Εκδρομή του avsite.gr στην Μύκονο!

Reaction score
0
Να σας ενημερωσω οτι οι 5ημερες φοιτιτικες ειναι σε 3 περιοδους τον Μαιο. Η πρωτη διανυεται ηδη...
Ο πιο πολυς λαος ειναι στην περιοδο γυρω απο τις 20 Μαιου που ειναι η μεσαια απο τις 3.

Κατι μαθαμε τα 3 τελευταια χρονια, αλλα φετος δεν παω, βαρεθηκα :p

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Reaction score
14
(Το βλέπω να έρχεται....το μπακουροτρενάκι....) :happy_5:

Reaction score
14
Βρε Αλήτες ενα βράδυ πήγα και ξενύχτησα και δεν μπήκα στο avsite και εσείς το κάνατε Myconian Bar εδω μέσα?

Γενικέ κοίτα να πάμε στην Μύκονο και να μας πάς σε κάνα Blue Oyster Club και αντί για στρείδια να βλέπουμε σαφρύδια παντού....

Δεν φτάνει που θάμαστε καμμιά 20αριά (και λίγους λέω) μαντούβαλοι, θα σε συνοδέυουμε και μετά να δείς πώς θα τρέχουν οι λουγκρομελισσοφράουλιτσες, σαν να ανοιξες το βάζο απο το μέλι....

Κανονίστε πότε να ανανεώσω το διαβατήριο μου!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βρε Αλήτες ενα βράδυ πήγα και ξενύχτησα και δεν μπήκα στο avsite και εσείς το κάνατε Myconian Bar εδω μέσα?

Γενικέ κοίτα να πάμε στην Μύκονο και να μας πάς σε κάνα Blue Oyster Club και αντί για στρείδια να βλέπουμε σαφρύδια παντού....

Δεν φτάνει που θάμαστε καμμιά 20αριά (και λίγους λέω) μαντούβαλοι, θα σε συνοδέυουμε και μετά να δείς πώς θα τρέχουν οι λουγκρομελισσοφράουλιτσες, σαν να ανοιξες το βάζο απο το μέλι....

Κανονίστε πότε να ανανεώσω το διαβατήριο μου!
Εσένα θα σε στείλω σε "special" μαγαζί...

Φυσικά θέλουμε και τον αστακοmaster μαζί μας!!! :bravo::bravo:

Reaction score
14
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Oyster_Bar

[youtube]tTJMerul33E[/youtube] - To hyper classic απο το Police Academy

Ποτέ δεν σε ξεχνώ... ποτέ μου κι αν σ'αγάπησα...!!! (ακούστε την τραγουδάρα στο βίντεο!!)

[youtube]IDPOz9L2wk4[/youtube] - Tώρα εξηγούνται και τα μαθήματα τανγκό!!!!

[youtube]QWGrYSGucx4[/youtube] - Will you still love me tomorrow!!!

Reaction score
4
Ας προσεχουμε λιγο σε αυτο το thread συγκεκριμενα και να μην μιλαμε για.....βωλους :happy_8:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.726
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv