Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
11.089
Οι Αφοι Τσακιρίδη έδωσαν και φέτος το παρόν. Μου άρεσε πολύ αυτός ο ενισχυτής:

001_2480.jpg

Τα streamer φέτος είχαν την τιμητική τους. Νομίζω όλοι έπαιζαν από streamer, είχαν φυσικά από πάνω τα CD Players να γυρίζουν μόνα τους, μερικοί είχαν και τα πικάπ να γυρίζουν μόνα τους.

001_2482.jpg

Και ένα άσχημο με τα streamers. Σε κάποια στιγμή κόπηκε το internet από ένα δωμάτιο και ο χώρος έμεινε βουβός. Δεν είχαν να παίξουν μουσική οι άνθρωποι. Σκατένια τεχνολογία, να πρέπει να εξαρτάσαι από το internet για να ακούσεις μουσική! :roflmao: :p
Εγώ στο σπίτι αν και ακούω κατά 90% streaming, υπάρχει και άυλη συλλογή μέσης και υψηλής ποιότητας όπου μπορώ να ακούσω χωρίς να εξαρτώμαι από τη σύνδεση.
Αυτό το δωμάτιο παίζει να είχε την πιο πολύ περιποίηση, από panels και φυτά. Κάτι καλό έκαναν όλα αυτά:

001_2483.jpg

Last edited:

Reaction score
11.089
Αυτό το καλωδιόφυτο, πέρσι το είχαν πιασμένο χύμα με ταινία. Φέτος το φύτεψαν σε ένα ωραίο γλαστράκι. Σε λίγους μήνες θα μαζέψουν τα φρέσκα καλώδια για πούλημα.

001_2488.jpg

Reaction score
11.089
2 συστήματα με πάρα πολύ καλό ήχο στην έκθεση ήταν με τα ηχεία ATC και με τα ηχεία EPOS. Βρείτε τί κοινό είχαν. Λέτε αυτό να ευθύνεται που άρεσαν;

001_2479.jpg

Τέλος από εμένα οι φωτογραφίες. Δεν είναι πλήρης ανταπόκριση, αλλά μόνο όσα μου έκαναν εντύπωση. Φαντάζομαι άλλοι θα ανεβάσουν όλα τα συστήματα που έπαιξαν.

Reaction score
11.089
Τα ATC εξαιρετικά, τα Paradigm απολαυστικά
Συμφωνώ για το τσίκι τσίκι, έθαψαν Aku, Epos
Αυτό είναι το πρόβλημα όταν περνάς από ένα δωμάτιο, παίζει κάτι και φεύγεις. Αν δεν περιμένεις και να ξαναπάς 2-3 ακόμα φορές, δεν θα το απολαύσεις. Έχασες τα EPOS λοιπόν. Έτυχε και τα άκουσα με δυναμική μουσική.
Ο ATC σε κάποια φάση άρχισε να παίζει κάτι ηλεκτρονικές μουσικές που θα άκουγα και σπίτι μου και πολύ γούσταρα. Μπράβο του.

Reaction score
569
Η ματ Samsung OLED και η Sony Bravia 9 mini led υπάρχουν;
Υπάρχουν, αρκετοί έλειπαν πάντως και αυτό έκανε την έκθεση ποιο άδεια, ίσως περίμενα περισσότερα. Καλή προσπάθεια από αυτούς που κατέβηκαν

Reaction score
11.089
Επίσης να αναφέρω ότι χάρηκα πολύ που είδα γνώριμα πρόσωπα από τα παλιά, αλλά και νέες γνωριμίες που με τη σειρά τους με σύστησαν σε άτομα που ήξερα από τα γραπτά τους εδώ μόνο.
Αύριο μάλλον δε θα κατέβω στην έκθεση ώστε να συναντήσω κι άλλους, μιας και τα είδα όλα σήμερα. Δεν έχει κάτι άλλο.

Reaction score
1.744
Επίσης να αναφέρω ότι χάρηκα πολύ που είδα γνώριμα πρόσωπα από τα παλιά, αλλά και νέες γνωριμίες που με τη σειρά τους με σύστησαν σε άτομα που ήξερα από τα γραπτά τους εδώ μόνο.
Αύριο μάλλον δε θα κατέβω στην έκθεση ώστε να συναντήσω κι άλλους, μιας και τα είδα όλα σήμερα. Δεν έχει κάτι άλλο.
Χε,χε,χε! Αύριο,όταν θα αποσυνδεσω το sub των ATC δε θα είσαι εκεί για να με εμποδίσεις!

Reaction score
2.376
Θεωρω πως ηταν καλυτερη απο την περσινη σαν εκθεση.
Πηγα με τη συζυγο και μπορω να πω πως περασαμε καλα κι ας μην κατσαμε πολυ.
Μου αρεσε πως ειχε και πιο νεανικο,ας πουμε, κοινο φετος.
Εντυπωση μας εκαναν τα ATC με τη συνοδεια sub. Το μοναδικο που εκατσε η συζυγος σε καρεκλιτσα για να ακουσει.
Τα δωματια που ειχαν την περισσοτερη κινηση ηταν αυτα που επαιζαν πιο δυναμικη μουσικη και σε σταθμες.
Σχολιο της συζυγου για τα aku "Σα να ειναι φτιαγμενα απο lego".
Τα καλυτερα για εμας, οσο ακουσαμε, ηταν τα matter και στην πρωτη θεση τα atc.
Οπως ανεφερα ισως να επαιζε ρολο και η μουσικη που παιζανε. Οταν επαιξε ειδικα το perceiving all στα atc, μειναμε.
Τα πλεον αγαπημενα μου goldenear δυστυχως αδικηθηκαν για μενα. Δε βρεθηκαμε και σε κομματι που να μας αρεσει δυστυχως ή να ειναι πιο δυναμικο.
Αντε τωρα να μας ερθουν τα triton reference για παραπανω συγκρισεις απο το σπιτι μας. :) Παντα με συνοδεια sub.
Παντως σε συγκριση με την περσινη του ηχου, ηταν καλυτερη. Πολυ καλυτερη.
Μπραβο σε ολους για την προσπαθεια τους.

Πολυ χαρηκα που ειδαμε και 2 γνωριμους μας. :)

Σε σχολιο παλι της συζυγου σχετικο με τα atc "κριμα που παιζουν τοσο καλα αλλα ριναι τοσο ασχημα". Επισης τα tannoy της θυμισαν τα παλια καλυμματα που ειχαν καποτε τα καλοριφερ....

Reaction score
11.089
Χε,χε,χε! Αύριο,όταν θα αποσυνδεσω το sub των ATC δε θα είσαι εκεί για να με εμποδίσεις!
Δε θα σε αφήσει να πλησιάσεις! :roflmao:
Α, ξέχασα να πω, ό,τι κομμάτι θέλετε, να το ζητάτε από τους υπεύθυνους. Κατά πάσα πιθανότητα θα το παίξουν.
(Όχι εσύ @wizzy ! :roflmao:)

Reaction score
536
telika τα tannoy πως παιζανε? και δεν μιλαω για το westminister που κανει 50κ αλλα για το πιο γηινα σε τιμη

Reaction score
1.579
Οι Αφοι Τσακιρίδη έδωσαν και φέτος το παρόν. Μου άρεσε πολύ αυτός ο ενισχυτής:

View attachment 348693
Τα streamer φέτος είχαν την τιμητική τους. Νομίζω όλοι έπαιζαν από streamer, είχαν φυσικά από πάνω τα CD Players να γυρίζουν μόνα τους, μερικοί είχαν και τα πικάπ να γυρίζουν μόνα τους.

View attachment 348694

Και ένα άσχημο με τα streamers. Σε κάποια στιγμή κόπηκε το internet από ένα δωμάτιο και ο χώρος έμεινε βουβός. Δεν είχαν να παίξουν μουσική οι άνθρωποι. Σκατένια τεχνολογία, να πρέπει να εξαρτάσαι από το internet για να ακούσεις μουσική! :roflmao: :p
Εγώ στο σπίτι αν και ακούω κατά 90% streaming, υπάρχει και άυλη συλλογή μέσης και υψηλής ποιότητας όπου μπορώ να ακούσω χωρίς να εξαρτώμαι από τη σύνδεση.
Αυτό το δωμάτιο παίζει να είχε την πιο πολύ περιποίηση, από panels και φυτά. Κάτι καλό έκαναν όλα αυτά:

View attachment 348697
Τα σαμπ που τα είχαν κρυμμένα? Βαραγαν πολύ καλά για 6,5ρια.
Το καλύτερο δωμάτιο ηχητικά μακραν

Reaction score
2.376
Τα σαμπ που τα είχαν κρυμμένα? Βαραγαν πολύ καλά για 6,5ρια.
Το καλύτερο δωμάτιο ηχητικά μακραν
Δε γνωτιζω για ποιο λες αλλα πραγματικα πιστευεις πως επαιζαν καλυτερα απο τα atc;

Reaction score
1.579
Θεωρω πως ηταν καλυτερη απο την περσινη σαν εκθεση.
Πηγα με τη συζυγο και μπορω να πω πως περασαμε καλα κι ας μην κατσαμε πολυ.
Μήπως είχατε και ένα μικρό ταλιμπανακο μαζί;
Δε γνωτιζω για ποιο λες αλλα πραγματικα πιστευεις πως επαιζαν καλυτερα απο τα atc;
Όχι ούτε καν, στο δωμάτιο αναφερομουν , ότι ακούγονταν ωραία. Τα υπόλοιπα έπαιζε τίγκα ανάκλαση μπουμαρισμα κτλ.
Αυτό ήταν λίγο πιο περιποιημένο.

