Εκθέσεις Audio/Video 2024

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.367
Ε ναι, τι δουλειά έχει το immersive σε μια έκθεση εικόνας & ήχου? :lolsign:
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αν και είναι νομίζω αυτονόητο..
Επειδή οι εκθέσεις απ' όσο ξέρω δεν γίνονται με επιχορήγηση της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης (κρατικά κονδύλια) και στο Ελλάντα ειδικότερα η αγοραστική δύναμη φθίνει εδώ και αρκετά (πολλά) χρόνια..
Επειδή το στήσιμο είναι ''επικίδυνα'' δύσκολο και οι πιθανές πωλήσεις για κάτι τόσο εξιδεικευμένο και απαιτητικό μάλλον ανύπαρκτες.. ε, να γιατί δεν του βρίσκουν ''δουλειά'' ενώ θα έπρεπε να υπάρχει.. :idk:
Το έχουμε ξαναπεί άσχετα με το αν είναι ή θα παραμείνει (για πόσο?) κορυφαία υλοποίηση στον ήχο η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος για τους πολλούς (πλην λίγων τολμηρών προς το παρόν) εγώ καταλαβαίνω πως αποτρέπει..

Reaction score
18.277
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αν και είναι νομίζω αυτονόητο..
Επειδή οι εκθέσεις απ' όσο ξέρω δεν γίνονται με επιχορήγηση της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης (κρατικά κονδύλια) και στο Ελλάντα ειδικότερα η αγοραστική δύναμη φθίνει εδώ και αρκετά (πολλά) χρόνια..
Επειδή το στήσιμο είναι ''επικίδυνα'' δύσκολο και οι πιθανές πωλήσεις για κάτι τόσο εξιδεικευμένο και απαιτητικό μάλλον ανύπαρκτες.. ε, να γιατί δεν του βρίσκουν ''δουλειά'' ενώ θα έπρεπε να υπάρχει.. :idk:
Το έχουμε ξαναπεί άσχετα με το αν είναι ή θα παραμείνει (για πόσο?) κορυφαία υλοποίηση στον ήχο η πολυπλοκότητα του εγχειρήματος για τους πολλούς (πλην λίγων τολμηρών προς το παρόν) εγώ καταλαβαίνω πως αποτρέπει..
Μην μου απογοητεύεις τον Ν.Κ. Όχι τίποτε άλλο όταν απογοητεύεται μπορεί να γίνει σκληρότερος και ολοκληρωτικότερος και να βγάλει κανέναν νόμο να απαγορευτεί το δικάναλο. Τότε μόνο έχει μια μικρή ελπίδα να επικρατήσει το πολυκάναλο, εάν και τότε απλώς δεν θα αγοράζει ο κόσμος τίποτε πλέον. :D Θα πουλάει το πολυκάναλο δύο, το δικάναλο μηδέν αλλά θα μπορεί να λέει ότι τελικά επικράτησε. :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.367
Μην μου απογοητεύεις τον Ν.Κ. Όχι τίποτε άλλο όταν απογοητεύεται μπορεί να γίνει σκληρότερος και να βγάλει κανέναν νόμο να απαγορευτεί το δικάναλο. Τότε μόνο έχει μια μικρή ελπίδα να επικρατήσει το πολυκάναλο, εάν και τότε απλώς δεν θα αγοράζει ο κόσμος τίποτε πλέον. :D
Κοίτα, ένας πιθανός πελάτης απ' την πλευρά του (ειδικά κάποιος σαν τον Ν.Κ. που ψάχνεται πολύ) δεν έχει άδικο να περιμένει στις εκθέσεις να υπάρχει σοβαρή παρουσία νέων τεχνολογιών - κατευθύνσεων..
Απλά.. :idk:
Κάτι soft-mainstream πολυκάναλα Samsung - LG κλπ που κυκλοφόρησαν με την πρώτη έξαρση του Home cinema στο Ελλάντα πούλησαν νομίζω αρκετά..
Το immersive είναι άλλο φρούτο πολύ πιο απαιτητικό και είναι αρκετά δύσκολο να ''πείσεις'' κόσμο να το ψωνίσει - στήσει στις Ελληνικές σαλοτραπεζαρίες.. :tongue:

Last edited:

Reaction score
18.277
Κοίτα, ένας πιθανός πελάτης απ' την πλευρά του (ειδικά κάποιος σαν τον Ν.Κ. που ψάχνεται πολύ) δεν έχει άδικο να περιμένει στις εκθέσεις να υπάρχει σοβαρή παρουσία νέων τεχνολογιών - κατευθύνσεων..
Απλά.. :idk:
Όλο λυχνίες βλέπει στις εκθέσεις (διεθνείς και τοπικές) εν έτη 2024 -25 ...... και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι απορώντας τι μπορεί να συμβαίνει. :D :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.367
Όλο λυχνίες βλέπει στις εκθέσεις (διεθνείς και τοπικές) εν έτη 2024 -25 ...... και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι απορώντας τι μπορεί να συμβαίνει. :D :D
Τι να συμβαίνει, οι κατασκευαστές και οι πωλητές καταλαβαίνουν - ξέρουν πως το ''μάτι'' και η ''ευκολία'' (ψώνισα ομορφιά-την πρίζωσα-έπαιξε) πουλάνε πάντα περισσότερο..

Reaction score
18.277
Τι να συμβαίνει, οι κατασκευαστές και οι πωλητές καταλαβαίνουν - ξέρουν πως το ''μάτι'' και η ''ευκολία'' (ψώνισα ομορφιά-την πρίζωσα-έπαιξε) πουλάνε πάντα περισσότερο..
Το βρήκες. Ιδίως την ευκολία. :D

Εμένα πάντως σε ομορφιά, δεν μου αρεσουν οι λαμπάτοι.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.367
Το βρήκες. Ιδίως την ευκολία. :D

Εμένα πάντως σε ομορφιά, δεν μου αρεσουν οι λαμπάτοι.
Γιατί ρε, λαμπυρίζουν όμορφα (ρομαντζάδες), ζεσταίνουν και μια γωνιά στο σπίτι το χειμώνα.. :laugh:
Τες πα δεν το είπα μόνο για τους λαμπάτους φυσικά..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.578
Εγώ απορώ με μερικά πράγματα που σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν, λες και είναι γκόμενες.

Να ας πούμε ένας διάλογος χαιεντάδων:

-Σ'αρέσει αυτό το πεζοδρόμιο;
-Όχι, μ'αρεσει το απέναντι.
-Μα ίδια είναι.
-Ε, και τι να κάνω; Εμένα το απέναντι μ'αρεσει.

Συμπερασματικά, είστε όλοι για δέσιμο.

Reaction score
18.277
Εγώ απορώ με μερικά πράγματα που σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν, λες και είναι γκόμενες.

Να ας πούμε ένας διάλογος χαιεντάδων:

-Σ'αρέσει αυτό το πεζοδρόμιο;
-Όχι, μ'αρεσει το απέναντι.
-Μα ίδια είναι.
-Ε, και τι να κάνω; Εμένα το απέναντι μ'αρεσει.

Συμπερασματικά, είστε όλοι για δέσιμο.
Αμ, με τον ήχο ; Που τους φαίνονται όλα διαφορετικά ; :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants