Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
1.206
Πολύ καλό ηχειο ηχητικά μα και πολύ άσχημο....σαν ασχημόπαπο που ηχητικά γίνεται κύκνος..
Εμένα τα ATC μου αρέσουν αισθητικά, ειδικά σε premium finishes. Όχι ότι δεν μου αρέσουν καλαίσθητα μοντέρνα ηχεία (π.χ. Dynaudio Confidence) αλλά μεγάλωσα με ηχεία που έδειχναν (αλλά δεν ακούγονταν) σαν τα ATC.

Reaction score
3.073
Last edited:

Reaction score
539
Λιγα λογια και απο εμενα.Εκατσα περιπου 3μιση ωρες. Μπηκα σε ολα τα δωματια σε αλλα απο λιγο και σε αλλαπερισσοτερο ( σε αυτα που με ενδιεφεραν για τα μελοντικα μου ηχεια οταν μετακομισω την ανοιξη)
Λιγες διασπαρτες σκεψεις. διαπασον hifi τα epos δαπεδου οπου ακουσα 3 τραγουσια στο συνολο. Μου αρεσαν πολυ αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογουν τα 8κ που κανουν. Μετα μπηκα σε ενα δψματιο που ειχαν κατι ελληνικα ηχεια και παιζανε εκεινη την ωρα καποια βασης με τιμη 450 ευρω. Ευχαριστη εκπληξη παιζανε πολυ ομορφα για τετοια τιμη, Δεν το περιμενα να πω την αληθεια
Επειτα ενα δωματιο παλι με ενα ελληνικο ηχειο χωρις καμπινα (δεν συγκρατω ονοματα ) ωραιος ηχος αλλα μολις ακουσα την τιμη επαθα ...
Παμε παραπερα...heco bella dona ηχειο βασης ενα απο αυτα που με ενδιαφερουν.κατσαμε αρκετα ακουσαμε αρκετα και ειναι μεσα στις επιλογες μου με σοβαρη υποψηφιοτητα..
Δευτερη επιλογη revival audio atalante 5 .Kai αυτα τα ακουσα αρκετα και αυτα θετουν υποψηφιοτητα
Πολυς κοσμος και μεσα στη φασαρια δεν θυμαμαι να περασα απο stepcom...Εκει δεν ηταν ? ποια ηχεια παιζανε ? αν υπαρχει κανεις να εβγαλε φωτο ας την ανεβασει μπας και θυμηθω ποιο δωματιο ηταν...
ορφεας κλασικα....εχω ενστασεις ...εχεις ολη τη σειρα tannoy και βαζεις και παιζουν τα πιο ακριβα των 50k .....Τοσα ηχεια απο 5 εως 12κ τιμες δεν μπορουσε να παιζει ενα απο αυτα. Οπως στο παρελθον η athens pro που παιζανε τα utopia των 130κ.
Sτην αιθουσα με τα audioquest με το που μπηκα εκανε επιδειξη ο αγγλος για διαφορες καλωδιων ηχειων.
τα founder στην αρχη με εντυπωσιασαν αλλα παιζανε σε μεγαλες εντασεις που εγω δεν ακουω σε τετοιες εντασεις οποτε δεν εκατσα πολυ
Aυτα τα ολιγα αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω
Εννοειται οτι περασα και απο το καλο μου φιλαρακι με τα fiio οπου και προμηθευτηκα το FiiO DM13 portable CD player
IMG_2651.jpeg IMG_2650.jpeg

gonis

Luger
Reaction score
12.036
Τα magico έπαιζαν τραγικά λόγω λάθος χώρου. Καμία απολύτως φροντίδα. Νάδα!
Έγκλημα, για ηχεία των 50-60.000 ευρώ.
Ας βγάλω το σκονάκι που μου έδωσε ένα πουλακι :)
Magico M3 123.5Κ€
Pilium Mono 108 K€ το ζεύγος
Pilium Pre 46 K3
plus MSB dac,Aurender,cables….

