο γνωστοί συναντιούνται τυχαία στον δρόμο μετά από πολύ καιρό. Ο ένας είναι εκ πεποιθήσεως εργένης και άκεφος.
- Τι έχεις ρε Γιώργο, τον ρωτάει ο άλλος?
- Να ρε Θωμά, οι γονείς μου με πιέζουν για να με παντρέψουν με προξενειό και μάλιστα μου έχουν βρεί και τέσσερεις υποψήφιες νύφες.
- Καλές?
- Η μία είναι πανέμορφη, 25 χρονών, θεά, αλλά δεν ξέρει ούτε αυγό να τηγανήσει. Η δεύτερη, τριαντάρα, είναι συμπαθητική αλλά τέλεια μαγείρισσα, η τρίτη, 33χρονη, είναι πολύ γλυκιά, χαδιάρα και πολύ καθαρή, ενώ και η τέταρτη, 40άρα, είναι παχουλή αλλά πάμπλουτη. Δεν ξέρω τί να κάνω, με πιέζουν αφάνταστα.
- Σοβαρό το δίλημα σου φίλε μου, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
Χωρίζουν και τυχαία μετά από έξι μήνες ξανασυναντιόνται.
Αυτή τη φορά όμως ο Γιώργος είναι πολύ χαρούμενος.
- Τι έγινε ρε Γιώργο τον ρωτάει ο Θωμάς.
- Έχω δυο μήνες παντρεμένος και είμαι πάρα πολύ καλά, έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα.
- Τελικά πήρες κάποιες από αυτές που ήθελαν οι γονείς σου?
- Ναι και δεν ήταν πολύ εύκολη η επιλογή τελικά, τα έβαλα κάτω, τα μελέτησα και κατέληξα σε αυτήν που έκανε τις καλύτερες πίτες!
Κάπως έτσι ξεκινάνε οι "καλές" πίτες..:roflmao:

FB_IMG_1553618845133.jpg

Reaction score
14.362
"Φύσα, κατηραμένη, εισήλθε η σινδόνη εις την πυγήν"
Αισχύλος
Αυτά είναι..!
Αντε τώρα να αντικρουστούν / αμφισβητηθούν τέτοιες βαρυσήμαντες τοποθετήσεις / ρήσεις από τέτοιους "Κολοσσούς"!!!:drinks:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.561

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508