Εδώ τρέχουμε

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.951
τώρα που δεν κάνω ποδήλατο ψάχνω για ένα αντίστοιχο ρούχο για τρέξιμο (σίγουρα υπάρχει αλλά δεν το έχω βρει) αλλά χωρίς επιτυχία.
Στην Compressport, κοίταξες; :)

Reaction score
24.501
Δεν έχει ρε , δηλαδή έχει σε προϊόντα που ψωνίζουν στα βόρεια κλίματα που βγαίνουν και τρέχουν στα χιόνια και τέτοια , αλλά είναι κομμάτι και 150αρικο που αν δεν στο έχει προτείνει κάποιος δοκιμασμένο δεν τα δινεις

Reaction score
15
Από dynafit κάτι; Νομίζω έχει πλήρη γκάμα για όλες τις συνθήκες, γιατί κυρίως είναι για trail running, σκι κλπ και εκεί πάνω πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα.

Reaction score
24.501
λογικά θα έχει , στα trail είναι τα καλύτερα ρούχα για χειμώνα , απλά με το περφέτο για παράδειγμα είχα δείγματα δίπλα μου που το δοκίμασαν και είπαν παρτο αξίζει και τα 200 ευρώ θα με θυμηθείς.
σε αυτά οι αναφορές που βρίσκω (εμπιστοσύνης) είναι μηδενικές. εκεί κολλάω, να πάρω κάτι με 120+ ευρώ και να μην είναι αντίστοιχο θα με χαλάσει.

αυτό πρέπει να είναι υπερπαραγωγή , αλλά πρέπει να βρω κάποιον να το έχει δοκιμάσει.

Reaction score
15
Να ρωτήσω κανα δυο τρελούς γνωστούς που έτρεξαν πρόσφατα στον Ρογκά στον Όλυμπο, νομίζω είναι κινητές διαφημίσεις dynafit αυτοί.
Αλλά ναι, κι εγώ θα προτιμούσα κάτι δοκιμασμένο. Δεν είμαι σε φάση να κάνω πειράματα με την τσέπη μου :/

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.226
λογικά θα έχει , στα trail είναι τα καλύτερα ρούχα για χειμώνα , απλά με το περφέτο για παράδειγμα είχα δείγματα δίπλα μου που το δοκίμασαν και είπαν παρτο αξίζει και τα 200 ευρώ θα με θυμηθείς.
σε αυτά οι αναφορές που βρίσκω (εμπιστοσύνης) είναι μηδενικές. εκεί κολλάω, να πάρω κάτι με 120+ ευρώ και να μην είναι αντίστοιχο θα με χαλάσει.

αυτό πρέπει να είναι υπερπαραγωγή , αλλά πρέπει να βρω κάποιον να το έχει δοκιμάσει.
Στο πάρω γω ρε τσιφούτη, λεφτά είπαμε έχουμε, η δόξα με λείπει!! :lolsign:

Φαίνεται όντως σοβαρό εργαλείο!!

Για τη ιστορία, τα νούμερα στο περφετο ros2 άλλαξαν, για μας πλέον πάμε σε medium με μια επιφύλαξη, χρήζει δοκιμής πρώτα το ρούχο, έκαναν λίγο πχιο άνετη τη γραμμή χωρίς μεταβολή στο πίνακα μεγεθών και όλοι γκρινιάζουν και βρίζουν τη castelli

Reaction score
24.501
πάχυναν οι ιταλοί;

τώρα άνοιξε ο καιρός , κοντομάνικα για λίγο ακόμα και σκέτο σορτσάκι αργότερα, θα τα πάρουμε στις προσφορές του καλοκαιριού

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.226
πάχυναν οι ιταλοί;
Διάβασα σε αρκετά σχόλια όσων αγόρασαν το το νέο Perfetto ros 2 ότι είναι πχιο άνετο στο θώρακα, το διαπίστωσα και ο ίδιο στο νέο beta ros jacket που πήρα πρόσφατα ότι άλλαξαν τα νούμερα, από large πήγα στο medium.
Στο πίνακα μεγεθών όμως δεν έκαναν καμία αλλαγή, μ@λακια τους γιατί κάνουν ένα σκαζμό παράδες τα συγκεκριμένα jacket

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.638
Members
38.352
Νεότερο μέλος
stash