- Reaction score
- 18.277
Όλοι audio people είμαστε.Χωρις να το έχει συνειδητοποιήσει ο @thva,γράφει την αυτοβιογραφία του.Audio people..
Πω, πω προσβόλα. Εγώ φταίω που σε υποστηρίζω παλιοκαλωδιά.Όλοι audio people είμαστε.Χωρις να το έχει συνειδητοποιήσει ο @thva,γράφει την αυτοβιογραφία του.
Μα,για το καλό σου είναι! Άλλως τε,εσύ είσαι ένας από μας τους audio people.Ειναι καιρός να το διαδώσεις.Πω, πω προσβόλα. Εγώ φταίω που σε υποστηρίζω παλιοκαλωδιά.
Ε ναι, τι δουλειά έχει το immersive σε μια έκθεση εικόνας & ήχου?Τελικά κάτι σε immersive δεν θα έχει η έκθεση.
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αν και είναι νομίζω αυτονόητο..Ε ναι, τι δουλειά έχει το immersive σε μια έκθεση εικόνας & ήχου?
Μην μου απογοητεύεις τον Ν.Κ. Όχι τίποτε άλλο όταν απογοητεύεται μπορεί να γίνει σκληρότερος και ολοκληρωτικότερος και να βγάλει κανέναν νόμο να απαγορευτεί το δικάναλο. Τότε μόνο έχει μια μικρή ελπίδα να επικρατήσει το πολυκάναλο, εάν και τότε απλώς δεν θα αγοράζει ο κόσμος τίποτε πλέον. Θα πουλάει το πολυκάναλο δύο, το δικάναλο μηδέν αλλά θα μπορεί να λέει ότι τελικά επικράτησε.Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αν και είναι νομίζω αυτονόητο..
Επειδή οι εκθέσεις απ' όσο ξέρω δεν γίνονται με επιχορήγηση της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης (κρατικά κονδύλια) και στο Ελλάντα ειδικότερα η αγοραστική δύναμη φθίνει εδώ και αρκετά (πολλά) χρόνια..
Επειδή το στήσιμο είναι ''επικίδυνα'' δύσκολο και οι πιθανές πωλήσεις για κάτι τόσο εξιδεικευμένο και απαιτητικό μάλλον ανύπαρκτες.. ε, να γιατί δεν του βρίσκουν ''δουλειά'' ενώ θα έπρεπε να υπάρχει..
Το έχουμε ξαναπεί άσχετα με το αν είναι ή θα παραμείνει (για πόσο?) κορυφαία υλοποίηση στον ήχο η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος για τους πολλούς (πλην λίγων τολμηρών προς το παρόν) εγώ καταλαβαίνω πως αποτρέπει..
Κοίτα, ένας πιθανός πελάτης απ' την πλευρά του (ειδικά κάποιος σαν τον Ν.Κ. που ψάχνεται πολύ) δεν έχει άδικο να περιμένει στις εκθέσεις να υπάρχει σοβαρή παρουσία νέων τεχνολογιών - κατευθύνσεων..Μην μου απογοητεύεις τον Ν.Κ. Όχι τίποτε άλλο όταν απογοητεύεται μπορεί να γίνει σκληρότερος και να βγάλει κανέναν νόμο να απαγορευτεί το δικάναλο. Τότε μόνο έχει μια μικρή ελπίδα να επικρατήσει το πολυκάναλο, εάν και τότε απλώς δεν θα αγοράζει ο κόσμος τίποτε πλέον.
Όλο λυχνίες βλέπει στις εκθέσεις (διεθνείς και τοπικές) εν έτη 2024 -25 ...... και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι απορώντας τι μπορεί να συμβαίνει.Κοίτα, ένας πιθανός πελάτης απ' την πλευρά του (ειδικά κάποιος σαν τον Ν.Κ. που ψάχνεται πολύ) δεν έχει άδικο να περιμένει στις εκθέσεις να υπάρχει σοβαρή παρουσία νέων τεχνολογιών - κατευθύνσεων..
Απλά..
Τι να συμβαίνει, οι κατασκευαστές και οι πωλητές καταλαβαίνουν - ξέρουν πως το ''μάτι'' και η ''ευκολία'' (ψώνισα ομορφιά-την πρίζωσα-έπαιξε) πουλάνε πάντα περισσότερο..Όλο λυχνίες βλέπει στις εκθέσεις (διεθνείς και τοπικές) εν έτη 2024 -25 ...... και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι απορώντας τι μπορεί να συμβαίνει.
Το βρήκες. Ιδίως την ευκολία.Τι να συμβαίνει, οι κατασκευαστές και οι πωλητές καταλαβαίνουν - ξέρουν πως το ''μάτι'' και η ''ευκολία'' (ψώνισα ομορφιά-την πρίζωσα-έπαιξε) πουλάνε πάντα περισσότερο..
μιλάς για γελοιότητα εσύ?Και τα καλύτερα αστεία κάποτε καταντάνε γελεία.
Γιατί ρε, λαμπυρίζουν όμορφα (ρομαντζάδες), ζεσταίνουν και μια γωνιά στο σπίτι το χειμώνα..Το βρήκες. Ιδίως την ευκολία.
Εμένα πάντως σε ομορφιά, δεν μου αρεσουν οι λαμπάτοι.
Ε, εμένα δεν μου αρέσουν , τι να κάνω τώρα ;Γιατί ρε, λαμπυρίζουν όμορφα (ρομαντζάδες), ζεσταίνουν και μια γωνιά στο σπίτι το χειμώνα..
Τες πα δεν το είπα μόνο για τους λαμπάτους φυσικά..
Αμ, με τον ήχο ; Που τους φαίνονται όλα διαφορετικά ;Εγώ απορώ με μερικά πράγματα που σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν, λες και είναι γκόμενες.
Να ας πούμε ένας διάλογος χαιεντάδων:
-Σ'αρέσει αυτό το πεζοδρόμιο;
-Όχι, μ'αρεσει το απέναντι.
-Μα ίδια είναι.
-Ε, και τι να κάνω; Εμένα το απέναντι μ'αρεσει.
Συμπερασματικά, είστε όλοι για δέσιμο.