Εδώ γελάμε

Reaction score
59
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε μαθητής της ΣΤ´ τάξης, από τα Βορίζια του Ν. Ηρακλείου Κρήτης. Η ορθογραφία των λέξεων μη σας παραξενέψει.
Είναι αποτυπωμένη ακριβώς όπως στο πρωτότυπο χειρόγραφο κείμενό του.

Έκθεση Θέμα: Ο Εβαγκελισμός τις Θεωτόκου.

Ο λουκάς εβαγκελίστικε ότι θα γενιθή ο χριστός. τότε ο θεός πέζη μια τ ανγκέλου κε λέει του.

γλάκα μωρέ στη γη να βρίς το μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το χριστό. κράθιε του και τούτονε το κρινο. θα δεχτεί πιο εύκολα. κε ετσά γλακά ο άνγκελος στη γη επίγε κι ίβρικεν το μαριό και ίπε του. μαρία εσι δε το κατές μα είσαι βαρεμένο γιατι θα γενήσις το χριστό.

κε το μαριό τότε λεει. όφου! όφου! ίντα παθα! Κε ίντα νε τανά απού μου μιλίς. ας ειναι όμως. θα τονε γενήσο το χριστό. ποιος άντρας όμως θα με παντρευτί; και ίπετζι ο άνγκελος. μι στενοχοράσε συ μαριό κε επίε ο άγκελος στον Ιωσηφ κε του λεει..

ιωσιφ το μαριό ειναι βαρεμένο απο το θεο κε θα γενήσι το χριστό. συ ομως θα το παντρευτίς κε δε θα σε νειάζι πράμα. τότε ο ιωσίφ που δεν επίστεψε λέξι απο τα λόγια του ανγκέλου επαντρεύτικε το μαριό.

κε όντενε γενούσε έδωκε τιν εντολί να σφάξουνε όλα τα μορά του κόσμου. :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Δυο παιδικοι φιλοι (αγορι και κοριτσι) μεγαλωσαν πια αρκετα, τοσο ωστε να αποκτησουν και τις "επιθυμιες" των μεγαλων. Ωστοσο ο νεαρος, πιο ευαισθητος και αισθηματιας, λεει στην κολλητη του:
-" Ξερεις, αν καμια φορα σκεφθω κατι "αναρμοστο" για σενα, θα σου το πω αμεσως και συ, για τιμωρια μου επειδη σκεφθηκα "ετσι" για την παιδικη μου φιλη, θα με σφαλιαρισεις επι τοπου αμεσως, ενταξει;"
-" Ενταξει φιλαρακι" του λεει η δεσποινις (πλεον).
Ως φιλοι βεβαια ειχαν πολλες εξοδους, οπου μερικες φορες ο νεαρος της ομολογουσε οτι πχ "σε ειδα που χορευες με τον ταδε τσικ-του-τσικ και σκεφθηκα πως θαθελα να ημουν εγω αυτος" και φλαααπ αρπαζε μια σφαλιαριτσα, μαλλον χαϊδευτικη! Οποτε, ενα βραδυ που γυρνουσαν απο εξοδο, φθανουν στην εισοδο του σπιτιου της κοπελιας, λεει ο νεαρος "αντε καληνυχτα και τα λεμε αυριο" και αρπαζει μια σφαλιαρα, μα τι σφαλιαρα! Φλααααπ - κοντεψε να πεσει κατω!
-"Μα γιατι" λεει, "αφου δεν σου προτεινα κατι πονηρο"...και η κοπελια:
-"Γι΄αυτο ακριβως, βρε καλαμα, σου την εριξα"!

Reaction score
3.197
Re: Εδω γελαμε!

- Τι είπε η μούμια όταν συνάντησε το παιδί της;
- Μούμιασες!!!

:142::142::142:

Reaction score
3.197
Re: Εδω γελαμε!

- Γιατί οι ελέφαντες φοράνε προφυλακτικά στα πόδια τους;
- Γιατί άμα σε πατήσουν τη γ@μησες

:142::142::142: