Εδώ γελάμε

Reaction score
17.405
Re: Εδω γελαμε!- αx,αντρες...

Blow Darts :204:

[youtube]jnPi1Mp4aHU&translated=1[/youtube]

Reaction score
17.405
Re: Εδω γελαμε!

Bowling Bloopers :142:

[reliops=Bowling Bloopers][youtube]Dj1AsGxYLIw[/youtube][/reliops]

Reaction score
17.405
Re: Εδω γελαμε!

Funny Church Moments :138:

[reliops=Funny Church Moments / Śmieszne momenty w koΕ›ciele][youtube]zzK8Cm_kSKM[/youtube][/reliops]

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.995
Απάντηση: Εδω γελαμε!

- Καλημέρα σας!
- Καλημέρα...
- Κι εσείς για το γιατρό;
- Ε, προβλήματα...
- Χαίρετε κύριοι, ποιος έχει σειρά;
- Εγώ, εγώ γιατρέ μου!
- Παρακαλώ, περάστε!
...
- Καθήστε. Λοιπόν, τί έχουμε;
- Ε, γιατρέ μου, πώς να το πω...
- Ελάτε, ελάτε, μη ντρέπεστε! Τριάντα χρόνια ανδρολόγος, εμένα ντρέπεστε, το γιατρό;
- Ξέρετε, να... την έχω πολύ μικρή...
- Μικρή; Δηλαδή, πόσο μικρή;
- Γιατρέ μου, τί να σας λέω τώρα... Αφού χρειάζομαι μεγεθυντικό φακό.
- Ω, αγαπητέ μου, αυτό είν' όλο; Ουδείς λόγος ανησυχίας. Λοιπόν, πετάστε το απόγευμα να σας δώσω το σχετικό φάρμακο, πρέπει να το ετοιμάσω, ξέρετε... Δεν υπάρχει στα φαρμακεία.
- Καλώς γιατρέ μου, τα ξαναλέμε το απόγευμα...
- Παρακαλώ, ο επόμενος κύριος; Ελάτε!
- Γειά σας γιατρέ.
- Παρακαλώ καθήστε. Πείτε μου. Τί έχουμε;
- Γιατρέ, έχω χοντρό πρόβλημα!
- Δηλαδή!
- Γιατρέ, πρέπει κάτι να γίνει. Την έχω τόσο μεγάλη, που δε με θέλει καμιά γυναίκα. Τά 'χω παίξει. Έχω πήξει στη χυλόπιτα!
- Παρακαλώ, ξαπλώστε να σας εξετάσω. Χμμμ, μάλιστα... Όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά μην ανησυχείτε. Σήμερα η επιστήμη κάνει θαύματα!
- Δηλαδή γιατρέ μου; Να ελπίζω;
- Φυσικά αγαπητέ μου, το πρόβλημά σας είναι απλό. Θα σας ετοιμάσω ένα σιροπάκι, περάστε το απόγευμα να το πάρετε.
- Γιατρέ μου, με σώζετε! Ω ρεβουάρ λοιπόν!
- Γειά σας, γειά σας. Τα λέμε το απόγευμα...

(Μετά από δύο μήνες)

- Γιατρέ μου, γιατρέ μου! Με κατέστρεψες!
- Ησυχάστε παρακαλώ! Τί συμβαίνει; Δεν επέδρασε το φάρμακο;
- Γιατρέ με δουλεύεις; Πρώτα την έβλεπα με μεγεθυντικό φακό, τώρα για να τη δω, θέλω ηλεκτρονικό μικροσκόπιο!
- Ωχ, έχει γούστο να μπέρδεψα τα φάρμακα... Δε μου λέτε; Ο άλλος κύριος που περιμένατε μαζί τις προάλλες, πού είναι;
- Μισό λεπτό γιατρέ, κάνει μανούβρα εδώ από κάτω στη γωνία, κι έρχεται!

Reaction score
1.077

Ένας μαύρος περπατά στη Αφρική (κοντά στο ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας:105:) και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι. Το ανοίγει και βλέπει μέσα $500.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio. Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα... 'Ωραία!!!' σκέφτεται. Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλύτερη ζωή!

Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισιτήριο για Αθήνα. Περνά τον έλεγχο επιβατών. 'Άνετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Ποιός τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio...
Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας ελέγχει το διαβατήριό του. Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα:

Leonardo Di Caprio.
Κοιτάζει τον επιβάτη:

Μαύρος, κατάμαυρος!!!
Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα:
- Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι;
- Τι θες ρε;
- Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε;

Reaction score
17.405
Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

Ένας μαύρος περπατά στη Αφρική (κοντά στο ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας) και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι. Το ανοίγει και βλέπει μέσα $500.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio. Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα... 'Ωραία!!!' σκέφτεται. Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλύτερη ζωή!

Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισιτήριο για Αθήνα. Περνά τον έλεγχο επιβατών. 'Άνετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Ποιός τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio...
Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας ελέγχει το διαβατήριό του. Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα:

Leonardo Di Caprio.
Κοιτάζει τον επιβάτη:

Μαύρος, κατάμαυρος!!!
Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα:
- Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι;
- Τι θες ρε;
- Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε;

:204::204:

Το αστειο ειναι το αλλο:Αυτο με το πορτοφολι που χωρουσε ....ποσα???? 500.000$ !!!!

:405: Ολογραφως;

Reaction score
1.077
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

:204::204:

Το αστειο ειναι το αλλο:Αυτο με το πορτοφολι που χωρουσε ....ποσα???? 500.000$ !!!!

:405: Ολογραφως;
ταξιδιωτικές επιταγές!:135:

Reaction score
1.077

[RELIOPS="φιατΥ δΝ ΛiτρG οΥν τσα ΠλΙΙΙκτττrα sκο λ@πτιπ;"]
[/RELIOPS]

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Εδω γελαμε!

[RELIOPS="φιατΥ δΝ ΛiτρG οΥν τσα ΠλΙΙΙκτττrα sκο λ@πτιπ;"]
[/RELIOPS]