Reaction score
1.744
Ας βγάλω το σκονάκι που μου έδωσε ένα πουλακι :)
Magico M3 123.5Κ€
Pilium Mono 108 K€ το ζεύγος
Pilium Pre 46 K3
plus MSB dac,Aurender,cables….
Κατασκευάζει και η Pilium dac.Πως και δεν έπαιξε;

Reaction score
1.862
Συνήθως έτσι πάει... Τα άσχημα έχουν καλό ήχο. (Καλα υπάρχουν και εξαιρέσεις, και πρωσοπικα εμενα μου αρεσουν τα ATC σε looks)
Σαν τις χοντρές, που σε ξετρελαίνουν στο κρεββάτι και δεν σε αφήνουν να πας ούτε για το πιπί σου.
Τι παραλληλισμός κι αυτός !
Κατασκευάζει και η Pilium dac.Πως και δεν έπαιξε;
Ποτέ δεν έπαιξε

Reaction score
8.680
Απ αυτά που διάβασα μέχρι τώρα μου καρφώθηκε στο μυαλό ένα μόνον τραγούδι. :biggrin:

Reaction score
1.232
εχεις ολη τη σειρα tannoy και βαζεις και παιζουν τα πιο ακριβα των 50k .....Τοσα ηχεια απο 5 εως 12κ τιμες δεν μπορουσε να παιζει ενα απο αυτα.
γιατί όχι, πόσες ευκαιρίες έχεις να ακούσεις τα μεγάλα :D ενωώ τα άλλα αμα κάποιος όντως ενδιαφέρεται (λογικά) θα μπορεί να παει να κάνει ακρόαση, στην έκθεση φυσικά και θα βάλουν το ακριβότερο και καλύτερο. εγώ δεν διαφωνώ με αυτό

Reaction score
539
γιατί όχι, πόσες ευκαιρίες έχεις να ακούσεις τα μεγάλα :D
εγω και καποιοι αλλοι μπορει να θελουμε να παμε για να ακουσουμε κατι που ενδιαφερομαστε και μπορουμε να αγορασουμε. Τι να το κανω εγω να μου δωσουν τεστ ντραιβ μια 911 gt3 απο τη στιγμη που δεν εχω τα χρηματα να την αποκτησω ?

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.893
γιατί όχι, πόσες ευκαιρίες έχεις να ακούσεις τα μεγάλα :D ενωώ τα άλλα αμα κάποιος όντως ενδιαφέρεται (λογικά) θα μπορεί να παει να κάνει ακρόαση, στην έκθεση φυσικά και θα βάλουν το ακριβότερο και καλύτερο. εγώ δεν διαφωνώ με αυτό
Αυτός που έχει 50 60 80 100χιλ για ηχεία, παίρνει κατάστημα ή αντιπρόσωπο τηλ και κανονίζει πριβέ ακρόαση στο μαγαζί με ουισκάκι και πλατώ αλλαντικών 😂

Reaction score
539
Αυτός που έχει 50 60 80 100χιλ για ηχεία, παίρνει κατάστημα ή αντιπρόσωπο τηλ και κανονίζει πριβέ ακρόαση στο μαγαζί με ουισκάκι και πλατώ αλλαντικών 😂
Σωστος

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.436

Ο MakisGer βέβαια εννοούσε μάλλον πως είναι ευκαιρία σε εκθέσεις ν' ακούσουμε μοντέλα ''άπιαστα'' κι εμείς οι αόματοι με τις μικρές τσέπες.. ;)

Reaction score
1.206
Σωστά, θέλω όμως να τ' ακούσω κι εγώ και στην έκθεση είναι η μόνη μου ευκαιρία, δεν μπορώ να τηλεφωνήσω να στήσουν ηχεία 50 χιλιάδων για πριβέ ακρόαση. Καλώς τα στήνουν στην έκθεση αλλά απ' ότι διάβασα όχι με τις σωστές προδιαγραφές. Γενικά ο Ορφέας από ότι έχω παρατηρήσει σε αρκετές προηγούμενες εκθέσεις προτιμά την στατική επίδειξη πολλών συσκευών παρά δύο ζευγάρια ηχεία με όσο γίνεται καλύτερες συνθήκες στησίματος.

Είχαν και το SGM απ' ότι είδα, ίσως να το θεωρούν προσιτό οικονομικά στα 12.400€... Τώρα γιατί κοστίζει τόσο ένα ηχείο με ένα μεγάφωνο και τεχνολογία περασμένων δεκαετιών δεν γνωρίζω. Ο καπλαμάς είναι premium ή το MDF? Ίσως να έχει high end πυκνωτές στο crossover που δικαιολογούν την τιμή.

Reaction score
1.232
τι να πώ δεν ξέρω δεν έχω τόσα λεφτά
Ο MakisGer βέβαια εννοούσε μάλλον πως είναι ευκαιρία σε εκθέσεις ν' ακούσουμε μοντέλα ''άπιαστα'' κι εμείς οι αόματοι με τις μικρές τσέπες.. ;)
αυτό ενωωούσα

Reaction score
8.680
Πηγαίνετε εσείς στις εκθέσεις να ακούσετε τα δικάναλα τσικι τσικι :biggrin:
Screenshot_20241110_211832_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20241110_211851_com.google.android.youtube.jpg

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.436
Πηγαίνετε εσείς στις εκθέσεις να ακούσετε τα δικάναλα τσικι τσικι :biggrin:
View attachment 348827

View attachment 348826
Δεν αφορούσε εμένα, δεν έχω πάει ποτέ και μάλλον ούτε πρόκειται.. 8-)
Είμαι διαφορετικό μυρμηγκάκι 'γω, μοναχικό και ξινούλι..
Δεν στήνεις κι εσύ κανα περιπτεράκι με πολυκάναλο βρε πανκά με δική σου πρωτοβουλία να ''βγάλεις μάτια'' αφού σε καίει..
Οι άλλοι δεν ιδρώνουν δεν βλέπεις?
Χάιντε.. ;)

Reaction score
18.407
Ας σκεφτούμε όμως πόσο άνετα θα έφτιαχνε κάποιος ενδιαφερόμενος πολυκαναλικό setup με ολοκληρωμένο AV και ΄΄χ΄΄ τεμάχια TRF...
Από κάποιο στάδιο και ύστερα θα πρέπει να θεωρούμε τους δικαναλικούς ενισχυτές ανολοκλήρωτους ακόμα και αν θα ήταν αυτοί ... ολοκληρωμένοι. :sneaky:
Για το σχόλιο στο spoiler δεν έχεις δικαίωμα στο like. Τα άλλα σωστά τα λές γέροντα και δικαιούνται like. :D

Υ.Γ. : Ένα ήταν το καλύτερο και πιο ακριβές κιόλας και με διαφορά ηχείο ασχέτως οτιδήποτε .... και ούτε καν έχει αναφερθεί κάποιο σχόλιο ή κάτι άλλο άξιο προσοχής απο τους audio people. Φαντάσου τώρα τι κριτήριο έχουν και γιατί ωρύομαι. :sneaky:
Αποκτάς και ένα "reference¨ ήχου της όποιας εταιρίας και ίσως και κάποιων άλλων διαμέσου της όποιας δικής σου σύγκρισης. Ναι ούτε εγώ το βρίσκω κακό.

Last edited:

Reaction score
2.376
Υ.Γ. : Ένα ήταν το καλύτερο και πιο ακριβές κιόλας και με διαφορά ηχείο ασχέτως οτιδήποτε .... και ούτε καν έχει αναφερθεί κάποιο σχόλιο ή κάτι άλλο άξιο προσοχής απο τους audio people. Φαντάσου τώρα τι κριτήριο έχουν και γιατί ωρύομαι. :sneaky:
Ποιο;

Reaction score
575
Aυτο πρεπει να ακουστηκε τουλαχιστον εξι φορες μεσα σε ενα δυωρο σε 2-3 δωματια και σε μεγαλες εντασεις... Και μετα καπακι Jazz για να ακουσουμε χροιες και αερα στα πνευστα :roflmao::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki