Εδώ γελάμε

Reaction score
17.422
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Διαφήμιση της Aegean

[youtube]d605z6azNuk&feature=related[/youtube]

Reaction score
33

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QPWaQKuqENU&amp;hl=el_GR&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QPWaQKuqENU&amp;hl=el_GR&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Εδω γελαμε!

Το βατραχάκι... :137:

Πάει μια ζωντοχήρα εξαιρετική με κάτι μπαλκονάρες δίπατες και καπούλια μουλαρίσια σε ένα μαγαζί κατοικίδιων ζώων και βρίσκει τον τύπο που είναι ο ιδιοκτήτης :

- Γεια σας είμαι ζωντοχήρα και θα ήθελα ένα σκυλάκι για συντροφιά .

- Α , αυτό το μαγαζί είναι για πολύ περίεργα και εξωτικά ζώα , και όχι κοινότυπα όπως σκύλους , γάτες και καναρίνια . Περάστε στο βάθος να σας δείξω κάτι καλό για την περίπτωσή σας .

Πάνε λοιπόν σε κάτι πίσω απόμερα δωμάτια και :

- Να βλέπετε αυτός εδώ ο βάτραχος, είναι εκπαιδευμένος για στοματικό σεξ σε γυναίκες , θα σας ενθουσιάσει .

- Μμμμμ , με σοκάρετε βέβαια , αλλά θα τον πάρω ! Τον παίρνει λοιπόν τον βάτραχο υπό μάλης η κυρία και βουρ στο σπίτι , κάνει αφρόλουτρα , ανάβει κεριά βγάζει σαμπάνια , ξαπλώνει , ανοίγει τα πόδια και τον βάζει εκεί ( γκούχου ) και περιμένει . Τίποτα , περνάει λίγη ώρα , τίποτα πάλι . Τον φέρνει πιο κοντά ( γκούχου ) απαλά . Ριάν ντε ριάν , νιέντε , μηδέν εις το πηλίκο .

- Α , θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί να διαμαρτυρηθώ ! Τηλεφωνεί και απαντά ο τύπος του μαγαζιού :

- Περικαλώ ;

- Από σας πήρα πριν λίγο ένα βατραχάκι για χμμμμ .

- Ναι σας θυμάμαι , τι πρόβλημα υπάρχει ;

- Με κοροϊδέψατε , δεν κάνει τίποτα το παλιόζωο .

- Καλά , έρχομαι αμέσως να δω . Μετά από λίγο ντριιιιιιιιιιιιιιιν το κουδούνι .

Φορά ένα νυχτικό η κυρία και ανοίγει την πόρτα :

- Να ο βάτραχος δεν κάνει τίποτα . – Για δείξτε μου παρακαλώ . Γδύνεται αυτή , ξαπλώνει , τα ανοίγει και τον βάζει πάλι εκεί ( γκούχου γκούχου ) ο δε βάτραχος παντελώς άπραγος χάζευε .

Ο τύπος βγάζει την γραβάτα και το πουκάμισο και λέει στον βάτραχο :

- Λοιπόν , θα στο δείξω πάλι , αλλά για τελευταία φορά !

http://asteiakia.gr

...

Reaction score
29.544

Χιχιχ γαμάτο. Ολα και τα δυο προηγούμενα.Σορρυ 4 πρώην.

Reaction score
39
Re: Εδω γελαμε!

Ως γνωστό στους καφενεδες στην Κρήτη , πολλές φορές ξεκινά κάποιος "ρίχνοντας" μια φραση στο τραπέζι. Ο δίπλα συμπληρώνει.. κι ετσι βγαινει μια μαντιναδα.

Ένα χειμωνιάτικο πρωινό λοιπόν, ξυπνά ο Ψαραντώνης, ντύνεται στα γρήγορα και βγαίνει από το σπιτι πηγαινοντας στον απεναντι καφενε για να πιει τον καφέ του. Πάνω στη βιασύνη του όμως για να ντυθει, έχει κουμπωσει το κουμπί απο το πουκάμισο με την καπαρτίνα...
Με ύφος άκεφο και το μαλλί να πετάει,μπαίνει στο καφενείο και λέει στον καφετζή:
- Μανωλιό, φτιάξε μπρε συ ένα καφέ. Ο Μανώλης σε λίγο πηγαινοντας του τον καφε βλέπει το πώς ειναι κουμπομένος, χαμογελαει και του λέει:
- Μπρε συ! τσι καμπαρντίνας το κομπί , είναι του ποκαμίσου!
- (Ψαραντώνης άκεφος) . Όλοι μαμιούνται το πρωί, άμε και συ μαμήσου...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Αυτός δεν ήταν και υποψήφιος στις εκλογές;
Αλλά ψήφισε άλλο κόμμα! :142: :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.614

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TugslL45aXk&amp;hl=el_GR&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TugslL45aXk&amp;hl=el_GR&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.614

Αποφασίζουν κάποτε, ο Μπαχ, ο Μπετόβεν και ο Μότσαρτ να πάνε ταξίδι με καράβι και να συνθέσουν νέα μουσικά αριστουργήματα. Εκεί που είναι μακριά, χαμένοι στους ωκεανούς, ξαφνικά, τους επιτίθενται πειρατές και τους πιάνουν αιχμάλωτους!

Φωνάζει ο αρχηγός τον Μπαχ και του λέει:
- Εσύ! πήγαινε να... καθαρίσεις το κατάστρωμα!
- Καλά, είσαι σοβαρός; του απαντάει ο Μπαχ. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
- Ποιος; ρωτάει ο αρχηγός.
- Εγώ είμαι ο Μπαχ! O πασίγνωστος μουσικός! απαντάει εκείνος.
- Ούτε που με νοιάζει! του λέει ο αρχηγός και τον σκοτώνει.
Φωνάζει ο αρχηγός τον Μπετόβεν και του λέει:
- Τσακίσου να καθαρίσεις το κατάστρωμα και μετά θα μαγειρέψεις για όλο το πλήρωμα!
- Εγώ; ξαφνιάζεται ο Μπετόβεν. Εγώ είμαι ο μεγαλύτερος μουσικός όλων των εποχών... Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τέτοιες χαμηλές δουλειές!
- Και μένα σκασίλα μου! απαντάει ο αρχηγός και τον σκοτώνει.
Τέλος φωνάζει τον Μότσαρτ και του λέει:
- Αφού καθαρίσεις το κατάστρωμα και μαγειρέψεις για τα παλικάρια, ετοιμάσου να μας διασκεδάσεις όλο το βράδυ χορεύοντας!
- Δεν είμαστε καλά! απαντάει ο Μότσαρτ. Εγώ είμαι ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Μότσαρτ και δεν ασχολούμαι με τέτοιες αηδίες!
- Σκασίλα μου ρε όποιος κι αν είσαι... Όποιος δεν δουλεύει μου είναι παντελώς άχρηστος! του λέει ο αρχηγός των πειρατών και τον σκοτώνει.

Ηθικό Δίδαγμα:

"Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική'' :114:

Reaction score
33

Το βλέμμα!!!! :143::143::143:

Τον νιώθω τον καημένο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter