Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Αμάν πια με αυτόν τον "ειδικό τύπο", ούτε το μπάνιο του δεν μπορεί να κάνει κανείς.
Το πρωί που λέτε ήμουνα αραγμένος σε μία ξαπλώστρα κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα, δίπλα μου ένα φραπεδάκι με 36 παγάκια και μπροστά διάφορες αιθέριες υπάρξεις να πλατσουρίζουν στα δροσερά νερά.
Εκεί που ήμουν αραχτός με πιάνει να διαβάσω το προηγούμενο τεύχος περιοδικού του "ειδικού τύπου". Και για να μην πέσω στα "βαθιά" και πάθω καμιά ταπειροκρανίωση με αυτά που διαβάζω, αποφασίζω να διαβάσω κάτι ανάλαφρο. Βρίσκω λοιπόν μία δοκιμή ενός Micro συστήματος το οποίο χρησιμοποιούσε παθητικούς ακτινοβολητές.
Ξεκινάω το διάβασμα πολύ χαλαρά (πιο πολύ έκοβα κίνηση μπροστά στην ακτή παρά διάβαζα δηλαδή) ώσπου ξαφνικά κάτι πιάνω με την άκρη του ματιού μου. Λέω από μέσα μου δεν είναι δυνατόν, και το ξαναδιαβάζω. Ξεσπάω σε γέλια μόνος μου στην παραλία (φυσικά όλοι με κοιτούσαν κι έλεγαν τι έπαθε αυτός), και αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα. Μιλάμε ο "reviewer" με έστειλε αδιάβαστο.
Μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο:
Ηθικόν δίδαγμα: Όσο Micro να είναι ένα ηχοσύστημα στην δοκιμή του τελικά μπορεί να κρύβονται τεράστια μαργαριτάρια.
Το πρωί που λέτε ήμουνα αραγμένος σε μία ξαπλώστρα κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα, δίπλα μου ένα φραπεδάκι με 36 παγάκια και μπροστά διάφορες αιθέριες υπάρξεις να πλατσουρίζουν στα δροσερά νερά.
Εκεί που ήμουν αραχτός με πιάνει να διαβάσω το προηγούμενο τεύχος περιοδικού του "ειδικού τύπου". Και για να μην πέσω στα "βαθιά" και πάθω καμιά ταπειροκρανίωση με αυτά που διαβάζω, αποφασίζω να διαβάσω κάτι ανάλαφρο. Βρίσκω λοιπόν μία δοκιμή ενός Micro συστήματος το οποίο χρησιμοποιούσε παθητικούς ακτινοβολητές.
Ξεκινάω το διάβασμα πολύ χαλαρά (πιο πολύ έκοβα κίνηση μπροστά στην ακτή παρά διάβαζα δηλαδή) ώσπου ξαφνικά κάτι πιάνω με την άκρη του ματιού μου. Λέω από μέσα μου δεν είναι δυνατόν, και το ξαναδιαβάζω. Ξεσπάω σε γέλια μόνος μου στην παραλία (φυσικά όλοι με κοιτούσαν κι έλεγαν τι έπαθε αυτός), και αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα. Μιλάμε ο "reviewer" με έστειλε αδιάβαστο.
Μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο:
Περιττό να σας πω ότι μετά από αυτό πέταξα το περιοδικό στον κάλαθο των αχρήστων. Από όπου να το πιάσεις και όσο καλή θέληση να έχεις, αυτό το κείμενο είναι γελοίο. Ακόμη και μαθητής Γ' Λυκείου θετικής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης ξέρει τι σημαίνει ιδιοσυντονισμός. Ο reviewer λοιπόν είτε δεν ήταν και ο καλύτερος μαθητής της τάξης του είτε ήταν θεωρητικής κατεύθυνσης. Και άντε αυτός έγραψε ότι ήξερε (ή μάλλον ότι κατάλαβε από κάτι που διάβασε). Δεν υπάρχει κανένας στο περιοδικό αυτό που να ελέγχει το τι γράφουν οι reviewers; Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι;Όπως είναι γνωστό, όταν ένα μεγάφωνο πάλλεται στο εσωτερικό της καμπίνας δημιουργούνται συντονισμοί, κάτι που, πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ως ιδιοσυντονισμός. Οι παθητικοί ακτινοβολητές "απορροφούν" τους ανεπιθύμητους συντονισμούς και τους μετατρέπουν σε ήχο.
Ηθικόν δίδαγμα: Όσο Micro να είναι ένα ηχοσύστημα στην δοκιμή του τελικά μπορεί να κρύβονται τεράστια μαργαριτάρια.