Reaction score
1.579
telika τα tannoy πως παιζανε? και δεν μιλαω για το westminister που κανει 50κ αλλα για το πιο γηινα σε τιμη
Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι για τα τανογια τα μεγάλα...
Είχαν το καυλιτσεκι το Τουίτερ πάνω από την καμπίνα σε δικό της ας πουμε κουτί, το οποίο ήταν στη μέση της κάμπινας.
Είχε η μούρη του Τουίτερ εύκολα 20-30 πόντους ξύλο μπροστά του. Αυτό δεν θα δημιουργήσει αθέμιτες ανακλάσεις;
1000005358.jpg

Εντυπωσιακα και αυτά.

Reaction score
11.089
Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι για τα τανογια τα μεγάλα...
Είχαν το καυλιτσεκι το Τουίτερ πάνω από την καμπίνα σε δικό της ας πουμε κουτί, το οποίο ήταν στη μέση της κάμπινας.
Είχε η μούρη του Τουίτερ εύκολα 20-30 πόντους ξύλο μπροστά του. Αυτό δεν θα δημιουργήσει αθέμιτες ανακλάσεις;
Μάλλον ναι.

View attachment 348712
Εντυπωσιακα και αυτά.
Αυτά τα φτιάχνει ο κύριος που ήταν στο δωμάτιο. Λέει ότι τυλίγει μόνος του τα πηνία και το κάθε κρος έχει υλικά 2 χιλιάδων ευρώ. Ωραία έπαιζαν αλλά η τιμή τους ήταν υψηλή, κατά γενική ομολογία.

gonis

Luger
Reaction score
12.036
Ωραία έκθεση σε ένα νέο ξενοδοχείο με ωραίους και άνετους χωρους.
Το highlight της έκθεσης, δίκαια πιστευω,τα ATC με το REL και Gryphon ενισχυτή.
Ρωμαλεο σύστημα σε χώρο ~100τ.μ νομίζω καθήλωσε τους περισσότερους επισκέπτες με μουσικές επιλογές διαφορετικές από τις τετριμενες και στάθμες “προκλητικα” υψηλές :)
Προκλητικα καθηλωτική και η τιμή του,~55k€για ενισχυτή,ηχεία,sub, plus καλώδια πηγή και dac;)η στήριξη κερασμενη

IMG_1356.jpeg

IMG_1357.jpeg

IMG_1359.jpeg

Pilium και Magico(πιθανόν πιο ακριβο από τον πάνω συνδυασμό )μπουμαριζε άσχημα,τουλάχιστον την ωρα που μπήκα εγώ :(

Όποιος πάει αυριο ας αφιερώσει λίγο χρονο για το συστημα αυτό.
2.5k€ και ακουγόταν πολυ ευχαριστα!

IMG_1364.jpeg

Πολυ κακό για το τίποτα το μεγαλο δωμάτιο του Ορφέα.Πολλά μηχανηματα σε στατική επίδειξη και στην μια πλευρά στημένο ένα πανάκριβο σύστημα από το οποίο ακουγόταν ένα στην κυριολεξία βουητό από κατι Tannoy Westminster των 52k€ συμπληρώνοντας το βουητό κάποιων μπαρμπάδων που συζητήσουν καθιστοί μεταξύ τους σαν να ήταν στο καφενείο της γειτονιάς τους.Εννοείται ότι κάποιοι είχαν γυρίσει τις καρεκλες για να έχουν καλύτερη οπτικη με τους πισω:headbang:
Αδιάφορο επίσης το σύστημα με τα Wilson, πάντα τη χρονική στιγμή που ημουν παρων.
Και του χρόνου :drinks:

Reaction score
1.858
Σε σχολιο παλι της συζυγου σχετικο με τα atc "κριμα που παιζουν τοσο καλα αλλα ριναι τοσο ασχημα". Επισης τα tannoy της θυμισαν τα παλια καλυμματα που ειχαν καποτε τα καλοριφερ....
Το ίδια και με τη δική μου σύζυγο. Τότε που έψαχνα για καινούρια ηχεία, δεν της άρεσαν καθόλου από αισθητικής πλευράς τα ATC 50 και τα ATC 100. Τα τελευταία ήμουν έτοιμος να τα αγοράσω από Αγγλία και τελικά πήρα ηχεια της Dynaudio που ήταν και παραμένουν εξαιρετικά και σε ήχο αλλά και σε ποιότητα κατασκευής, πολύ όμορφα δανέζικα ηχεία με υπέροχο φινίρισμα ξύλου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki