Εδώ γελάμε

gid

Reaction score
9.884
Ε, μα, κι αυτοί οι εργατοπατέρες του σταλινοφασιστικού κόμματος στη ναυπηγοεπισκευαστική βάση Περάματος, όλο αναβάλλουν τη μετανάστευση στη Βόρεια Κορέα... Θα απολάμβαναν την ευμάρεια που προσφέρει το καθεστώς, και θα δίδασκαν και στους βορειοκορεάτες πώς να ναυπηγούν καράβια.... γουίν-γουίν... Πού χάθηκε κι αυτός ο σύντροφος ο Παναγιώτης Μελάς, να μας δώσει μια εξήγηση...

ika

News
Reaction score
16.048
«Υποθέτω ότι 583 άνδρες σε μία μέρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το σώμα σου»

Όντως υπερβολή, αν είχε σταματήσει στους 575 δεν θα έτρεχε τώρα.

Αυτό θα πει να είσαι straight ρε φίλε... 😍 😍 😍 :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

View attachment 368106
Κάποτε σε μια δουλειά που ήμουν πριν χρόνια, ερχόταν μια νεαρά κυρία κάθε μέρα, έβαζε ξηρά τροφή και νερό στις γάτες που τριγύριζαν στον περίβολο της εταιρείας, ψηλοσκούπιζε και έφευγε, 30' το πολύ. Πληρωνόταν συστηματικά από την εταιρεία με την αιτιολογία πως ο διευθυντής/ιδιοκτήτης αγαπούσε πολύ τα ζώα και ειδικά τις γάτες.
Τελικά δεν αγαπούσε μόνο τις γάτες.

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.048
.....
Πως τον καταλάβατε/κατάλαβαν; Για έναν φίλο ρωτάω.
Δεν θέλει και πολύ. Θα μπορούσε να δίνει ένα 50ρικο σε έναν από τους υπάλληλους ή στην καθαρίστρια να ταΐζει τις γάτες. Όχι ένα μισθό για 30'.
Επιβεβαιώθηκε όταν η σύζυγος έκανε ντου μια μέρα. Και αυτή δεν ήταν καθόλου της φιλοζωικής, οπότε και κόπηκε η μισθοδοσία και η νεαρά από τα σιτιστικά καθήκοντα (τουλάχιστον).

Πες τα στον φίλο.
Δεν αφήνει σύζυγο να έρχεται στην δουλειά (δύσκολο μεν) και αν είναι φιλόζωος, μόνο μαύρα και την βάζει σε φίλου την εταιρεία (ευκολότερο δε) να ταΐζει γάτες.

Last edited:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.400

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.276
Πάει ένας γύφτος στον οδοντίατρο.
Κάθεται στην καρέκλα, ανοίγει το στόμα, και ο οδοντίατρος βλέπει ότι όλο το στόμα είναι γεμάτο χρυσά δόντια.
- Τι σας πονάει; Τι θέλετε να κάνουμε; λέει ο γιατρός.
- Δεν με πονάει τίποτε! Εγώ έναν συναγερμό ήρθα να μου βάλετε!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian