Εγώ τελικά αύριο ...11 με 11μιση θα είμαι εκεί
ποιο μοντέλο Magnat ??Αν εννοείς στην MAGNAT , θα πω τα μικρά ……
ποιο μοντέλο Magnat ??Αν εννοείς στην MAGNAT , θα πω τα μικρά ……
30000 ευρώ παρακαλώ…Κόκκινα? Πέρσυ είχαν κάτι ηχεία που έπαιζαν ωραία, αλλα ήταν σαν DIY project με τραπέζι του ικεα για baffle xD
ribbon έχει η ΑΜΤ?
Τα paradigm γάμησαν....το ίδιο και τα 12κ που ζητάνε χαχχαχαχαχχχαΩραία παίζουν τα Triton T66, αλλά πιο ωραία (νομίζω) τα Paradigm Founder που έχει δίπλα.
Είχε τηλεοράσεις samsung,Sony,tcl αν θυμάμαι καλά..Από εικόνα τι έχει; Μόνο για ήχο πήγατε;
Εκτός από τα atc που ήταν όντως εντυπωσιακά και πέζανε εκτός των άλλων κανονική μουσική ,στα άλλα τι να πεις.Δεν πήγε κανείς άλλος να γράψει εντυπώσεις;
Εγω θα κάνω μια βόλτα το πρωί αύριο.
Με ένα 3ιντσο σκατουλάκι. Θα το δεις αύριο.Εγώ τελικά αύριο ...11 με 11μιση θα είμαι εκεί
ποιο μοντέλο Magnat ??
Θες να δεις τα ATC; Ορίστε δες τα. Το ειδέναι είναι δωρεάν. Ορίστε, στο έβαλα και σε μεγάλο μέγεθος να το χορτάσεις.Υποτονική πρώτη μέρα βλέπω... Εγώ έχασα την ευκαιρία να βγάλω εισητήριο κτελ για αύριο, οπότε δεν θα τα καταφέρω. Θα ηθελα να δω τα ATC και τα Tannoy τα μεγάλα μεγάλα, να γνωρίσω και κάποιους, αλλά δεν πειράζει.
Και κοίτα σε τι στηρίζονται! Σε AKTYNA.Ομως που να ξέρουν αυτοί! Δεν τους λες να κάνουν πως τα βγάζουν από κάτω;Με ένα 3ιντσο σκατουλάκι. Θα το δεις αύριο.
Θες να δεις τα ATC; Ορίστε δες τα. Το ειδέναι είναι δωρεάν. Ορίστε, στο έβαλα και σε μεγάλο μέγεθος να το χορτάσεις.
View attachment 348673
Το Site μου τη μίκρυνε...
Είχαν clamp.Μαγνητικο στα Sony,δεν είμαι σίγουρος για τα Pioneer.Και τα παλαιότερα Electro είχαν clamp.Και τα παλιά Sony σειρά ES είχαν κάτι που έβαζες πάνω στο CD πριν μπει μέσα το συρτάρι. Και τα Pioneer νομίζω.
Η καλύτερη ηχογράφηση που έχω ακούσει ποτέ μου παίζει να ήταν από tape. Πάλι με Nagra σε δωμάτιο του Κεκεμένη. Είχα πάθει τέτοιο σοκ που δεν ήθελα να φύγω.Τώρα η νέα μόδα είναι να παίζουμε Tapes. Το CD Player ήταν από κάτω και γύρναγε μόνο του (κάτι μου θυμίζει αυτό).
View attachment 348688