Εδώ γελάμε

Reaction score
16.465
Γιατί να πάρεις τηλέφωνο στην εφορία; Εμένα μου έκανε λογιστής τη δήλωση, την πήγα, την άφησα και σε λίγες μέρες πήρα την επιστροφή.

Φυσικά. Γιατί να οδηγήσεις; Είναι παράνομο.
Τις δηλώσεις στην εφορία τις κάνουμε μόνοι μας.Αν όμως χρειαστούν επεξηγηματικά για πολύπλοκες υποθέσεις,μόνο στο Γραφείο της εφορίας μπορείς ν απευθυνθείς και μόνο τηλεφωνικά.

Ο εφ.υπάλληλος μένοντας πιστός στις διατάξεις και τους νόμους,αν σε γνωρίζει δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.Ο συνάδελφος του στο ίδιο γραφείο όμως μπορεί,εάν έχει καλη θεληση,σε συννενόηση μαζί του.

Με την εφορία και τις δηλώσεις σου στην Γερμανία πρέπει να είσαι τέλειος,αν μπορείς.
Δεν τους ξεφεύγει τίποτα.Γενικα αιωρείται ένας αδιόρατος φόβος ….σε Φορολογικα θέματα.Δειτε και περιπτώσεις διάσημων που κατέληξαν στη φυλακή: Μπορις Μπ. Και άλλοι…

«Κάθε φορά που αισθανεσαι μόνος,σκέψου πως κάποιος σε σκέφτεσαι πάντα….

H Εφορια!»

Reaction score
11.347
Τις δηλώσεις στην εφορία τις κάνουμε μόνοι μας.Αν όμως χρειαστούν επεξηγηματικά για πολύπλοκες υποθέσεις,μόνο στο Γραφείο της εφορίας μπορείς ν απευθυνθείς και μόνο τηλεφωνικά.
Εδώ δε μιλούσα καλά καλά τη γλώσσα. Δεν μπορούσα να συμπληρώσω τη δήλωση. Στην Ελλάδα μπορώ.
Αχ, πόσο θέλω να ξαναγυρίσω εκεί και να βρω δουλειά!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris