Εδώ γελάμε

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Πρόσκληση σε γάμο

Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνουμε ΤΙ της βρίσκει!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705

Πως φροντίζει η Ελληνίδα μάνα το αυτοκίνητο του γιου της;

Reaction score
4.358
Re: Απάντηση: Εδώ γελάμε!

Αντε να βάλω κι άλλα να γελάσει λίγο το χειλάκι μας γιατί...

*Γιατί ο ενας από τους τρεις μάγους ήταν μαύρος;*
*Για να κουβαλάει τα δώρα.*

*Πώς λέγονται 2 ξανθές που παίζουν κρυφτό;*
*Αγνοούμενες!*

*Πως τρομάζεις έναν άντρα;*
*Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι...*

*Σε τι διαφέρει ένα ποντιακό εκτελεστικό απόσπασμα;*
*Έχει κυκλική διάταξη...*

*Πώς λέγεται ο ισπανός ξυλουργός;*
*Σανίδες Εγκάρσια Κομμένες.*

*Πώς λέγεται ο ιαπωνέζος πυροσβέστης;*
*Κατακάηκα.*

*Πώς λέγεται στα ισπανικά το νεκροταφείο;*
*Ξάπλας Κοκαλιέρος!!*

*Πώς λέγεται στα κινέζικα η πρόωρη εκσπερμάτωση;*
*ΧύνωΤάκαΤάκα!
:142::142::142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705

Ο σύζυγος βγαίνει γυμνός απʼ το μπάνιο και πάει κατευθείαν στο κρεβάτι, πού έχει ξαπλώσει ήδη η γυναίκα του.

Πάει νʼ αρχίσει τα ερωτικά παιχνίδια, αλλά η κυρία ισχυρίζεται, ως συνήθως, ότι έχει πονοκέφαλο.

«Άκου να δεις», της λέει αυτός.

«Tώρα που ήμουνα στο μπάνιο, πασπάλισα το… μόριο μου με σκόνη ασπιρίνης. Τι θέλεις; Χάπι ή υπόθετο;»

Reaction score
33
Γ.Παπανδρέου:
"Θα ήθελα να ανοίξω μια σχολή για να εκπαιδεύσω τους ηγέτες του μέλλοντος!"

οκαλύψεις από αυτές που... κάνει συνήθως στα ξένα μέσα μας επεφύλασσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο BBC.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις αυριανές εκλογές με υποψήφιο διάδοχο του τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε να γίνει πολιτικός αλλά... -κατά κάποιον τρόπο- επηρεάστηκε έντονα από το οικογενειακό του περιβάλλον: ««Δεν μου αρέσουν οι λέξεις κληρονομιά και αριστοκρατία.
Είμαι από δημοκρατική χώρα και τόσο ο πατέρας μου όσο και ο παππούς μου ήταν αγωνιστές. Θα μπορούσα να ήμουν ακαδημαϊκός. Όλοι θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο μας, όμως είχα πολιτικές επιρροές κι έτσι αναμείχθηκα με την πολιτική».

Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ανοίξει μια σχολή για τη δημοκρατία στην Ελλάδα:
«Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου θέλοντας να προετοιμάσει την... ηγεσία του μέλλοντος καθώς χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην περιοχή της Αραβικής Άνοιξης!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι στενοχωριέται όταν ακούει ότι το πρόβλημα είναι ελληνικό αφού -όπως εξήγησε- αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι ευρωπαϊκό, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας: «Είμαι αισιόδοξος. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει πολλές δυνατότητες»..

http://taxalia.blogspot.com/2012/03/video_17.html

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705

Ο Μήτσος είναι με την γκόμενα. Εκείνη του ζητάει να ξυρίσει το μούσι του.
- Μήτσο μου, δεν λέω, ωραίο το μούσι σου, αλλά θα προτιμούσα να το ξυρίσεις, να βλέπω το όμορφο πρόσωπό σου.
- Τρελή είσαι; Θα με σκοτώσει η γυναίκα μου!
- Έλα, αγάπη μου, επιμένει η γκόμενα.
- Με τίποτα! Η γυναίκα μου το λατρεύει το μούσι μου. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα, σου λέω.
- Έλαααααα!... (η γκόμενα επιμένει, του κάνει φωνίτσες, μουρίτσες, ναζάκια...). Έεεεεελα, Μήτσο μουυυυυυ!
Ο Μήτσος μετά από όλα αυτά τα κόλπα, πείθεται. Το ξυρίζει και το βράδυ πάει και πέφτει σιγά σιγά στο συζυγικό του κρεβάτι, μη ξυπνήσει τη γυναίκα του. Εκείνη, για κάποιο λόγο, μισοξυπνάει, και γυρνώντας προς το μέρος του, τον χαϊδεύει στο πρόσωπο, και μισοκοιμισμένη, λέει :
- Μμμμμ... Κώστα, μωρό μου, δεν θα ‘πρεπε να είσαι ακόμα εδώ. Όπου να’ ναι θα γυρίσει ο άντρας μου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Συζητούν δυο ξανθιές...

-Ρε συ... τι είναι το στοματικό διάλυμα;

-Έλα ρε συ, δεν ξέρεις... όλα εγώ θα σου τα μαθαίνω; Το στοματικό "διάλειμμα" είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε δυο πίπες...

Reaction score
59

Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε ποιός είναι τελικά ποιό χρήσιμος στην οικογένεια...

Reaction score
33
Όλοι μας παραπονιόμαστε που και που ότι είχαμε μια "σκ@τ@ μέρα" ...
Όχι μετά από αυτό!
Δείτε μια πραγματική σκ@τοπλημμύρα! Έκρηξη υπονόμου:

Last edited by a moderator:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members