Εδώ γελάμε

Reaction score
89
Re: Εδω γελαμε!

Πάει ο τύπος στον γιατρό:
- "Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Όση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα!!!!"
- "Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σάς ξαναδώ..."
Μία εβδομάδα αργότερα...
- "Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ..."
- "Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα..."
Την επόμενη εβδομάδα...
- "Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν! Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω;"
- "Λοιπόν, θα σάς δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν."
- "Καλά, αλλά μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο;"
- "Γιατί;"
- "Έχει τελικό απόψε..."

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Διηγείται κάποιος:
Σε μια επίσκεψή μου στο ψυχιατρείο, ρώτησα τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εγκλειστεί.
-Είναι απλό, είπε ο διευθυντής, γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ή την ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού και έναν κουβά, ζητώντας να αδειάσει τη μπανιέρα.
-Α, κατάλαβα, είπα, ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι.
-Όχι, είπε ο διευθυντής, ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα. Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο;

D

Deleted member 23222

Guest

Προφανώς είναι προβληματικός ο συγγραφέας...αφού το λέει ...fail!!

D

Deleted member 23222

Guest

Η σύζυγος αποφασίζει να δείξει στον άντρα της ότι είναι προοδευτικός άνθρωπος και κλείνει τραπέζι σε ένα στριπ τιζάδικο.
Φτάνοντας, ο πορτιέρης λέει...
-Γεια σου ρε Κωστάκη...
Απορημένη η σύζυγος του λέει...
-Που τον ξέρεις τον πορτιέρη?
-Αγάπη μου ,από το γυμναστήριο...λέει αυτός.
Προχωράνε ,κάθονται στο τραπέζι...και σκάει η σερβιτόρα...
-Η κυρία παρακαλώ?
-Ένα Μαρτίνι...λέει αυτή
-Εντάξει ...εσύ Κωστάκη το συνηθισμένο 12άρι...έτσι?
Η σύζυγος εκνευρίζεται...
-Ρε Κώστα...κι αυτή που τη ξέρεις?
-Στο γυμναστήριο αγάπη μου..ξέρεις από κουβεντούλες μου είπε τι δουλειά κάνει...κι εγώ της είπα τι ποτό προτιμώ...
Το καταπίνει κι αυτό η σύζυγος,έρχονται και τα ποτά κι αρχίζει το πρόγραμμα....
Σε λίγο σκάει μύτη μια στριπτιζού...τρέχει προς τον άντρα,τον παίρνει αγκαλιά και κάθεται στα πόδια του...
-Κωστάκη μου,αγόρι μου...να σου χορέψω το χορό που σε τρελλαίνει?
Έξαλλη η σύζυγος,τον χαστουκίζει και τρέχει προς τη πόρτα...από πίσω κι ο Κωστάκης τρέχει κι αυτός...
Η σύζυγος μπαίνει σε ταξί...προλαβαίνει κι ο Κωστάκης...Αυτή τον χτυπάει,τον νυχιάζει και φωνάζει...
Ο ταξιτζής γυρίζει προς τα πίσω...τους βλέπει...

-Ρε Κωστάκη...τι κάνεις?
Ζόρικη αυτή η γκόμενα...

Reaction score
33

29 είναι το σωστό, εξού και το fail όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο φίλτατος marydaughter

Reaction score
33

...δεν είχα να πάρω τα απαραίτητα στα παιδιά...
..έπαιρνες δάνεια για να έχεις λεφτά στην τράπεζα?
:204::204::204:

Reaction score
457

To mail τελειωνει στην φωτογραφια που λεει "δεν εχω ξαναδει ποιο αστεια συζητηση"!
αν για καποιο λογο δεν τη βλεπετε αυτη τοτε καντε refresh τον browser σας.

ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

γγκκρρρ...μα καλά img tags δεν παίζουν..?

τςτςτς...άκυρο...κρίμα και ήταν καλό...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.692

Αυτή την εικόνα είχες βάλει;

Reaction score
33

Άντε βάλε και τις υπόλοιπες ντε!
Πάντως θα είχε πολύ πλάκα να κάναμε κάτι αντίστοιχο!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster