Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
3.268
Όχι δεν θα είναι, τουλάχιστον για φέτος. Είχε ταχθεί υπέρ της έκθεσης του yellow box και τώρα είναι σε κάπως άβολη φάση, όπως και άλλοι εκθέτες αντίστοιχα.
Αυτά είναι τα απόνερα της πόλωσης που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω του χρόνου να εξομαληνθεί η κατάσταση και να κατέβουν οι πάντες.
Ποτέ δεν θα γίνει αυτό. Υπάρχουν λόγοι..
Από την άλλη, κάποιοι όπως η Athens Pro κάνουν events (τον Ιούλιο έκανε) οπότε έμμεσα εκθεσιάζονται.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.773
Μαϊμού … θα ερθεις στην έκθεση να σε γνωρίσουμε ;
με τιμα το ενδιαφερων, αλλα δεν παρευρισκομαι σε εκθεσεις - δεν εχω καμμια σχεση με το αντικειμενο περα απο το διαδικτιακο προφιλ (..και αν φαρς - κατα το αν φας') μου εντος φορουμ.
Εγω πάντως δεν μπορω να κρύψω οτι την απορία απο που βγαίνει το "μαϊμού" την εχω..
ειναι μια μεγαλη ιστορια (που ακομα συνεχιζεται, οπως ολες οι ιστοριες που ξεκινουν με μαιμου..).
(εχει να κανει με μουσικοθεμτατικα εν μερη <-> απο την αλλη ειναι εντελως πραγματικο, που δεν ειναι τοσο χορταστικο ως θεμα)
Έτσι αυτοχαρακτηρίζεται.
οχι παντα, ειναι μια σειρα απο προσωνημια.. (εντος φορουμ..ενα απο αυτα, τα υπολοιπα ειναι στην ιδιοτικοτητα μου - τοσο παλια ιστορια που δεν θυμαται κανεις-ουτε ΄γω-την αρχη // κανεις δε γνωριζει -ουτε 'γω - το τελος).
Δε χάνετε και τίποτα... :tongue:
ουτε κερδιζετε <3

-> εχει Currect 93 - οποτε και να ηθελα , δεν θα παρευρεθω, ισως μια αλλη φορα (αλλωστε εχω παρευρεθει -στο μετα απο- σε μια εκθεση πριν μερικα χρονια).
υγ, ειμουν εκτος νωριτερα, μολις μπηκα σπιτι 8-)

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.773
(oh dear)... δεν εισουν | δεν βγηκαν καν φωτο :)
εμεινε καπως (ασουμε) αναλογικα στη μνημη οσων ετυχε να παρευρεθουν.. εχει αναφερθει βεβαια εντος φορουμ...στα ψιλα γραμματα..

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.298
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants