Εδώ γελάμε

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.832
Χθες το απόγευμα πετάχτηκα στο Λέντα για μπανάκι. Έρχεται ένας περίεργος τύπος από το πουθενά και μου λέει: "Πες μου ΤΩΡΑ τι νούμερο παπούτσια φοράω". 44 του απαντάω. Σαστίζει για λίγο και μου λέει: "Όντως φοράω 44, που το ήξερες?". Του λέω "Στο χωριό μου έχουμε ένα μεσοκούζουλο και φοράει 22".

Άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα για την επανάσταση κλπ και ότι πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο κλπ. Οι τραπεζίτες μου είπε, είναι λέει σύστημα και μας έχουν σκλαβώσει όλους. Μου δίνει ένα στικάκι, και μου λέει "Φρόντισε να μάθουν την αλήθεια όλοι".

Θυμήθηκα και εγώ στα 12 μου, τι πόνο είχα τραβήξει όταν είχα βγάλει ένα τραπεζίτη. Ίσως λοιπόν να έχει δίκιο. Στην τελική τι με νοιάζει εμένα. Ένα βίντεο θα ανεβάσω, δεν τρέχει και τίποτα. Θα πάω το άλλο Σ/Κ να μου δώσει λέει και το υπόλοιπο.

---------------------

Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα. Όπως καταλαβαίνετε δημιούργησα ένα πειραματικό κανάλι κωμωδίας στο ΥΤ με τίτλο "Πωλείται τρέλα". Στόχοι μου οι παρακάτω:
  1. Να πειραματιστώ με δημιουργία φωνής μέσω ΑΙ ώστε να μετατρέψω γραπτά μου τεχνικά άρθρα σε podcasts χωρίς να προσλάβω αφηγητή.
  2. Να μελετήσω πως λειτουργούν οι αλγόριθμοι στα social. Ήδη με 2 μόνο video έχουν αρχίσει να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.
  3. Να κάνω το χαβαλέ μου καθότι δεν είμαι μηχάνημα να δουλεύω 24/7.
Οι "παρουσιαστές" των εκπομπών του καναλιού είναι εμπνευσμένοι από κοτσάνες που έχω ακούσει κατά καιρούς από φίλους και γνωστούς καθώς και από "εκκεντρικούς" χαρακτήρες φίλων που το παρακάνουν τόσο που προκαλεί γέλιο.

Στο συγκεκριμένο video βλέπουμε την πρώτη εκπομπή του Σήφη. Ο Σήφης είναι ο κλασικός βλάκας συνωμοσιολόγος που νομίζει ότι όλοι οι άλλοι γύρω του είναι διεφθαρμένοι ή βλάκες και ότι αυτός είναι τόσο πανέξυπνος μάγκας που καταλαβαίνει την "αλήθεια που σου κρύβουν". Αυτός είναι προφανώς και ο τίτλος της εκπομπής.

Είμαι φουλ ικανοποιημένος από το ΑΙ software που χρησιμοποιώ. Είναι στο 95% της ποιότητας ενός ανθρώπου αφηγητή με το 1% του κόστους.

Τα σχόλια είναι κλειστά επίτηδες. Καταρχάς γιατί σε κανάλι κωμωδίας δεν θα ακουστεί ποτέ τίποτα άξιο αναφοράς σαν σχόλιο. Δεύτερον γιατί δεν θέλω να μπω στο τριπάκι να ασχολούμαι με το τι αρέσει και τι όχι στον κόσμο. Δεν το κάνω για τα λεφτά, δεν το κάνω για τα clicks. Το κάνω για το χαβαλέ μου. Αν αρέσει καλώς. Αν όχι, δεν θα σκάσουμε κιόλας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.713
Members
38.482
Νεότερο μέλος
marina zakalka